Мама песничка запява, ДЕКЕМВРИйче със усмивка я дарява!

• 31 962
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
MuJIuHka   Praynig
И аз съм виждала доста по-евтини пюрето, но въпреки това ще опитам сама да ги правя, пък какво ще стане е друг въпрос Simple Smile
Лили, за разлика от кака си, е голям ентусиаст за кърменето. В болницата ми викаха: " Каква е тая твоя кърма, толкова да наддава детето!". Започнаха пак да ми дават акъл да не съм хранела през нощта, да правя постоянни пробни кърмения. Хич не съм се връзвала. А и тя за последните две седмица не е наддала и 100 грама. Шишкава е, ама ще се втали около годинката. Та затова и не знам дали лесно ще заместваме хранения. Ния сама ми се отби на 7 месеца, ама тоя път май няма да ме огрее  Mr. Green

# 106
  • София
И аз пожеламавам на Йоанчо да се върне от София със спокойна и усмихната мама!

# 107
Едва се стърпях да не дам столчето за колата на кучето. Явно не е за нашата Корса. Сложих го, ама не стои стабилно  ooooh! Обезопасителните колани на вашите леки автомобили какви са? На упътването на столчето Bertoni Bodyguard пише "раменен колан и кръстен колан". На нашата Корса колана е само раменен.  newsm78

# 108
  • София
Кръстен колан не е ли тази част от колана,която ни минава през корема newsm78.Но няма значение,вие сигурно вече пътувате.Дано да ви е лек пътя и да се върнете с добри резултати!
Аз днес ще имам задачата да мина през няколко лекаря,взела съм си направления,та ще съм в движение.Мъж ми успя да си вземе почивен ден ,та да може аз си свърша спокойно работата.Но имам чувството,че ми трябва цяла седмица отмяна,та да мога да си отхвърля всички задачки Embarassed,но да не бъда нахална Grinning.Лек ден ви желая!

# 109
MuJIuHka, стискам палци за добри резултати от прегледа!
Ние сме добре, чакаме каката да стане и излизаме в парка. Хубав ден на всички!

# 110
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
MuJIuHka и аз със закъснение стискам палци да се върнете от лекаря с добри новини Praynig

Аз да се оплача, че от няколко дена Пресиян е супер неспокоен през нощта Sad Направо сме се видяли в чудо и най-лошото е, че не мога да разбера каква е причината Rolling Eyes Като заспи в 22 ч., почва да се буди с рев на час - час и половина и кажи речи цяла нощ се успокояваме. Преди този период си заспиваше вечерта и се будеше към 4-5 ч., хапваше и пак заспиваше. Simple Smile Сега дори и сукането не го успокоява напълно.... #Crazy Ако някой е минал през такъв период ще е хубаво да сподели своя опит Grinning
А иначе и ние вчера цял ден с ММ бяхме по задачки, тъй като купихме кола за мен и определено си е голямо тичане по институции, но определено независимостта, която получаваш с тази придобивка си заслужава Grinning

# 111
pipi2, не съм минала през твоя проблем, ама съвсем случайно онзи ден обсъждах с една мама на малко по-голямо бебче защо би могла да ми плаче малката вечер преди сън. И в изброяванията стигнахме до зъбите. Думите й бяха "Ако детето изведнъж, както си е спало по цяла нощ, започне да се буди на час-час и половина - зъби са!". Тя в началото се шашнала и си помислила, че не й стига кърмата вече, ама като ходили при педи им казали, че яко са ги подхванали зъбките. Явно и вашият ред е дошъл. Честито! Кураж, здрави нерви и силна храна! Mr. Green

# 112
Здравейте, момичета Simple Smile
MuJIuHka и аз със закъснение стискам палци да се върнете от лекаря с добри новини Praynig

