Мама песничка запява, ДЕКЕМВРИйче със усмивка я дарява!

• 31 964
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Beyond the Frontiers
Galactic-благодаря за отг,не се кърмим-това означава ли,че мога и аз да го държа или е за предпочитане др човек.

Най-добре ти, защото 100% най-добре можеш да го успокоиш. Мама си е мама Mr. Green

# 121
Здр мили мами! Имам едно питане,на кое число се превеждат парите след като се  подаде декларацията след болничните,през април ми ги преведоха на 3-то число,а сега се бавят,предварително благодаря за отговорите

# 122
  • София
Teddy, capsicum,, благодаря за отговорите Hug И на мен ми мина тази мисъл, но като не съм се сблъсквала досега с този проблем, не знаех, че може да има чак такива проявления #Crazy
Днес и мъжа ми е забелязал, че на мястото, където трябва да поникнат долните зъбки е побеляло и е твърдичко, така че явно трябва да се въоръжим с търпение и дано зъбоникненето мине по-леко Praynig Mr. Green

# 123
минахме прегледа. оказа се, че е с най- тежката хипоспадия /пеноскротална/. може да са три операциите. но в крайния резултат ще е нормална пишка   Praynig септември ще ходим отново за да провери как расте пишока и ако е пораснал достатъчно ще го оперира  Praynig

# 124
MuJIuHka  Hug  Praynig

# 125
  • София
минахме прегледа. оказа се, че е с най- тежката хипоспадия /пеноскротална/. може да са три операциите. но в крайния резултат ще е нормална пишка   Praynig септември ще ходим отново за да провери как расте пишока и ако е пораснал достатъчно ще го оперира  Praynig
Важното е,че има решение и че детето ще си е както трябва след като приключите с операциите.Наистина ще е трудно.Кураж и положителна нагласа.

Ох, и на другите болнички стискам палци за бързо възстановяване.На мамите Hug.

# 126
  • София
MuJIuHka, важното е, че лекарите са казали, че в крайна сметка всичко ще бъде наред Peace Сега е важно да се успокоиш заради бебчо и да се въоръжите с търпение, колкото и да е трудно изпитанието Hug

# 127
MuJIuHka, кураж мила  newsm17
ma6a, и аз ги чакам, и според мен юни ще се появат всички на куп  topka

# 128
 Здравейте мами и бебоци
 MuJIuHka пожелавам ти от все сърце всичко да се оправи след време когато трябва.Ще стискам палци. Praynig
Galactic Voyager В какъв смисъл дава отражение?След това на организма ли?Ох, сега и това ще мисля. Sad
 За капак на всичко кашлицата  на Нина като че се засилва ,а педи продължава да не вижда нищо в гърлото.Знаете ли някакъв бабин лек за кашлица да приложа,че лекарствата ни станаха много?
 Приятен ден на всички и бързо оздравяване на болничките.

# 129
Мименцето, да не би да има задна хрема детенцето?

# 130
  • Beyond the Frontiers

Galactic Voyager В какъв смисъл дава отражение?След това на организма ли?Ох, сега и това ще мисля. Sad

В смисъл, че това си е бъбречно заболяване и трябва да се намери причината - стерилна урина накараха ли ви да пуснете?
Спокойно тези неща се лекуват и просто трябва да се намери причината за заболяването  Peace

MuJIuHka,  Hug

# 131
Тези дни ще започвам захранването на Йоан. Започвам с картоф + кърма. Чудя се дали има значение как ще сваря картофа - с или без кората и какъв да е самият той- пресен или стар и във вода да го сваря или на пара? Прекалено много ли мисля  Blush
Ще започна така: първи ден 1 лъжичка, втори ден 2 и т. н.

# 132
Здравейте скъпи мами,
Стискам палци на всички които имат нужда от това Praynig Hug
Иначе и ние точим лиги и ни е побеляло долното небце, яде ръцете, но да чукнем на дърво само това още не е нервна и дано и така да поникнат. С баткото поникнаха без никакво реване и температура пожелавам го на всички Peace
Ние си пробихме ушите и сега много красива млада госпожица(плака само малко).
Сега се подготвяме за кръщене юни месец Grinning

# 133
а също не проявява никакъв интерес към нашата храна, пробвам да и давам сокчета ама и тях не приема с охота, май няма и на пюрета да минем скоро.
 Crazy

# 134
днес бяхме на кожен лекар заради червените петна по тялото на Йоан. каза че се получавали от потене. изписа cicalfat creme на avene. в нито една аптека го нямаше. сигурно има и други, подобни кремчета.

Общи условия

Активация на акаунт