Отговори
# 615
Репортажите с Чаги с превод:

7/24 Doludizgin - 27.04.2012
http://vbox7.com/play:dbec662b21

Pazar Surprizi  29.04.2012
http://vbox7.com/play:c35bcdafd1

Show Kulup 01.05.2012
http://vbox7.com/play:f60fee8242

# 616
Сори за присвоения превод ! Навсякъде съществува този проблем!
И все пак аз досадно да си задам въпросчетата:
1. До коя серия е първи сезон ?
2.Като са блокирали Вики.ком няма ли начин да се качат преведените серии на друго място за да се гледат от такива закъснели фенове като мен ?

# 617
  Добър ден  Hug Hug Hug
 да ви поздравя с тази песен на Мустафа Сандал

# 618
   Неси съжалявам,но трябва да намериш начин да си си вграждаш в преводите нещо,което да е твое и да могат да те разпознават и да се разбира,че преводите са твои.
   Така е в България и всички си мислят,че Интернет пространството е разграден двор.Доста хора нито си знаят правата,нито разбират,че крадат и използват чужд труд.А най-дразнещото е,че нагло отговарят:"Е, какво толкова е станало?" Shocked Shocked Shocked
  Май не ти помогнах  ooooh! ooooh! ooooh!

# 619
Здравейте Hug

Благодаря за закуската, кафето, поздравите и всичко останало! newsm51

Тинче Hug Hug

......
Въпросът не е в понякога сляпата подкрепа на героинята, повечето от момичетата тука са на такава позиция, но тя си е нещо стабилно и не прави впечатление. Коментирай си както искаш, същото се отнася и за мене.
Ферда, не знам дали имаш предвид и мен, но тъй като не си конкретизирала точно кого имаш предвид, а аз съм една от тези, които подкрепят Фери..... Но в никакъв случай не приемам такава характеризация за мнението ми относно сериала и героите. Всеки има право да мисли каквото си иска, но не и да съди другите затова, че мнението му не съвпада с тяхното. Peace

# 620
Наде  Hug

Скрит текст:
Защо?! Защо някои хора са толкова алчни и присвояват труда на човека. Днес влизам в бокса и какво да видя -  превода ми на песента на последната сцена с плесницата, естествено на друг клип. Какво да кажа?! Rolling Eyes Има няколко начина, по които да преведеш на български, нооо превода е дума по дума. Просто ме е яд. Мъчех се да го преведа художествено, та не е честно да го видя някъде другаде. Възмутена съм!

Лелиното се е появило и веднага е почнало да се труди newsm51 newsm51 newsm51

Скрит текст:
Ох, най - дразнещото от всичкото е, че не толкова, че са ти взаймствали идеята, а че мота - мо са я преписали или изкопирали.  ooooh!Толкова ли не могат нещо от себе си да направят тези хора. ooooh!
Да, ти кажа да не се ядосваш, няма как да стане. Аз всеки път си викам така, ама не става, като някой ми изкопира някой ден от дадена програма. Ама поне после има възмездие при мен, защото като го препишат, не знаят как се изпълнява и следователно не могат да го реализират. Но, можеш със Сиси да поговориш тя е по наясно, относно клипчетата и т.н какво можеш да направиш.

# 621
Сори за присвоения превод ! Навсякъде съществува този проблем!
И все пак аз досадно да си задам въпросчетата:
1. До коя серия е първи сезон ?
2.Като са блокирали Вики.ком няма ли начин да се качат преведените серии на друго място за да се гледат от такива закъснели фенове като мен ?

1. До 24 епизод включително. Peace

2. Няма такава възможност. Трябва да се прави нов превод и да се вгражда. Дори и да започне нещо такова, няма да стане скоро.
Неси, мерси.    bouquet

# 622
Здравей Неси Hug
Скрит текст:
И аз като Радост бих те насочила към Сиси,да поговориш с нея.Тя имаше някакъв подобен проблем,но не знам как точно го реши.Но си спомням че го реши.Не е приятно разбира се,това което се е случило. Peace
Благодаря ти за преводите  bouquet

# 623
 Добър ден  Hug Hug Hug
 да ви поздравя с тази песен на Мустафа Сандал

Здравей Hug

# 624
Снежи, честита премяна. Много си хубава. Честито и на другите преоблекли се, ако има такива

Обсъждали сте дали Фемир или Ферилент на финала. Не може ли Фери да не бъде с никого на финала!?

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 15:54 от Esi_3

# 625
  • в очите на дъщеря си
Снежи, честита премяна. Много си хубава. Честито и на другите преоблекли си, ако има такива

Обсъждали сте дали Фемир или Ферилент на финала. Не може ли Фери да не бъде с никого на финала!?

Кой го е обсъждал това ????? Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 15:55 от ·٠•Sasy•٠·

# 626
Снежи, честита премяна. Много си хубава. Честито и на другите преоблекли си, ако има такива

Ами някои са говорили за евентуален Ферилент на финала, а други са казвали, че искат Фемир на финала. Може би не се изразих правилно- имах предвид, не че са сравнявани двойките, а че са разглеждани като варианти за финал. А на мен в момента и двата не ми харесват и затова е  този риторичен въпрос.

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 15:58 от Esi_3

# 627
  • в очите на дъщеря си

Ами някои са говорили за евентуален Ферилент на финала, а други са казвали, че искат Фемир на финала. Може би не се изразих правилно- имах предвид, не че са сравнявани двойките, а че са разглеждани като варианти за финал. А на мен в момента и двата не ми харесват и затова е  този риторичен въпрос.

Аз си помислих , че сценаристите нещо са обсъждали и за това така се шокирах. Peace

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 15:54 от ·٠•Sasy•٠·

# 628

Аз си помислих , че сценаристите нещо са обсъждали и за това така се шокирах. Peace
Ох, аз съм написала обсъждали, а съм искала да напиша обсъждали сте. Ще го  оправиш ли?

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 15:58 от Esi_3

# 629
  • в очите на дъщеря си

готово

Общи условия

Активация на акаунт