С какво ви дразнят свекървите- 16 тема

• 73 182
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
unadaptable,по-скоро изпитвам срам от себе си,даже повече отколкото към нея.После съжалявах много,но не знам,просто не бях на себе си в този момент,мъжът ми също.По принцип съм толерантен човек,състрадателна съм,гледам да се поставям на мястото на другия,защото не знам какво ще ми понесе животът.А не искам да бягаме от жилището,едно защото ни харесва тук,свикнали сме,разбираме се с хазяите,да не говорим и за допълнителните разходи,които ще имаме,ако тръгнем да се местим.А и допускам,че да се преместим мъжът ми пак ще омекне,както стана и след случката (затова и я чакам в близките седмици) и тя пак ще идва.А той не може да я остави да спи на гарата,все пак.Честно казано не виждам изход! Cry
Милинка,тя има психически проблем,но повече злоупотребява с него.Ще дам прост пример-един от пътите,когато идва беше по време на стачката на БДЖ,а тя била казала на мъжа ми,че вече си е купила билет за влака(аз го помолих да отложи малко идването,защото имахме друг ангажимент).Ние много се учудихме,знаехме,че масово не вървят влаковете.И познайте какво-на следващия ден дойде с автобус,билета,за когото си купила точно преди да тръгне.Това лудост ли е или хитрост? newsm78 Отделно се сеща да брои спирките на автобуса от гарата до нас,за да може да си идва сама...аз не мисля,че човек със нейното заболяване,би се сетил! Thinking
Освен това има проблем с дясната ръка,заради който не може да пипне нищо,една чиния да измие дори,но искаше да държи детето,което тогава беше 5 кила. Thinking
И последно-убеждава ме да говоря с мъжа си(собствения й син!) да накара баща си,с когото не са се виждали повече от 15 години да му препишел някаква земя,като в същото време тя има доста повече имоти и земи,които обаче не иска да продаде и да му помогне.А за тия земи как го разиграваше,но не искам да изпадам в подробности,че се разтрепервам!Честно,радвам се,че не иска да му даде нищо,защото това означава да ни излезе през носа.Както сме се оправяли досега,така ще се оправяме и занапред.Но ме ядоса начина й на мислене и това,че ме кара да си вра носа,където не ми е работа!
А иначе на лекар посмърно не можем да я заведем.Тя твърди,че и няма нищо(е,освен,когато няма изгода да е обратното! Sick)

# 91
tonkabonkaА тя-все недоволна-защо бил завършил семестъра само с 4.50?
Joy А тя от кого знае това?
Големи хора сте вече.
Филтрирайте си информацията, за да си нямате ядове.

... То това не са и ядове даже ... само излишно мрънкане, като се чуди каква обща тема да намери.

П.П. Да допълня, че отскоро съм тъща, т.е. ясно е в кой лагер съм.
Ама си филтрирам и аз мненията, че иначе няма да споделят.

# 92
  • Fort Worth, TX
яд ме е на себе си, че се ядосвам за такива неща.
Пък и силно казано е, че е с рокля. Беше с сукманче.
Нормално е да се ядосаш, такава реакция е простащина. Човек може да ти се наложи по- фино или изобщо да не ти се налага, но има хора, на които желанието да доминират е по- силно от всичко, от абсолютно всичко.

Това май важи и за двете страни и определено е дребнавост. . Бабата е преценила, че ще му е по-удобно с анцуг, голяма работа.
За теб е ''голяма'',ама за нея си е проблем.

# 93
  • София
Аз малко късна реакция, но доста време не бях чела темата и докато дочета предната, че и тази...
Та да се изкажа за китарата от предната. Наскоро беше на голяма промоция и струваше наистина около 30 лв. Така че, да се успокои майката, която писа, не са разделили децата най-вероятно.  Peace /знам, че за нея е важно това да е ясно, не заради парите, а заради отношението - нали писа, че децата са от два брака/.

# 94
Едва я изгонихме.Сутринта не можем да я накараме да си тръгне,прави се на умряла,влачихме я по земята,не иска да се облече,течало и кръв от крака,абе пълни глупости.
Shocked

И аз се втрещих от това  Shocked  Защо мъжът ти не ходи да я посещава в нейния дом, и по този начин няма да идва при вас.

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 09:09 от Ая

# 95
white flower,казва й го,за да се похвали,да се зарадва майка му.При положение,че с толкова неща се е захванал,самият факт,че успя да завърши е похвален.А тя,какво-не било достатъчно.Пък и той говореше с нея по телефона,как да му кажа какво да й каже и какво-не.На нея каквото и да й кажеш,все ще намери начин да те засече,дали с детето защо на 3 месеца не ядял пюрета,дали с нещо за яденето,което й сготвихме(въпреки че тя НЕ МОЖЕ ДА ГОТВИ И НИКОГА НЕ Е ГОТВИЛА-това са думи на мъжа ми).
Ая,защото в тях е кочина и като отиде няма къде да спи.Трябва да ходи при познати,които ще го питат защо не си спи в тях,а на него ще му е неудобно да каже.
Ей сега пак му звъни и го виждам как се огъва,в скоро време няма да ми издържат нервите.Не обичам да поставям условия,но натам отиват нещата! Naughty

# 96
  • където ми харесва
Аз малко късна реакция, но доста време не бях чела темата и докато дочета предната, че и тази...
Та да се изкажа за китарата от предната. Наскоро беше на голяма промоция и струваше наистина около 30 лв. Така че, да се успокои майката, която писа, не са разделили децата най-вероятно.  Peace /знам, че за нея е важно това да е ясно, не заради парите, а заради отношението - нали писа, че децата са от два брака/.
А, спокойна съм си Wink
Това беше преди около година. И тогава със сигурност беше по-скъпа тази китара. Но, това няма значение, де...мисълта ми беше съвсем различна в поста, а именно, че на малкия подариха хубав, скъп подарък, който определено не е подходящ за неговата възраст, а и той няма как да го оцени по стойност, докато сестра му, определено може... Но, това е минало-заминало Wink

# 97
......
Ая,защото в тях е кочина и като отиде няма къде да спи.Трябва да ходи при познати,които ще го питат защо не си спи в тях,а на него ще му е неудобно да каже.
Ей сега пак му звъни и го виждам как се огъва,в скоро време няма да ми издържат нервите.Не обичам да поставям условия,но натам отиват нещата! Naughty

Кочина или не - да ходи там да я вижда. Да направи заради вас такава жертва, щом иска да поддържа контакти с нея.

# 98
Той хубаво ще отиде,ами тя като натиска детето да види,него вече не мога да го заведа! NaughtyАбе,не знам,колкото повече мисля,толкова повече не виждам оправия! Thinking

# 99
Здравейте, момичета! Отдавна ви чета, но не можех да пиша тук.
Имам един конкретен въпрос, за едно от нещата, с които не мога да се справя с моята свекърва. Често използва момента, в който мъжът ми не е около нас, за да ми изсъска нещо, с което да ме нарани. Не мога да прекратя отношенията си с нея, опитвам се да избягвам максимално срещите ни, но и това е невъзможно - знам, че основният проблем е в мен и трябва да се науча да не се връзвам, но... Как се справяте вие?  Embarassed

# 100
Имам един конкретен въпрос, за едно от нещата, с които не мога да се справя с моята свекърва. Често използва момента, в който мъжът ми не е около нас, за да ми изсъска нещо, с което да ме нарани. Не мога да прекратя отношенията си с нея, опитвам се да избягвам максимално срещите ни, но и това е невъзможно - знам, че основният проблем е в мен и трябва да се науча да не се връзвам, но... Как се справяте вие?  Embarassed

Предполагам ,че не те харесва и одобрява, щом само те дебне, за да те наранява. От друга страна има някакъв респект от сина си, щом се пази пред него. Нищо не можеш да направиш когато някой не те харесва, винаги ще си крива. Защо не можеш да прекратиш отношенията си с нея? Ако сте отделно, направи така ,че почти да не се срещате. Кажи на мъжа си какво прави, би трябвало да ти повярва и да те разбере. Ако сте заедно, излезте на квартира, тя няма да те остави на мира.

# 101
  • София
Не мога да прекратя отношенията си с нея...
Няма невъзможни неща.  Peace

# 102
  • София

unadaptable e права. Моята беше същата-като го няма мъжа ми направо ме псуваше. Аз после му разкажа-той вика не може да бъде. По стечение на обстоятелствата той разбра, че нито лъжа, нито преувеличавам. Ние се изнесохме и сега ми е мирно и тихо.
и как така проблема да е в теб- че ние не сме ли хора, личности? Не знам за вашите свекърви, но аз от моята нищо не съм получила (дори добра дума) и смятам, че нищо не и дължа.

# 103
Не мога да прекратя отношенията си с нея...
Няма невъзможни неща.  Peace
Не сме заедно, слава богу! Иначе нямаше да оцелеем - казвам го съвсем сериозно. Но живее на 10 минути от нас и освен че обича да прави "внезапни проверки" - така го нарича, отвреме-навреме се налага да се виждаме - празници  Sad и други такива - не мога да ги стачкувам - как да го обясня? А че не ме харесва е повече от ясно, но тук съм наясно, че не съм виновна аз - тя е такъв модел - абсолютно никого не харесва!

# 104
  • София
Какво значи да прави внезапни проверки, без да е канена! Ако си без мъжа си вкъщи, когато ти се дотресе, изобщо не й отваряй.  Wink Ай да й се не види, ще те проверява.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт