Милинка,тя има психически проблем,но повече злоупотребява с него.Ще дам прост пример-един от пътите,когато идва беше по време на стачката на БДЖ,а тя била казала на мъжа ми,че вече си е купила билет за влака(аз го помолих да отложи малко идването,защото имахме друг ангажимент).Ние много се учудихме,знаехме,че масово не вървят влаковете.И познайте какво-на следващия ден дойде с автобус,билета,за когото си купила точно преди да тръгне.Това лудост ли е или хитрост?

Освен това има проблем с дясната ръка,заради който не може да пипне нищо,една чиния да измие дори,но искаше да държи детето,което тогава беше 5 кила.

И последно-убеждава ме да говоря с мъжа си(собствения й син!) да накара баща си,с когото не са се виждали повече от 15 години да му препишел някаква земя,като в същото време тя има доста повече имоти и земи,които обаче не иска да продаде и да му помогне.А за тия земи как го разиграваше,но не искам да изпадам в подробности,че се разтрепервам!Честно,радвам се,че не иска да му даде нищо,защото това означава да ни излезе през носа.Както сме се оправяли досега,така ще се оправяме и занапред.Но ме ядоса начина й на мислене и това,че ме кара да си вра носа,където не ми е работа!
А иначе на лекар посмърно не можем да я заведем.Тя твърди,че и няма нищо(е,освен,когато няма изгода да е обратното!