Мама песничка запява, ДЕКЕМВРИйче със усмивка я дарява!

• 31 730
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Може би Galactic Voyager ще пусне анкетка. Simple Smile

# 676
  • София
Привет от мен!
След като баткото изкара едно еднодневно вирусче сега е наред малката.Прави температура,а друго нищо и няма.Не кашля,не текат сополи,гледах да не са зъбите newsm78.Надявам се и на нея бързо да и мине.То така или иначе утре се връщаме за малко в София и ще я заведа да я види педиатърката.

# 677
Антибиотикът е понякога неизбежен. Искам да попитам някой практикувал ли е"изчистването" на организма след АБ с хомеопатия или трябва да си задам въпроса във форума за хомеопатия и алтернативна медицина?Какво дадохте и колко време, знам, че лечението с хомеопатия е строго индивидуално. Peace

# 678
  • София
Marsa, това много прилича на нашия вирус. Вчера вдигна 38,5, не кашляше и нямаше хрема. Днес бяхме на лекар - червено гърло, температура днес не е вдигал. Дано бързо да се оправите.

# 679
  • София
Дано!Днес е голяма киселица.Таквоз чудо не е било ooooh!.

# 680
Бързо оздравяване на всички болни бебковци  Hug

# 681
  • USA
Ние сме с климатик по цял ден.Спирам го само през нощта ,че се будя като се включва и изключва.Без климатик е ад и Лекси е вир вода и супер кисел и да не говорим ,че от претопляне му излизат пъпчици.
А сега да си го похваля моя дундьо вече се избутва и на пред по малко.Ето какво прави нашето торнадо до като мама и тати обсъждат предния двор http://s1268.photobucket.com/albums/jj569/Stefka_Kostadinova/?ac … current=00001.mp4
Да оздравяват бързо болните бебоци,че е голяма мъка  Hug И аз конци не слагам, Господ да ги пази!

# 682
Лекси е прекрасен. Само за щипане, гушкане и цунки.  Heart Eyes Hug

Снощи Йоан спа на новия си матрак и не знам дали заради него, но не се събуди щом го сложих в кошарата. Спа спокоен до 4. 30ч. когато се събуди за ранна закуска. Отново го сложих дори не беше заспал. Застана на една страна гледаме, усмихна ми се и заспа. О, Боже, чудо.  Praynig Hug Нямаше разкарване, пеене, разказване на приказки. Може би заспа по- лесно, защото ме виждаше. Знам ли, но дано е така и занапред.  Praynig
За спането нощем когато е жега- нямаме климатик и отварям леко прозореца. За сега няма проблем с жегите. Не са му излизали пъпчици.

Лек и щастлив ден.

# 683
  • Beyond the Frontiers
Ние сме с климатик по цял ден.Спирам го само през нощта ,че се будя като се включва и изключва.Без климатик е ад и Лекси е вир вода и супер кисел и да не говорим ,че от претопляне му излизат пъпчици.
А сега да си го похваля моя дундьо вече се избутва и на пред по малко.Ето какво прави нашето торнадо до като мама и тати обсъждат предния двор http://s1268.photobucket.com/albums/jj569/Stefka_Kostadinova/?ac … current=00001.mp4
Да оздравяват бързо болните бебоци,че е голяма мъка  Hug И аз конци не слагам, Господ да ги пази!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тъкмо щях да питам, как сте с пълзенето. Нашата мома драпа милата, но засега постига само приплъзване по корем и около корема си в кръг се върти  Mr. Green

# 684
Марса, да се оправяте бързо, както и всички останали болни дечица!
И Лили се опитва да пълзи, ама много тежи това голямо дупе! Mr. Green

# 685
  • София
Нашият бебчо се обръща сам от 2 седмици някъде и само по корем стои, даже така заспива. Сутрин му е подуто оченцето от страната на матрака, чак започвам да се притеснявам вече. Иначе май му се иска да се придвижи, но хич не знае как. Върти се по корем на 360 гр.
Не можах да видя клипчето на Kalalily, при мен не се отваря , но съм сигурна че е много радостно да види човек детенцето си да е научило нещо ново Simple Smile
Аз цяла сутрин пера столче за кола. Никола е почнал да ака през няколко дни и както каза баща му като се случи това дългоочаквано за нас събитие е библейско. През гащите, столът за кола, в който беше стоял, столът под столът за кола (беше минало и през дупките на колана)  ooooh! И на всичкото отгоре тая работа винаги е като е с многократни пелени. Вчера цял ден е бил с еднократни, ама на  Laughing

# 686
Взех да се притеснявам за моя щурчо   Sad Не иска да се обръща и много плаче ,когато го сложа по корем.Да не говорим ,че днес е много странен яде и веднага заспива.Потреперва ми под лъжичката.Каката беше така с плевмониите,без температури ,кашлици и не се чуваше на слушалки Praynig Praynig Praynigдано да не съм права.Докторката каза да го следя иако продължава така утре пак при нея
 Cry Cry Cry

# 687
Ние пък от два три дни акаме по 2-3 на ден,чак  малко се притесних newsm78 newsm78 newsm78-кашесто е,не е съвсем рядко,жълто на цвят Embarassed Embarassed Embarassed
по принцип не е присъщо просто,защото сме на АМ и си акахме веднъж на ден,мислих ,че е от елдата,но май не..............-дали е възможно да е от горещините Rolling Eyes Rolling Eyes
за пълзенето определено не пълзим-но се върти из цялото легло,даже като спи при мен на спалнята си мисля,че ще ме избута някой  път Mr. Greenи последно спи на страни като малко мече Heart Eyes Heart Eyes Wink

# 688
Ватци, дано се дължи на жегата това заспиване!
Мечкони, акото би трябвало да е воднисто и да попива в памперса, за да се притесняваш. Поне на нас така ни обясниха на времето, като бяхме със стомашния грип.
На Лили осве на лактите и по крачета виждам по едно-две петънца- грапави и леко червени. Ще сменям слънцезащитния крем и да видим педиатърката какво ще каже другата седмица...

# 689
Vatzi надявам се да е от жегите. Йоан и той понякога е така- хапне и иска да спи. И за обръщането не се притеснявай. Също не искаше да стои по корем. А сега се върти и не мога да го спря, даже спа няколко пъти по корем.

Общи условия

Активация на акаунт