, но тя много се движи, постоянно пълзи и мисля, че изразходва доста енергия и затова хапва повече, а и е натежала. 1 път фър и ръцете ме заболяват, а преди я подхвърлях като прани гащи
Ще качиш ли някоя твоя снимка?
Много се радвам за вас, доста храни сте въвели. Дано и за напред да нямате проблеми.

снощи е оставих в леглото , а тя скимти като напъдено куче
и ако може по куриер да ми пратиш и малко сладко мммм равна няма да имаш 
това след брака 

да се похвалиш като направиш 
знам колко е кофти като е болничко ние на 3 месеца за първи път боледувахме ..ужас не искам да си спомням!
хихихи днес и взеха кръв утре ще отида да видя резултатите. Да ви питам какви са нормалните стойности за хемоглобина при бебетата?

Според педи е контактен - в смисъл прах, пот, топлина, прах за пране или нещо подобно. Но не смята, че е от храна. То и аз не мога никоя да заподозря..
Иначе напълно разбирам как се чувстваш - не падам по-долу. Мисля, че по-объркана не мога и да стана във връзка със захранването или по-скоро с незахранването ни. Нали и мераци нямаме към пюрета и каши.
Като от списание е.
Иначе браво на децата, добре са се държали и сте успели да се повеселите.
Само не разбрах с тия почерпки къде ще му излезе края?!
А аз бухти няма да се хвана да правя, ама сладкото по каква рецепта е?
След няколко секунди се оправи и пак изплака,но това определено беше най-ужасното нещо в живота ми! 

Благодаря ти... А малката кака е прекрасна... Честит й имен ден! Къде ходи на балет?
И така като я видиш стъпала на крачета е трудно да й кажеш бебе 
сега бих желала да съм делфин... Ние ще ходим сега на 8-ми юни за 4 дни в едно много готино хотелче между Китен и Лозенец - "Морско Конче". Бяхме там миналата година за една сватба и си го заплюхме за тази. Ще си е приключение с двете дечица, но пък на мен най-голямото ми притеснение е дали ще са ми порастнали достатъчно косъмчетата на краката за епилиране
да се застреляш...
Много ми е дерт и много я мислих фотоепилацията, но кърмене, бременност, кърмене - натурална и органична ме искат тези бебета 
Временцето ни се усмихна. Неделната сутрин ни посрещна с дъжд - тих, напоителен, и с нищо обещаващ спиране, но хе пък на... изгря си слънчицето
Мъжът ми ни взе с "Аlways take the weather with you" и пикникът все пак се състоя. Препоръчани теми