Мама песничка запява, ДЕКЕМВРИйче със усмивка я дарява!

• 31 741
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Теди, съжалявам за всичко, което се преживяла. Страшно познато ми е всичко, само дето при нас не си спестихме болницата последния път. Не знам какво са ти обяснили за инхалациите, но не е хубаво да се спират рязко. Това няколко лекаря ми го потвърдиха, които работят в детско отделение. Предполагам, че с вентолин ги правите инхалациите?! Хубаво е постепенно да ги намалявате. Ако са били на 4 часа, да станат на  6, после на 8 и т.н. Вентолина кара бронхите да се отварят и като се спре рязко, може да доведе до спазъм. Ако инхалациите са ви само с физиологиен разтвор, може да си ги спреш рязко. Сиропи за кашлица не се препоръчват на деца до годинка, на запад и до две. Тук вече са страшно много разногласията при педиатрите. Единствено вентолин сироп изписват, когато не се правят инхалации с вентолин разтвор. Антибиотик се препоръчва при температура над 38 градуса. Дано съм ти била полезна. Да оздравява бързо малката НИки!  Hug

# 631
  • Beyond the Frontiers
Теди, с малките деца е така. Колкото лекари толкова мнения ooooh! Да се оправяте бързо.

Люби, по-време на двете бремености и след това ми се появиха страшно много бенки и брадавичи под мишниците, врата и лицето. Преди 2 дена ходих да режат една на лицето, че ми пречеше. Та...дерматоложката твърди, че е хормонално, от слънце и наследствено, т.е. комплексни фактори, но най-важното чисто козметичен проблем. Все пак се провери. Peace

От два дена съм с цикъл  Confused  до сега само зацапване съм получавала около датата на менструацията, но сега е като река. Такова чудо не ми се е случвало. Възможно е и жегите да допринасят, ама ще изчакам още два дена и ако е все така обилно, ще тичам на лекар.

# 632
Галактик, на мен след първото раждане, като ми се възстанови цикъла, беше страшно първия път. Може би сега се донаместват хормоните. Дано по-скоро те отпусне и няма нищо притеснително!

# 633
Lyubi, ами нашите инхалации не са били почасово. Като отидохме във вторник ни казаха, че този ден ще имаме 2 и след всяка инхалация минавахме на преглед. След 2-рата казаха "утре 1", същото се получи и за четвъртък. Останалия брой пъти прием на Вентолин е на сироп. Лекарката каза общо да имаме 3 приема за деня - каквото не е на инхалация, минава на сироп. И всъщност имахме инхалации 3 дни - 2 пъти, 1 път, 1 път и сега до понеделник сме си само на сироп. За мое нещастие нашата педи е на работа чак на 20-ти, което е сряда, та няма да може да си я поеме тя... Дано накрая всичко завърши благополучно, че направо акъла ми се взе! ooooh!

# 634
Теди, всичко се оправи, не се притеснявай. Важното е да следите детенцето. Вентолин сироп се изписва, когато не се правят инхалации с него. Просто, ако е на инхалации, резултатът настъпва по-скоро. Може би ще ти препоръчат постепенно сиропа да намаляваш като количство. Сигурна съм, че скоро ще споделиш, че НИки е много по-добре!  Praynig

# 635
В понеделник привечер ще стане ясно. Simple Smile

# 636
  • Beyond the Frontiers
Галактик, на мен след първото раждане, като ми се възстанови цикъла, беше страшно първия път. Може би сега се донаместват хормоните. Дано по-скоро те отпусне и няма нищо притеснително!

Аз честно казано не си спомням предния път как беше... Embarassed

# 637
Galactic Voyager, според мен ще се оправи. И аз преди 2 седмици цъфнах за сефте (ама преди това не съм имала зацапвания) и 3 дни не беше теч, не беше чудо. Имах чувството, че никога не съм губила толкова кръв. Ама на 4-тия рязко намаля и си се влачеше едва-едва до 7-мия, когато приключи. И преди да забременея бях с такъв дълъг цикъл, надявах се да отпаднат 1-2 дни, ама нейсе. Поне болката в първите дни почти никаква я нямаше, а по-рано все хапове гълтах. Ако това се запази, ще ми е достатъчно.

# 638
Аз съм решила да си купим инхалатор, за цялото семейство ще е от полза,  а при бебето-още като покашля и с чевено гърло ще може да се предотврати пневмония или бронхолиолит. Peace

# 639
Започвам инхалации още при текнали сополи вече  ooooh!
Дори не смея да го прибера, стои си в готовност на бюрото....

# 640
И аз съм решила да купя. Колкото и да не ми се иска детето да боледува, за съжаление е неизбежно и инхалатора все ще ми влезе в употреба, а вероятно ще си избие и парите.

# 641
  • София
Галактик,мисля че няма нищо обезпокоително с цикъла.И моят беше много обилен сега като дойде.След първото раждане не си спомням да беше така.
И аз бях в голяма чуденка дали да купуваме инхалатор,но сега като бях болна и аз го ползвах.Незнам колко ми е бил полезен за оздравяването,но помагаше за отхрачване.
Моят батко е болен.В момента е с температура 39С.Имало някакъв вирус,но минавал леко.Дано да е така.Той от днес е официално във ваканция и дано да няма повече вируси и болести.

# 642
Марса, да се справяте бързо с последния вирус и една дълго безпроблемна почивка за всички ви!  Wink

# 643
Мамчета, искам да попитам тези, на които цикълът им вече се е възстановил, дали все още кърмите? Аз вече 20 дена имам някакви неприятни болчици в кръста и ниско долу в корема, кърмата ми намаля и като че ли на бебчо нещо  не му харесва, а съм чувала че ако кърмеща майка е в цикъл това се отразявало на кърмата. Споделете, моля, при вас как е  Simple Smile

# 644
От няколко дена наблюдавам едно тъмно петно в единия тестис на Йоан. Все си мисля, че нещо ми се привижда, но не има си, дори е леко издуто. В другият няма такова петно.  ooooh! ooooh!
Дано грешката е в моята глава, че до понеделник все там ще гледам докато сменям пелените  Sad

Общи условия

Активация на акаунт