Калории броим,здравето ценим и кила топим!- тема 4

• 70 880
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и от мен!  Simple Smile

През почивните дни бяхме на салатки и плодове. Както и на препечени филийки със спаначено песто.

Слънчева седмица!  Simple Smile

# 646
Непокорна - мислех, че в реките (с камъни и без камъни) е все студена водата, ако не е ледено-студена....  newsm78 Тииии... си готова за почивката! Екстра!!!  Sunglasses И да не вземе да тичаш по плажа като некои рускини, дето тичат само през 10-те дена, когато са тука на морето...  Laughing То и аз си мислех, как ще тичам като съм на морето, ама нали ПРЕДИ това НЕ тичах, та и в морските райони - пак така....  Rolling Eyes Дай на релакс.... Събирай слънчеви лъчи, може и без да викаш "Ом, ом, ом-м-м...."  Peace

Isabell - тва изглежда много екзотично....  Rolling Eyes А доколко е калорийно?  chef

# 647
Miami_beach, не мога да кажа с точност в момента, но е между 700-800 калории, а за порция на човек е към 200-300 калории.  Wink Може да се редуцира, разбира се, самото количество. Все пак то не е за основно хранене.  Wink

# 648
  • In transit
Маями къде без мен?  Grinning
Пинкито,  Hug вясвай се по-често, нищо, че не сваляш, готино е като си сред нас. То аз не съм се засила много да свалям ама тук ми харесва компанията.  Hug

Сметнах си аз все пак калориите около командировката и от уикенда. Доволна съм от себе си... въртяла съм се между 1450 и 1600 ккал трите дни.
В събота като сметнах се ококорих, аз мислех, че с тая сьомга ще мина всякакви граници щот само тя беше към 560ккал, ама добре, че е била тя..за деня имах 1230ккал. Пропорциите не бяха от най-добрите ама пък са от полезни мазнини ( това за успокоение  Mr. Green) 38П/30М/32В
Вчера 1240ккал: 36П/12М/52В
закуска: филия с шунка
обяд: риба тон на скара с домати
вечеря: кюфтета от тиквички на фурна с млечен сос

В тая жега нищо не ми се яде, тия 1500-1600ккал ми се виждат като блян, не мога да изям толкова храна Sad

# 649
  • 1st floor
И да не вземе да тичаш по плажа като некои рускини, дето тичат само през 10-те дена, когато са тука на морето...  Laughing

hahaha hahaha hahaha
В първия момент друго си помислих!!! Нали на рускините им се носи славата по какво тичат... Mr. Green

# 650
Непокорна - ми не знам твоят опит (наблюдение) какъв е, ама ей сега на през викенда гледах 4-5 гостенки от Русия-та по пясъка тичаха малко тил "фръц-фръц" сутрин рано.... Рано, рано... към 8-8.30 некъде! Тва за отпускарския период си е супер рано! Общо взето само правеха стъпки и разваляха гладкостта на мокрия пясък... Едната се престрашаваше да помаха с ръце след "бягането". Преди "бягането" дали го е правила - не знам, не съм ставал от ранните зори та да видя сичко Twisted Evil

# 651
  • 1st floor
Може на теб да ти е махала, пък ти да не си разбрал!!!  hahaha hahaha hahaha
Общо взето само правеха стъпки и разваляха гладкостта на мокрия пясък...

Joy Joy Joy

Майка ми ми се обади, че утре щяла да идва у нас с преспиване евентуално. Което за мен си е чисто хард кардио, с много изгорени калории!!!  Mr. Green

# 652
Майка ми ми се обади, че утре щяла да идва у нас с преспиване евентуално. Което за мен си е чисто хард кардио, с много изгорени калории!!!  Mr. Green
Joy честито!

аз пък днес посрещам свекито  hahaha

# 653
  • 1st floor

аз пък днес посрещам свекито  hahaha
Честито и на теб!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Отчета за днес:
З: мляко с овесени ядки
О: 2 яйца, нарязани парченца домати и сирене /без олио и пр./
сладолед /не беше предвиден, но половинката ми го купи, всячески се старае да ме саботира  Crossing Arms/
В: ориз със спанак, кисело мляко

Тотал: 1324 ккал. Целех се в по-малка цифра, ама и тая става горе-долу...
Сега отивам да бия масло в шейкъра, което се брои като 15 минути упражнение за бицепси!!!  Mr. Green

# 654
did_ka, Непокорна - Значиии.... ще посрещате роднини хубави, засмени и вталени! ЧУД-НИЧ-КО...  Peace

# 655
  • 1st floor
did_ka, Непокорна - Значиии.... ще посрещате роднини хубави, засмени и вталени! ЧУД-НИЧ-КО...  Peace
Да ти се връща!!!  Mr. Green

# 656
Ето ме, донесох се.. ами какво да кажа, цяла седмица бях на Гайдурков... доволна сам, защото знам, че е много здравословно, но аз от здравословните храни  не свалям много,защото си хапвам по повечко, ей там ме стяга чепика....хапвам  повече отколкото трябва, калории не съм броила. Очевидно съм прекалявала с ядките, днес се мерих , гледам календара , на който записвам всяка сутрин килцата.. от 1 ви например до сеа, за 2 седмици съм свалила няма и 2 кг..кило и нещо, нали ги пиша в паунди, та толкова.. не е нищо, ама аз исках да са поне 3-4 килца свални, а не са. Поне за тези свалените знам, че са си сигури свалени , не са плаващи. И така ми беше свирнало вчера.. Парадокса е, че  няколко човека, от съвсем различни места  ми казват , че видимо съм свалила, въпреки, че не знаят какво правя..а  на мерки  съм свалила..2 см от талията и 2 см от ханша...ами нищо не е, че чак пък да се забелязва. Аз обаче поне знам как да се обличам и да си прикривам  туй -онуй,  та според мен ефекта е от дрешките.. Да , ама и на басейна ми го казаха, дето няма дрешки...а там е часът на истината , нали знаете  - всичко се вижда... Имам много за стягане,  трябват си месеци сериозни тренировки, а нали докато детето беше  болно не съм ходила, днес ще намина за  една зумба... но то от зумба не се сваля и не се стяга, то си е фън , ама н е  е  като да пометкаш джелезата.. hahaha  Помрънках си, изядох 1 киви , отивам да пия кайве... Laughing  Трябва много сериозно да си броя калориите, друг вариант няма...

# 657
did_ka, Непокорна - Значиии.... ще посрещате роднини хубави, засмени и вталени! ЧУД-НИЧ-КО...  Peace
Да ти се връща!!!  Mr. Green

Аммм.... нема лошо.... в нито една част!  Rolling Eyes

Ето ме, донесох се............... но аз от здравословните храни  не свалям много,защото си хапвам по повечко, ей там ме стяга чепика....

Ааааа, нема те оставиме така само с леко мрънннкане.....  Twisted Evil Кажи повече - кои здравословни храни ииии... по колко? Инак - правилно - айде да го докараме до там, че да НЕ прикриваш нищо, щото нема да има какво!  Flutter Hug Peace

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 20:55 от Miami_beach

# 658
  • 1st floor
Eми...тогава да ти пратиме нашите гости?  Mr. Green Тъй де, нали си ни другарче. Да си споделим радостите !!!  hahaha

# 659
Eми...тогава да ти пратиме нашите гости?  Mr. Green Тъй де, нали си ни другарче. Да си споделим радостите !!!  hahaha

Ей.... все ще измислиш някоя щуротия!  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт