не съм писала много отдавна но си ви чета редовно стига да имам време,гледам коментирате захранването и мисля да споделя какво ме посъветва нашата лекарка-захранването може да започне при навършени 4м и 1седмица и да не започва по-късно от навършени 6мес.започваме с карт.пюре рецептата е 2малки картофа или 1 голям(варят се с кората защото като се обелели и изчезвали витамините от тях дали е така не знам но така ме посъветваха)1ч.л масло,1ч.л захар не с връх,щипка сол и 100мл АМ това всичкото се пасира.Старах се аз да правя а не да купувам но моят сладур отказва да яде и сега като ида при педи ще я питам и мисля да пробваме купените може да му се усладят повече
също каза да му давам и прясно изцедено сокче от ябълка и морков по 35мл на ден как си му харесва изпива го на един дъх и реве за още но аз спазвам и му давам точно толкова за сега.Пожелавам на всички болни бебчета скорошно оздравяване,и също и на родителите им че от това което чета има болни мами и татковци
Моят бебок е добре растем в нормите сме така че това може само да ме радва
до скоро бяхме изцяло на кърма,но след преживян стрес спря изведнъж за което много ме е яд
но какво да се прави сега сме само на изкуствено.Това е от нас за сега надявам се да съм била полезна относно захранването 
Твоята педи да си гледа работата с това пюре със захар , сол и масло....Само картоф+ АМ, ако искаш да правиш домашни ...За останалите компоненти е твърде рано ....най-вече за масло от краве мляко
.Нашата педиатърка също е възрастна,но поне е в час с новите насоки на СЗО.

Утре сме на консултация, че не сме ходили от повече от месец, но ваксината ще я отложим заради гадните бактерии