139 Американски дами тъкмят ваканции (да вадят Европата от кризата)

• 41 316
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
 Феята, добре че имаш такива вицочайши връзки Laughing
Клер, Цонна момченце роди а? И аз записвам.

# 661

Тази дума си я присвоявам за сред любимите ми и ще я ползвам, ако позволяваш Simple Smile

# 662
 може, може! И аз сте си я ползвам.

# 663
Бубка, MGH e и safety hospital, ако не се бъркам? В смисъл че поема всички, независимо от доходи, застраховка и т.н.?

С едно съм съгласна, няма в днешно време в развита страна като САЩ причина да умират толкова много майки и бебета, срамно и позорно е. А като се има предвид, че повечето раждания, едно поне 98% стават в болница, това изобщо не говори добре за нивото на грижи. Не знам дали бях пускала преди този доклад на Амнести, но е доста информативен:
http://www.amnesty.org/en/news-and-updates/usa-urged-confront-sh … y-rate-2010-03-12

# 664
Фея  Joy hahaha Laughing

може, може! И аз сте си я ползвам.
Пак си на телефона  Wink

Аууу, Цоне идвай и си признавай  Laughing и име краде тц- тц

Много исках да родя нормално, поне веднъж..е, не ми позволиха. Казвала съм и преди, търсих, информирах се, четох, но екстра $25 000 от джоба нямах за ВБАК френдли болница. Сигна няма в нетуърк такава. За домашно и бърт центрове и не помислих, тъй като 3- ма доктори казаха, че не биха ми позволили да родя нормално. С всеки изминал ден се убеждавам повече и повече, че трябва да се забранят здравните застрахователи или поне да им сложат добри "юзди". Докато парите стигнат до доктора...нищо не останало.

# 665
Изводът е само един Агент, че си в страхотна форма. И това, всеки, който те е виждал може да го потвърди. Simple Smile

E, това беше много неочаквано и още по-мило, Атти  Hug

... сънувах, че чета в някакъв американски форум и там засичам не кой да е, ами Агентката, забележете- бременна с трето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green !

Съвсем официално Клеретче те обвинявам в задкулисна, мръсна и трансщатска афера със собствения ми мъж, защото друго обяснение на това, че сте си плюли в устите аз нямам  Mr. Green

Единственото спасения е информираност и пак информираност... Трябва да се научим да слушаме критично и да си носим последствията от изборите...

Мдаааа... и след всичката си информираност да не забравите също така да не изпадате в дива депресия, защото не са ви са се сбъднали информираните планове и мечти за раждането поради някаква причина... и да си мразите тялото, защото ви е "предало" и да мразите себе си, че не сте предоставили "правилно" раждане на детето си...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 666
Информираността много помага плановете и мечтите да са от тия дето не ти образуват яка депресия..кой каза за план Б,гъвкавост на дела и мисли и дъ арт ъф летинг гоу?
Моля мен никой да не ме сънува,бременна пък хич изобщо.Ние сме едно дете - за лятото и у дома е такава тишина и спокойствие че вчера поканих 3 съседски чеда да ми правят шум Mr. Green

# 667
...дъ арт ъф летинг гоу...

Joy Oh, бре, Анет - обичам те! И стайл уайз та Убичам!

# 668
  • USA
Фея, Анет и Яна, много мерси за идеите за РД на Стейси! Тук в нашата библиотека има всеки месец по едно шоу и Стейси много хареса ирландските танци, все още говори за тях, но къде да й ги търся такива. На цирк или куклен театър също мислех, но там наистина рискувам. И да се повози на лодка също не е лоша идея. Ще го мисля още и дано намеря нещо подходящо за нея.

Много се смея тези дни с вас, Анет с нейната възможност да пропусне раждането  Joy и на Феята съня Joy.

За видовете раждания съм пас. Аз бих проучила докторът/те, който ще ме изражда, а не цялата болница.

# 669
... сънувах, че чета в някакъв американски форум и там засичам не кой да е, ами Агентката, забележете- бременна с трето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green !

Съвсем официално Клеретче те обвинявам в задкулисна, мръсна и трансщатска афера със собствения ми мъж, защото друго обяснение на това, че сте си плюли в устите аз нямам  Mr. Green

Tц, нямам никакво вземане-даване с мъжа ти, аз на моя едва му угаждам, пък още един ще ми дойде горница  Naughty .

# 670
  • Чикаго / София
Фея как се смях с твоя сън днес докато ви четох! Joy

Клер в твоя сън нищо лошо няма, все хубави неща си сънувала. А и мъжко име няма да ти трябва, така че остави я Цона да го вземе, ти женските мисли Simple Smile

# 671
Мдаааа... и след всичката си информираност да не забравите също така да не изпадате в дива депресия, защото не са ви са се сбъднали информираните планове и мечти за раждането поради някаква причина... и да си мразите тялото, защото ви е "предало" и да мразите себе си, че не сте предоставили "правилно" раждане на детето си...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много добре казано и самата истина!
"Правилно" или не важното е новият човек да дойде на белия свят жив и здрав!

# 672
ей на,има свидетели как президентската майка мА Убича,принт и файл документа,като му дойде времето ехаааа що далавера ще изкопча Laughing
*
купих на децата бански като космонавти,майка ми каза че щели да им се смеят в Бг newsm78 Слабо ме вълнува де,да им се смеят от тук до Одеса,но любопитно инфо ми се стори..
*
хубаво е на новия човек и майка му да е относително жива и здрава след премеждието,особено ако няма екстра сет ръце..

# 673
бански като космонавти

Това какво трябва да означава?  newsm78

# 674
Сипируми, благодаря за инфото. Записах си преглед към една практика, която е асоциирана с Пенсилвания хоспитъл, така че ако реша ще мога да използвам тези акушерки:)
Часът ми е чак за 3 Юли, имам чувството, че все едно е другият век..
Благодаря на всички дали съвети, аз тепърва ще разучавам бременност и раждане. Хубав уикенд ви желая, ние се отправяме към плажа утре - нямам търпение to get away след този ролър коастър от емоции.

Общи условия

Активация на акаунт