С какво ви дразнят свекървите- 16 тема

• 72 973
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
  • Fort Worth, TX
Странно, на първата среща със свекърите ми мъжът ми беше през цялото време до мен.
О, Боже... чета ''свекървите ми'' и си викам к'во става бе?! Shocked Оо, моят по принцип си я смъмря и сега, но тогава  как да се изложи пред мен, като се има на предвид че се познавахме от месеци.
 Относно готварските ми умения, една приятелка и до ден дн. ме бъзика, че можело и по-лошо да е, ако примерно ме беше накарала да й продухам зелето. hahaha
 Гледам в съседната тема, за похвала на свекитата ме изкараха използвачка... Thinking
Ти кво правиш в оная тема?Определено не си за там.Възбуди ми любопитсвото и отивам да метна едно око.

# 406
Ванина как си се въздържала да не и захлупиш купата с каймата на главата?Хем ми беше смешно, хем се чудя как може да има такива ненормалнички.Да ти доведе детето снаха ти и да се държиш по най-губия и безцеремонен начин, който може да съществува. #2gunfire
Е, това си е до човека, Креми. Научихме се ние, сега не мога да се оплача от нея, с малки изключения, щото пък вълкът козината си мени, но нрава не... Laughing Какво правя... викам си чакай малко да я похваля, ама в тази тема като влязох, разбрах къде ми е мястото. Laughing
 Тарталета, как така без да е разбрал?! Разбра си той, ама те всички си я знаят какъв индивид е. На сватбата на дъщеря си е сменила букета в последния момент, защото не й харесал, пък една непозната ли няма да прави на луда... Божеее, не познавате свеки. Laughing
 Тонка, от цялото това шоу видя само поздрава ни, който определено беше забележим и слава Богу нищо от кухнята. Иначе после на масата шоуто си продължи, ама всички се включиха... Разпити, подмятания, че майка ми не била учена и пр., за което мъжът ми ми се извинява, ама той какво е виновен-майка му е куку.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 14:18 от Ванина Стефанова

# 407
Ванина,последно,като ходи за първи път да се запознаваш със свекърите ти,мъжът ти беше ли там или не?Много ми е интересно,как е реагирал на цялатата ситуация?Не казвам,4е ни метваш на върбата,ама наистина е супер странно,да идеш в 4ужда къща и домакинята да те кара да готвиш! Егати майтапа!Ама евала ина4е,4е сте намерили на4ин да се разбирате!

# 408
Ванина,последно,като ходи за първи път да се запознаваш със свекърите ти,мъжът ти беше ли там или не?Много ми е интересно,как е реагирал на цялатата ситуация?Не казвам,4е ни метваш на върбата,ама наистина е супер странно,да идеш в 4ужда къща и домакинята да те кара да готвиш! Егати майтапа!Ама евала ина4е,4е сте намерили на4ин да се разбирате!
Е, разбира се, че беше там, бе хора! Къде да е? Горе се редактирах, че не бях видяла останалите публикации. Peace

# 409
  • Fort Worth, TX
Ванинче, кво значи , че не била учена?Предтсвям си ти , ако не си лекар за теб какви подмятания ще има.Добре че с мъжа ти сте на едно ниво иначе дет се вика жална ти майка.

# 410
 Joy Ама моля ти се! И в момента синът й е повече от мен, ама айде... да не правя панаири се съгласявам, че вярно стажът му е по-голям от моя. Ами какво да значи... тя инженер, с полувисше, а майка ми е детска учителка (вече не е, де) и така... фукла си е, не че я трая-нищо подобно! Mr. Green В момента подготвя голямата си внучка, която е на 14г., да става архитект, та детето милото като идва все вкъщи иска да остава, че баба му все за това му говорила. Laughing

# 411
  • Fort Worth, TX
Твоята свеки е вярно голям шемет.То е нормално да има по-голям стаж.Все пак ти си майчинство, а и като гледам си млада жена.Ще натрушаш стаж и ти желая да станеш най-добрия лекар в твоята специалност.Тогава няма да има какво да каже.Всъщност такива като нея все намират за какво да недоволстват и човек на челна стойка да им застане пак ще мърморят и намилат.

# 412
Шемет ама като чета, когато е било нужна е помогнала за разлика от други описвани в темата.
На бившото ми гадже баща му беше нещо подобно
Прочетох в другата тема и оставам с впечатление ,че гледа детето , уважава мнението ти и би излязла с нея на кафе ,та последно с какво те дразни в момента жената ?

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 14:56 от Iliana__

# 413
  • София
... тя инженер, с полувисше, а майка ми е детска учителка (вече не е, де) и така...
Да не е обратното - майка ти с полувисше? Инженер с полувисше е велика смешка. hahaha

# 414
Абе Ванина, като ти гледам подписа с тия красавици сте им затрили рода на хорицата направо  Joy

# 415
 Креми, благодаря много!  bouquet
Илиана, така е-не отричам! И пак казвам, по настоящем сме в добри отношения, в началото не бяхме, но бързо се разбрахме.
 Сега чета за това с хладилниците... Joy Joy Joy

# 416
  • Mediterraneo
Тарталета, как така без да е разбрал?! Разбра си той, ама те всички си я знаят какъв индивид е.

Ами това са твои думи, аз нищо не казвам, само чета-

а аз нагло й пращах поздравчета и мъжо с какво учудване й ги пращаше без да знае за случката. Mr. Green

И верно- как се става инженер с полувисше  newsm78

# 417
И още нещо, което не си пасва - от разказите на мъжа си очакваш да видиш скромна и добра женица, пък после той си я бил знаел каква е (змия и куку)?

# 418
  • Fort Worth, TX
И още нещо, което не си пасва - от разказите на мъжа си очакваш да видиш скромна и добра женица, пък после той си я бил знаел каква е (змия и куку)?
Е ти кво искаш да и каже, че майка му е змия и куку ли?Ей , ама като решите да се заяждате еша си нямате!Нормално е да си трае, макар мн добре да знае какъв елемент е.

# 419
 Ама ако имам възможност ще го изтрия този целия роман и повече няма да пиша в темата...
Явче-мравче, инженер се води и да, с полувисше е! Едно време е било така, а свеки не е първа младост! Wink Не съм толкова загубена, та да не знам вече родата си... Naughty
В момента 200 пъти написах, че с нищо не ме дразни (с изключения) и да, в много теми съм я хвалила за това, че ми гледа детето и съм и благодарна. Майка ми не е с никакво висше, както намеква свекито си е ''проста жена''!
Тарталета, мъжът ми не разбра единствено за случката в кухнята и до последно си мислеше, че тя наистина е предложила да направи вечерята, въпреки че и в това скоро го светнах. Laughing Надявам се сега да сме се разбрали! Crazy
Едва ли в началото на връзката ви мъжете ви са казвали нещо лошо за семейството си. Всеки мъж гледа да изтъкне първо хубавите черти и после всичко останало, пък и не само мъж-и жена да е! После ми обясняваше и ми се извиняваше за поведението на майка си, ако не съм го казала тук-другаде съм го писала... Вие ме направихте велика сценаристка, бе дами...
Креми, благодаря за подкрепата. bouquet Не съм вярвала, че ще разнищваме толкова, инак да не бях писала...

Общи условия

Активация на акаунт