След края на "Листопад" - тема 68

• 37 441
  • 456
  •   1
Отговори
# 300
Систър, не са 2, още февруари се разведоха. Peace Няма лошо, живота продължава и съм на мнение, че тя трябва да продължи да търси любовта ( дали с Бурак или някой друг) не може цял живот да се измъчва и да живее с миналото. Simple Smile

# 301
Добро утро. Hug Hug Hug

Систър,  Hug разбира се, че няма лошо.  Peace Просто ми е чудно тези хора как толкова бързо преживяват нещо толкова болезнено, като все пак става въпрос и за дългогодишна връзка. Не казвам, че трябва да седне и да се тръшка,... ама как има-няма 4-5 месеца (добре толкова са Wink ) и вече си с ново гадже, държите се за ръце? Уроци трябва да вземаме от популярните хора. Peace Иначе си права и желая щастие на Гьокче. Praynig

Хубав ден.   bouquet

# 302
Гьокче Flutter

Гьокче Бахадър отрича за връзка с Бурак, но аз много не й вярвам. Thinking  Щом има дим има и огън, а и съм далече от мисълта, че и да има връзка с него ще си признае. Peace

# 303
Добро утро. Hug Hug Hug Да ви е сладко. Hug

Систър, сладка е Гьокче. Wink
Прекрасен уикенд.  bouquet

# 304
Някой гледа ли "Хората на дядо ми" с Гьокче? Интересен ли е и заслужава ли си гледането? А ролята на Гьокче каква е?

# 305
Някой гледа ли "Хората на дядо ми" с Гьокче? Интересен ли е и заслужава ли си гледането? А ролята на Гьокче каква е?
Аз го изгледах, хубав е...

# 306
Snejka,  може би под "тези хора" имаш предвид артистите.....но според мен  това въпрос на личен характер а не на професионална принадлежност. Казвам го защото познавам хора които не са артисти и превъмогват връзките си за кратко време....след 2 3 седмици и вече умивете им са заети с други особи

# 307
Ролята на Гьокче е второстепенна, а филмът не ме увлече особено. Стил "носталгия по доброто старо време", не ми хареса как е направен.

# 308
Реклама на репортаж от дома на Карел:

http://www.youtube.com/watch?v=624o_cuH97c&feature=relmfu

Майката на Толга Карел:

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 20:12 от angel4e_f

# 309
Шевкет от "Листопад" пребори наркотиците
Джанер Куртаран,който изигра ролята на Шевкет в първите сезони на "Листопад",е нов човек.Актьорът,който беше уволнен от сериала заради употреба на наркотици,вече е успял да пребори зависимостта си и от няколко месеца е чист от дрогата.

След като неведнъж беше приеман за престой в клиника за наркомани,Джанер сподели,че напълно се е излекувал.Той твърди,че спирането на кариерата му и отстраняването от "Листопад" са му подействали добре,тъй като голяма слава е щяла да го съсипе.

"В един момент животът ми изчезна,всичко беше Шевкет.Хората виждаха в мен само героя ми.Шевкет погълна Джанер,но после аз го убих.Възвърнах самоличността си и намерих хора,които искаха да бъдат приятели с Джанер.Направих грешка и платих солена цена.",казва Джанер,след като излезе от клиниката за наркомани в Бакъркьой."Станах жертва на приятели.Дано да не съм изтрил напълно славата си.Взех си поука от преживяното." допълва актьорът.

Джанер беше принуден да влезе в клиниката,след като бе задържан за притежание на дрога.Полицаи го видели да хвърля нещо на земята една ранна сутрин в Бейоглу и открили на мястото бяло пликче с наркотици.Престоят му в центъра за алкохолици и наркомани не минал без проблеми.Той дори избягал оттам,но колеги го убедили да се върне и да продължи лечението.

http://serialiofbg.blogspot.com/

# 310
Добър ден. Hug Hug Hug

Соичка, Блейдо, благодаря за отговорите.  Hug Още не съм се наканила да го изгледам. Peace
Систър, мерси за Толга и Джанер.   bouquet  Дано Дж. се е излекувал наистина. Той беше "моят" Шефкет, другия така и не го приех. ooooh!

Има новини около Гьокче Бахадир - предложение за сериал, доколкото разбрах. Wink

Gökçe Bahadır'a Avşar'dan "Kızkardeşim" Teklifi

“Lale Devri” ve “Yer Gök Aşk” dizileri bu sezon üçüncü yılın girecek olan Avşar Film, yeni yayın dönemi için üç yeni iş birden hazırlıyor.

“Köroğlu” ve Halfeti’de çekilecek olan “Karagül” dizileri için hazırlıklarını sürdüren Avşar Film, bir de “Kızkardeşim” isimli proje hazırlıyor. Deniz Akçay’ın yazdığı dizi için 5 buçuk yıl süren “Yaprak Dökümü”nde canlandırdığı Leyla karakteriyle beğeni toplayan Gökçe Bahadır’la görüşüldüğü öğrenildi. Kasım ayında Star TV için çekilecek olan dizinin yönetmenliğiniyse Ulaş İnaç yapacak. “Kızkardeşim”in çekimleri için Kastamonu ve Antakya’da mekan araştırması yapılıyor. Avşar Film’in patronu Şükrü Avşar, “Karagül” dizisi için de Halfeti’de konaklar ve gül tarlası yaptırıyor.  

Milliyet Televizyon Eki

# 311
# 312
# 313
# 314
Систър, благодаря! Hug Чакам с нетърпение Гьокче да се върне на екран, много дълга почивка си направи. Peace

Slawena, много ти благодаря за видеото!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт