Отговори
# 630
Сори за присвоения превод ! Навсякъде съществува този проблем!
И все пак аз досадно да си задам въпросчетата:
1. До коя серия е първи сезон ?
2.Като са блокирали Вики.ком няма ли начин да се качат преведените серии на друго място за да се гледат от такива закъснели фенове като мен ?

1. До 24 епизод включително. Peace

2. Няма такава възможност. Трябва да се прави нов превод и да се вгражда. Дори и да започне нещо такова, няма да стане скоро.
Неси, мерси.    bouquet

Благодаря за отговора ! А след 57 епизод някой прави ли преводи и качват ли се някъде ? Ако е ДА, то къде ?

# 631
Привет и на появилите се следобяд.
Неси, мерси за превода на репортажите.  bouquet
betisima на 38 страница ти отговорих, а и на първа пише с огромни червени букви. Никъде не се превежда в момента и няма серийте на български. Може да погледнеш в на Неси канала в бокса на първа страница.

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 16:11 от Neidjal

# 632
Мерси, Тинче.

Чао Hug

# 633
betisima на 38 страница ти отговорих, а и на първа пише с огромни червени букви. Никъде не се превежда в момента и няма серийте на български. Може да погледнеш в на Неси канала в бокса на първа страница.

Споко, Наде, отговорила съм на момичето. Peace

Благодаря за отговора ! А след 57 епизод някой прави ли преводи и качват ли се някъде ? Ако е ДА, то къде ?

Ето тук са преводите, които имаме.  Wink Това е каналът на нашата съфорумка Неси във Вбокс. Hug

http://vbox7.com/byuser:nesi_

# 634
Привет и на появилите се следобяд.
Неси, мерси за превода на репортажите.  bouquet

Споко, Наде, отговорила съм на момичето. Peace
Видях но и обясних и за на Неси канала в бокса. Там има какво да се види относно преводите на най-важните диалози.

# 635
Благодаря за следобедното кафенце  bouquet

# 636
Видях но и обясних и за на Неси канала в бокса. Там има какво да се види относно преводите на най-важните диалози.

И него й постнах - да й лесно на момичето.  Hug

# 637
Имам идея. Наближава финала искали ни се, или не и ако искате след като завърши да направим анкета за най-запомнящите се моменти в АФК и да отговаряме с максимум до три опций. Какво, ще кажете, допада ли Ви идеята?

# 638
Много благодаря за отговорите !

# 639
Имам идея. Наближава финала искали ни се, или не и ако искате след като завърши да направим анкета за най-запомнящите се моменти в АФК и да отговаряме с максимум до три опций. Какво, ще кажете, допада ли Ви идеята?

Аз съм съгласна.  Hug  Идеята е чудесна. Wink

Снежи, честита премяна.
  bouquet  bouquet  bouquet

betisima,  Hug

# 640
    топли,топли от сета днес  Hug Hug Hug
  май Хазал я гримират

а тук са го ударили на шев и кройка явно  Shocked Shocked Shockedспрятат някакъв розов декор  Laughing Laughing Laughing

# 641
Коя е тази, облечена по този умопомрачителен начин?!? #Crazy #Crazy #Crazy

# 642
  ٠•Snejka•٠·

Стилистката на серияла.Мисля,че се казва Илкнур Айканат.

на втората снимка е: тази жена с пола и бяла плетена блуза/или от ляво, на дясно 3-тата/

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 18:35 от mariola_sha

# 643
 ٠•Snejka•٠·

Слилистката на серияла.Мисля,че се казва Илкнур Айканат.

на втората снимка е: тази жена с пола и бяла плетена блуза/или от ляво, на дясно 3-тата/

Стилистката на сериала? Shocked  Симпатична е иначе. Peace

# 644
Мери, да те попитам, коя е тази дама на първата снимка!? Shocked Cry Не разбрах дали за нея става на въпрос, че е стилистката!?  ooooh! Ако е тя, направо вида й е....."стилен". Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 17:41 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт