Препоръчайте хотел с условия за почивка с 3 деца

• 4 595
  • 25
  •   1
Отговори
  • София
Търся, търся.....ама почти нищо не намирам....или пък цените са все едно ще го купувам хотела.
С три деца сме и търсим хотелски комплекс със забавления за децата и помещение с 2 спални за настаняване.
Ще съм много благодарна на препоръки (стига да има хора в моето положение)
Няма значение мястото, но най-малкото дете е на годинка и ми се ще,  ако ще пътуваме с кола да не е на повече от около 400-450км, ако е по-далече -самолет  newsm78

# 1
  • Велико Търново
Em_ma, и ние сме във вашето положение.  Hug
Огромно ми е и на мен огорчението, когато се сблъсках с проблема "почивка на многодетни семейства". Оказа се, че в една голяма част от хотелите нас просто не може да ни настанят. Други пък, искат да обера първо банка, и тогава да резервирам при тях.  Rolling Eyes
Както и да е, варианти трудно, но все пак намерихме тази година. Че даже резервирахме три почивки досега.
Две от тях са в Албена. В някои хотели има стаи със свързваща врата между тях. Можеш тях да погледнеш. Плаща се единично настаняване на две такива стаи и цената идва горе долу поносима.
Другата ни почивка е на бунгала на Арапя. Там няма осигурена храна, но поне децата няма да са ни грижа: събират се на големи тумби, малките се въртят и те покрай големите, тичат, играят всички пред бунгалата. А плажа е на 3 минути.

Открих и други варианти, ако пишеш какви са ти точно изискванията, ще споделя и тях.

Ще се получи много полезна тема, ако се включат и други, които са намерили решение за почивка с повече от 2 деца.

# 2
  • София
Тонита, благодаря, че се включи.
За Албена ми беше първата мисъл, но още в началото на април звънях и всичко беше резервирано Sick.
Места имало само в хотели на по 800м от плажа, което с целия "пътуващ цирк" не ни е опция.
Иначе търсим хотелски комплекс, дори най-добре ол-инклузив, защото децата все нещо искат - сокчета, сладолед, пързалки.....

Ние бяхме в къщичка на Оазис в Лозенец. На самия плаж е, единственият проблем е, че нямаше никакви забавления, а се случиха 3 дъждовни дни и не само децата, ами и ние умряхме от скука.

# 3
  • София
В България или Гърция?

# 4
  • София
В България или Гърция?

няма значение Peace. може и Турция

# 5
  • Германия
Тонита, би ли споделила къде точно в Албена?

# 6
  • Велико Търново
pepelyashka, стаи със свързваща врата между тях има със сигурност в Сенди Бийч, Лагуна бийч и в другите Лагуни. За тях съм проверявала. Почти съм сигурна, че има такива и в другите хотели в Албена. Ние ще сме в Лагуна бийч през юни.
Във Фламинго гранд студиата са огромни и също настаняват семейства с три деца, като за предпочитане е стандартното студио, че има точно три допълнителни легла. В другите студиа за най-малкото дете ни предлагат кошара. Фламингото в сезона си е бая цифра, но ние ще бъдем там за 24-ти май, и цената на HB ни устройва.  

# 7
  • Германия
Благодарско!Ценна информация ми даде   bouquet

# 8
  • зад парка
Миналото лято с една приятелка наехме апартамент в Несебър, точно зад хотел Биляна. На 5 мин. пеша от плажа. Имаше 1 голям хол и 3 спални. За 8 нощувки мисля, че платихме 700 лева. Наоколо има няколко супермаркета от които купувахме продукти, вкл. и готова храна. Но , естествено има и много заведения. Просто аз съм против храненето навън. Mr. Green

За тези пари щяхме да наемем 1 стая за 5 нощувки+закуска (кухнята , освен блок-масата сутрин абсолютно не струва) в съседния хотел Афродита.   Hug

# 9
http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=1309

http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=1779

Виж тук има двуспални апартаменти. Какъв ви е бюджета?

# 10
  • София
За свързващите врати и Албена ферман мога да напиша  - и трите пъти, когато сме почивали там, сме имали проблем с платени на 100 % още през февруари-март резервации за такава стая.  В последствие ги дават ги на немци и те уведомяват седмица преди почивката. #Cussing out
 На Сенди бийч всичко друго му е супер за почивка с повечко деца, но отношението им една от причините да приключим с БГ море - отказвам да се чувствам чужденец в собствената си страна. Stop
В Гърция препоръчвам Крузо вилидж, Касандра - апартамент. В Турция - Симена Сън в Кемер, Палома грида в Белек, Делфин ботаник, Алания ( последния, ако изключим трансфера, който е 1.30 часа).
Много готин е и Елинотел Аполамаре, Касандра, но няма детска площадка - само детска стая, детски басейн и малко анимация. В селото, обаче има много хубава обществена площадка.

# 11
  • Sofia
Хехе, и за съм за тук вече Simple Smile Ще водим дрисличка на море септември, здраве и живот, заедно с тролите, така че приемам подходящи варианти. разбира се, че и ще споделям  Hug

# 12
Записвам се и аз да следя темата.. ..
И да попитам какво ядат децата на годинка като сте на почивка- купена храна или избирате хотел където приготвят диетична храна за бебета... А с млякото вечер какво правите?

# 13
  • София
Записвам се и аз да следя темата.. ..
И да попитам какво ядат децата на годинка като сте на почивка- купена храна или избирате хотел където приготвят диетична храна за бебета... А с млякото вечер какво правите?
Влача си от къщи - пюрета, каши ( понякога купувам на място, ака сме със самолет). Първото лято на Албена на каките носих 7*2*4 т.е 56 бурканчета  #Crazy. Млякото или с кана за праваряване на вода или отскоро бързовар + една по-дълбока паница. Бързовара го ползвам и за преваряване и за затопляне. Нося си и изворна вода, ако сме с колата. На гръцката минерална например не й свикнахме нещо.
От хотелската храна давам - хляб, плодове, зеленчуци, макарони, сирене, сухар (за попара), за бебето (вече на 2 г.) и кашкавал, колбас по-внимателно.

# 14
  • Велико Търново
Nikta, млякото си го носим навсякъде. Тази година съм решила да го давам по-смело, и да храня най-малкото с хотелска храна. Ужким съм избирала добри хотели, пък да видим. Ще си взема за всеки случай и бурканчета, но аз не възприемам храната от консерва, каквато и да е тя, като пълноценна и хубава храна. Така че, те ще са в краен случай, ако толкова няма какво да избера от блок масата.
На Арапя ще сме 5 дни, там ще мисля какво да е  - салатки, плодове, кашички, може и да се прежаля и да наготвя 1-2 пъти нещо, ама нали почивка му викаме, ще съм подготвена и с готови пюрета.
И водата навсякъде е задължително от бутилка, трапезна.

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 00:35 от Тонитa

Общи условия

Активация на акаунт