С какво ви дразнят свекървите- 16 тема

• 72 995
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
Инженер  - винаги е било висше образование, както и лекар !
Фелдшер е друго.
Ванина ,на колко години е свекърва ти ?

# 421
Креми, благодаря за подкрепата. bouquet Не съм вярвала, че ще разнищваме толкова, инак да не бях писала...

Ми скучно ни е.  А Креми винаги подкрепя де що има против свекърви. Не знам колко е стара, но аз такова  понятие не помня. Май и преди 9ти не е имало. В чужбина има - инженер със средно и дипломиран инженер.

И аз не разбрах къде е бил мъжът, докато ти готвиш.

# 422
  • Fort Worth, TX
Подкрепям като има за какво.ЗА мен това, което Ванина е описала не е нормално.Ако ти го намираш за нормално можеш да вземеш пример и да го приложиш на кандидат снахата си!Хем ще я пробваш дали няма да умори миличкото ти синче от глад още на първата ви среща.

# 423
Подкрепям като има за какво.ЗА мен това, което Ванина е описала не е нормално.Ако ти го намираш за нормално можеш да вземеш пример и да го приложиш на кандидат снахата си!Хем ще я пробваш дали няма да умори миличкото ти синче от глад още на първата ви среща.

Аз вече писах, че е страхотна идея.

# 424
  • Fort Worth, TX

Аз вече писах, че е страхотна идея.
И кое по- точно му е страхотното?Това ако се случчи на скъапата ти щерка друга песен ще пееш.Обаче нали снахата е чужд човек нея кучета я яли.Правиш се на мн либерална, а всъщност си мн зле.После се чудите що снахите не си обичали свекървите.За мен нормално е при първа среща свекървата да посрещне децата си подобаващо с приготвена от нея маса с мн вкусотии.Аз така бих направила.Не държа да ставам със снахите си първа приятелка някой ден.Достатъчно ще ми е  те да се разбират, а дали може да готви или не хич няма да ми дреме.И да не може , ако има желание ще се начучи.

# 425
Много неприятно ще е, ако снахата няма чувство за хумор.   Скъпата ми щерка готви страхотно.  И това въобще не е критерий. За щастие, зетят има страхотно чувство за хумор. Иначе не би оцелял сред нас.

# 426
Трещи , а ако снахата въобще не може да готви  Rolling Eyes Със сигурност една такава шега би я притеснила  Peace

# 427
Трещи , а ако снахата въобще не може да готви  Rolling Eyes Със сигурност една такава шега би я притеснила  Peace

През някъде ми е дали снахата може да готви. Имам предвид всички, които не разбраха шегата ми.

# 428
  • Fort Worth, TX
Много неприятно ще е, ако снахата няма чувство за хумор.   Скъпата ми щерка готви страхотно.  И това въобще не е критерий. За щастие, зетят има страхотно чувство за хумор. Иначе не би оцелял сред нас.
За мен това няма нищо общо с чувството за хумор.Такова държание  за мен е просташко, грубо и безцеремонно.Говоря конкретно за случката при първата среща.

# 429
  • Fort Worth, TX

През някъде ми е дали снахата може да готви. Имам предвид всички, които не разбраха шегата ми.
шега , шега , ама на гол задник си е чисто е...е.

# 430
А вие как бихте реагирали при такава случка? Аз не бих се завряла в кухнята, да доказвам колко съм печена. И пак не разбрах мъжът какво е направил.  

# 431

Трещи , аз разбрах шегата ти  Peace
   Но ако такава шега се приложи реално , а бъдещата снаха не може да готви....ще стане гаф.

# 432
  • Пловдив
А вие как бихте реагирали при такава случка? Аз не бих се завряла в кухнята, да доказвам колко съм печена. И пак не разбрах мъжът какво е направил. 
Аз щях да седна на масата, да постоя известно време, колкото реша, че е възпитано (макс 20-30минути) после да си изляза и да идем да ядем другаде.

# 433
И аз не бих се завряла в кухнята на първа среща със свекървата, ще кажа, "благодаря за гостоприемството, беше ми много приятно, до нови срещи "и ще си замина с мъжа Grinning

Моята свекърва я оперираха преди 3 дена от кистите на гушата, чувства се и изглежда добре, нищо не й дават да прави, дори и да готви.Другата седмица ще излезе резултатът от биопсията, но рак на костите и рак на хранопровода тогава ще се докажат. Сега аз допичам последната манджа и девер ми ще дойде да ги вземе-лека, пиле с бели картофки, пиле със зеленчуци, воденички с лучен сос.Една седмица си бях при родителите с бебето, докато свеки беше на операцията в София. Мъжете й нищо не са пипнали да правят, бяхме им наготвили 6 вида манджи, отидох да помогна, неудобно ми е просто. А аз съм като парцал в момента-дойде ми вчера, откакто бях бременна за пръв път, на бебка й избива зъбче и е някакъв ад, та с манджите се довърших, е не се оплаквам  Sunglasses Други ден ни викат да правим компоти, но аз ще откажа на свеки, просто не мога, айде трима мъже ще направят 20 компота и без мен.

# 434
  • Mediterraneo
Аз щях да седна на масата, да постоя известно време, колкото реша, че е възпитано (макс 20-30минути) после да си изляза и да идем да ядем другаде.

Последното нещо, което бих направила, е да се заровя в кухнята да доказвам на някаква госпожа, че мога( или не мога) да готвя  Stop  Tired Пък гаджето ми ако ме постави/ остави в такава ситуация, не просто ще "разбере за случката в кухнята", ами и песен ще запее!

Общи условия

Активация на акаунт