Калории броим,здравето ценим и кила топим!- тема 4

• 70 861
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Добър вечер, момичета!
стоя и гледам дъъългия списък с диети, режими и прочие, и се чудя какво да избера. За себе си достугнах до извода, че за да свалям килограми е нужно приетите калории да са по-малко от изразходваните. Затова се присъединявам и към вашата тема. Пък и по-спокойно ми е да знам, 1е нямам ограничение в храните, нито в дните, които да ги ям, а в количествата. От един сайт си изчислих, че за моите килограми и моя начин на живот трябва да поемам максимално 1388 ккал.
Заредила съм се с теглилки и калкулатори и пълен хладилник  Grinning и дадох старт на олимпиадата по математика за големия син  Grinning

днес така изглеждаше менюто:
закуска - мюсли с прясно мляко
обяд - зелена салата със зехтин и две пълнозърнести хлебчета
следобедна закуска - бадеми 40 гр
вечеря - кисело мляко
тегля чертата и правят 1370 ккал

# 661
  • 1st floor
Добър вечер, момичета!

Добре дошла!!!  Hug

# 662
Вече му изгубих бройката кога последно писах...
Преди 1-2-3 дена :Д
Та, здравословна съм! Не съм яла шоколад от 2 дена, спазвам следното :

до обяд: парче плод  или много парчета  Laughing Mr. Green(доживях и моят стомах да се свие)
обяд : пилешко с домати и сирене
Вечеря : като обяда

около 1400 кал. беше

И отбелязвам още едно малко минусче :
От дупето 0.5 см. - заковах 95 см. с тенденция надолу. Талия - 63 сутрин и 65 с отпуснат и пълен корем, паласки през един специфичен кокал : 83, през пъпа : 71, звучи много странно, но не изглежда толкова зле колкото звучи :Д

Дрехите все повече ме обичат  bowuu , пък на кг не е кой знае какво - 62 на 172. Има си работа още по дупето. И 5-цата трябва да видиме скоро  Mr. Green
И трябва да си призная, понеже обичам да съм честна Mr. Green, че обмислям дали да не спазвам принципите на 90-дневната известно време. Пак ще броя, но поне ще има някаква концепция.

# 663
jennykiss22 - а защо мислиш, че броенето на калории не е концепция?  Rolling Eyes

# 664
jennykiss22 , била съм на 90-дневната два пъти (непълен цикъл) обаче много мразя да ми слагат деня в рамка, още по-малко яденето - вбесявам се и непрекъснато мисля какво ми се яде  hahaha
Miami_beach , НеПоКоРнА к'во се заиграхте с родата?!   Sunglasses свекъра каза, че много съм се вталила  Mr. Green
тук е мястото да се похваля с още -1см от ханша и кг са под 70  newsm44

тъй, отчета - на границата съм с 1452кал   Б 24%   М 14%    В 62%
закуска - кафе и парченце кекс
обяд - сандвич с луканка и кашкавал
закуска - 3-4 крекера
вечеря - миди, овчарска салата и мнооооого бира  Blush

# 665
  • here, there, everywhere
Хоп и аз тук. Преди време се бях появила за малко, но верно беше за малко. И аз като Пинкито (да не ми се обидиш) само се лутам в темите и резултатът е една голяма 0.
ще пробвам да съм между 1100-1200 калории. Висока съм 162 см, 59кг. Телесни мазнини 26%!!! Не е добре.
Вечер играя Body Revolution Jillian, но съм още в началото. Непокорна, ти мисля я беше играла. Доволна ли си?

# 666
свекъра каза, че много съм се вталила  Mr. Green

did_ka - Екстра!  Sunglasses

TedyV - Ок, давай..... И ние ще те бутаме у правилната посока... доколкото можем!  Peace

# 667
Добре дошли на всички   bouquet
Аз не бях яла шоколад повече от 10 дни и днес се наградих с черен шоколад...ама цял  Mr. Green
Дано ми държи поне още 10 дни.
Иначе биват нещата, броя си на око, отчитам почти през ден минусчета от по 100грама  Mr. Green
Сега в тия горещини поне лесно се регулира апетита, плод и зеленчук ям на корем и пия мноого вода. Вечер си позволявам една чашка бира за компания на половинката.

# 668
  • here, there, everywhere
Miami, при мен е ясно. С бутане ще стават нещата. Ако някой успее да ме мотивира получава подарък шоколад. Лошото е, че самата аз не си вярвам вече.