Аз да се оплача, че от няколко дена Пресиян е супер неспокоен през нощта Sad Направо сме се видяли в чудо и най-лошото е, че не мога да разбера каква е причината Rolling Eyes Като заспи в 22 ч., почва да се буди с рев на час - час и половина и кажи речи цяла нощ се успокояваме. Преди този период си заспиваше вечерта и се будеше към 4-5 ч., хапваше и пак заспиваше. Simple Smile Сега дори и сукането не го успокоява напълно.... #Crazy Ако някой е минал през такъв период ще е хубаво да сподели своя опит Grinning
А иначе и ние вчера цял ден с ММ бяхме по задачки, тъй като купихме кола за мен и определено си е голямо тичане по институции, но определено независимостта, която получаваш с тази придобивка си заслужава Grinning

Първо. Честита ти кола! Да си я караш с кеф и без аварии!
Второ. Това ми намирисва на зъби Simple Smile За сега дребчо няма проблеми, но пък баткото ми разказа играта със зъбите. Моята лекарка тогава ми обясняваше, че започват да ги болят и ушичките (особено през нощта), когато излизат зъбки. Всичко било свързано, затова сополи, зачервено гърло и болки в ушите са често срещани неразположения по време на никненето. Мога само да ти стиглам палци, да минете през това по-леко отколкото ние. И може да започнеш да даваш или мажеш с нещо венците. Когато стане нетърпимо можеш да дадеш Панадол или Нурофен... Пожелавам леко зъбоникнене на Пресиян! Heart Eyes

# 113
От кога се слагат бебоците да сядат (че свеки го слага да сяда) и от кога да спят с възглавница, някоя знае ли?

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 13:47 от fifi2011

# 114
Фифи, детето обикновено си показва кога е готово да стои седнало. Аз сега я слагам на възглавници подпряна. В скута ми също е седнала, на столчето за хранене също използвам почти седнала позиция. За възглавницата ми се вижда рано. Мисля, че след годинката някъде беше. Още не са толкова маневрени и е опасно. А и нямат добре оформен врат ...

# 115
Благодаря Lybi.
Аз няколко пъти направих забележка, но кой ли да чуе. Иначе ми се струва, че няма проблем, но реших и тук да попитам.

# 116
  ФифиОртопеда на няколко пъти ни повтори да я сложим седнала,когато навърши 6 месеца.До тогава само в полуседнало-полулегнало положение и подпряна с възглавници.
 А за възглавничката знам че след годинка се слага.
 Аз да се оплача.Нина е с леко възпалено ляво бъбрече.Изписаха ни антибиотик и от вчера го пием.Преди това два дни вдигаше температура над 39 дори.Изкара ни акъла.
Дано скоро всичко премине.
Дано са ни здрави всички бебоците baby_neutral

# 117
Ох и аз в отбора на тревожните ooooh! ooooh!
Т при нас пак се появява от време на време пак е 37,6-37,5-вече не знам какво да мисля-яде,закача се,играе,ако,пико-всичко е наред,като изключим,че през нощта е неспокоен,чух се с педи  ще ни види ,като първо УНГ да видим дали ушенцето е напълно излекувано и ако трябва после снимка-дали на някое от дечицата му е правена рентгенова снимка............
дано всичко е наред Praynig Praynig Praynig-вече просто се чудя какво става.......

за седнало положение-от 6 навършени месеца
за възглавничка от година

# 118
  • Beyond the Frontiers
Аз да се оплача.Нина е с леко възпалено ляво бъбрече.Изписаха ни антибиотик и от вчера го пием.Преди това два дни вдигаше температура над 39 дори.Изкара ни акъла.

Без да ви плаша, но това въобще не е безобидно. Синът ми изкара пиелонефрит /възпаление на бъбреците/, когато беше на 40 дена. Това дава отражение и трябва да се намери причината за възпалението, както и да се следи продължително време с различни изследвания.

дали на някое от дечицата му е правена рентгенова снимка............

Аз съм правила на 40 дневно бебе и то поредица от снимки, защото изследването го изискваше. Няма проблем за бебето, добре е ако може друг да влезне с него да го държи по време на снимките или ако се кърмите задължително с предпазна жилетка за вас. Peace

# 119
Galactic-благодаря за отг,не се кърмим-това означава ли,че мога и аз да го държа или е за предпочитане др човек.

Общи условия

Активация на акаунт