Иначе и ние сме намислили кръщаване на двете госпожици края на май, ама да видим дали ще успеем да се организираме до тогава...

аз се шашнах за миг
не съм писала много отдавна но си ви чета редовно стига да имам време,гледам коментирате захранването и мисля да споделя какво ме посъветва нашата лекарка-захранването може да започне при навършени 4м и 1седмица и да не започва по-късно от навършени 6мес.започваме с карт.пюре рецептата е 2малки картофа или 1 голям(варят се с кората защото като се обелели и изчезвали витамините от тях дали е така не знам но така ме посъветваха)1ч.л масло,1ч.л захар не с връх,щипка сол и 100мл АМ това всичкото се пасира.Старах се аз да правя а не да купувам но моят сладур отказва да яде и сега като ида при педи ще я питам и мисля да пробваме купените може да му се усладят повече
също каза да му давам и прясно изцедено сокче от ябълка и морков по 35мл на ден как си му харесва изпива го на един дъх и реве за още но аз спазвам и му давам точно толкова за сега.Пожелавам на всички болни бебчета скорошно оздравяване,и също и на родителите им че от това което чета има болни мами и татковци
Моят бебок е добре растем в нормите сме така че това може само да ме радва
до скоро бяхме изцяло на кърма,но след преживян стрес спря изведнъж за което много ме е яд
но какво да се прави сега сме само на изкуствено.Това е от нас за сега надявам се да съм била полезна относно захранването
От чашата се дави много с капкомер ми е по-лесно. 
.
.
Препоръчани теми