# 669
свекъра каза, че много съм се вталила  Mr. Green
did_ka - Екстра!  Sunglasses
екстра, ама да можех и да се постегна  Whistling такава съм тежка гимия (липса на мотивация или просто притежавам доволно количество мързел  Mr. Green )
някой да ме нахока, че белким се кача на велоаргометъра дето прашясва у дома!   Embarassed
онзи ден си пих кафето в градината и гледам хората тичат, плуват, карат колело, а аз си се разхождам и си викам глей колко е гот и аз така искам  Simple Smile и блаженно преглъщам, докато другите се потят ...  спорта ми е ... на проблясъци  Rolling Eyes
че и за вървене не става вече в тая жега ... сецнаха ми горските километрични разходки Thinking

# 670
JLo -  Hug

TedyV - ми значиии.... дай тази седмица така тренировъчно, пък от другата, почвай 100% броене от понеделника още ииии.... ку изкараш 1 месец така, ще "метнеш" зад гърба си 3-4 килца, сигурен съм!  Twisted Evil После ше се бориме за още 1-2 месеца....  Whistling

did_ka - Ама не изоставяй ходенето по чукарите! Сегаааа.... знам, че е жега и освен плуването, другото трудно може да се прави като сериозен (подкрепящ) спорт, но все трябва да има нещо...  Thinking А иначе... не мисли че като се лее пот, то се топят мазнини....  Crazy Леенето на пот НЕ идва от мазнините!  Peace Има някаква връзка с общото натоворване, но толкоз - НЕ Е повече...  Sunglasses За мен най-перфектен спорт за топене на мазнини + укрепване (достатъчно) на съответните мускули е бягането! Бягането за здраве, дето се вика.... По американскому - джогинг!  Rolling Eyes И то щото принципно нямам време, хеле пък за продължителен спорт......  Shocked

# 671
  • 1st floor
Eхааа, колко хора се завърнаха в темата, които отдавна не бях виждала!!!  Hug

Аз сега се върнах от плаж  Sunglasses и малко се поизпуснах, та леко съм червена. Добре, че на децата нищо им няма, пу-пу!!!
Теди , доволна съм от Боди Революшъна. Аз скоро го свърших, изкарах цялата програма. Не знам дали ще топиш сланинки с нея , ама оформя доволно!!! Стяга корем, ръце и яко крака!!!  Mr. Green Мисля си , че ако имах много за сваляне, щях и кг. да свалям, щото си има движение, задъхва ме и ме изпотява. Ама аз имах съвсем малко за сваляне /2-3 см от паласките/ и повече влияние ми оказа намаляването на храната...Но давай смело с Джилиан - определено  ще видиш ефект!!!  Peace Ако искаш да топиш повече кг. включи повече кардио /по възможност сутрин на гладно/...Само гледай да не се уморяваш много и да не претренираш...Слушай тялото си!!!
Аз отивам да хапна малко ориз, че от сутринта съм на една филийка, кафе и вода!!!  Crazy Довечера ще е трудното - мама ще е у нас и ще следи зорко всяка хапка на чедото си, да не би да остане гладно и недохранено!!! hahaha Всеки път ми се кара, че не ям и съм много слаба /само в нейните очи/...Пък аз доволно си хапвам и не се лишавам от разни сладости , както  е видно от отчетите ми...

# 672
Непокорна, имам питане към теб, като най-активно спортуваща тук. Коя програма е най-подходяща за стягане...най-вече на горна част на бедрата(вътрешна и външна) и дупе. Не искам да свалям, то почти не останаха излишни килца, но имам огромна нужда от стягане  Thinking

# 673
  • 1st floor
Джилиан!!!  Peace Точно Боди Революшъна!!! Даже ми ги стегна повече от необходимото!!! Появи ми се един мускул от вътрешната страна на бедрата, който не бях виждала ... Mr. Green Тичането също помага за стягането на  краката! Няма да ви казвам първите пъти каква жестока мускулна треска имах по бедрата и едва-едва ходех... Laughing

# 674
.....
Аз сега се върнах от плаж  Sunglasses и малко се поизпуснах, та леко съм червена. Добре, че на децата нищо им няма, пу-пу!!!
добре , че е малко ... защото аз съм като рак! вече два дни ближа рани и спа на закачалка ...  ooooh!
и довечера ще съм на таратор отново - гриза краставичка и се мажа с млякото ...  hahaha

Miami_beach , гепцах някаква табличка дето смята мазнини , като се шипкаш тук таме и мериш гънката, та изкара 14%  newsm78 това много ли е? - да, върнах се да прочета по-подробно - в норма е  Simple Smile
 Praynig  Praynig  Praynig утре ставам рано и мятам педалите

Общи условия

Активация на акаунт