След края на "Листопад" - тема 68

• 37 435
  • 456
  •   1
Отговори
# 330
Благодарим за инфото Hug
Зачетох се в тази тема дето си цитирала,  и филма Лъжовно пролет, ми предизвика интереса, за него знам само че е спрян заради нисък рейтинг, струва ли си да започвам сега да го гледам, завършен ли е, или ей така като този на Гьокчето - Без теб не може..., просто е спрян ?

# 331
Благодарим за инфото Hug
Зачетох се в тази тема дето си цитирала,  и филма Лъжовно пролет, ми предизвика интереса, за него знам само че е спрян заради нисък рейтинг, струва ли си да започвам сега да го гледам, завършен ли е, или ей така като този на Гьокчето - Без теб не може..., просто е спрян ?

Завършен е, има си край, макар че е само 9 серии. Peace

# 332
Хванали са Али Сунал да вечеря в Бебек с дама, която има голяма визуална прилика с Гьокче. Thinking

# 333
Здравейте момичета.Влизам с една малка молба. Търся една песен на Тойгар. Беше в последният сезон на листопад. Няма я в заглавната ви страница. Ако някоя от вас се сети ще съм много благодарна   bouquet  bouquet  bouquet  Искам да знам само името на песента   Praynig

# 334
  • Разград
Gökçe’nin dönüşü

Kanal D’nin üzerinde uzun zamandır çalışılan ve detayları sır gibi saklanan yeni dizisi “Kayıp Şehir”le ilgili ilk bilgiler sonunda gün ışığına çıktı.

Kanal D, yeni sezonu çok iddialı bir diziyle giriyor. Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin’in rol aldığı “Kayıp Şehir” hem konusu hem de güçlü kadrosuyla seyircinin yeni tutkusu olmaya aday…

Öykü geliştirme ve proje tasarımı Tomris Giritlioğlu’na ait olan, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, senaryosunu Yıldırım Türker, Murat Yurkulak, Seray Şahiner, Hakan Bıçakçı ve Leyla Olça’nın kaleme aldığı, müziklerini ise Demir Demirkan’ın yaptığı dizi, İstanbul’un arka sokaklarında yaşanan, yoksulluğun sebep olduğu insanlık trajedilerini, kadınların, çingenelerin, travestilerin, hatta siyahların maruz kaldığı ayrımcılığı, işçi ile emekçi sorunlarını, sokak çocuklarının şiddet dolu dünyasını farklı bir dille gözler önüne serecek.

TOPTAŞLAR’IN DRAMI

Bu çarpıcı hikayenin odak noktasında ise mahalleye yeni gelen Toptaş Ailesi var. Toptaşlar birbirine bağlı ve güçlü, tipik bir Karadeniz ailesi… Bu ailenin trajedisi Meryem’in eşini kaybetmesiyle başlıyor. Meryem ansızın beşi erkek, biri kız altı çocuğuyla kalıyor. Üstelik 80 yaşına merdiven dayamış kayınpederi de onlarla birlikte yaşıyor.

Üst üste yaşanan felaketler ve beklenmedik olaylar, onları göçe mecbur bırakıyor. Apar topar İstanbul’a gelen Toptaşlar, hepsinden önce bu büyük şehre gelen büyük oğul İsmail’in evine sığınıyor.

“Kayıp Şehir”, Toptaş Ailesi’nin hayatta kalma mücadelesiyle birlikte İstanbul’un arka sokaklarındaki hayata tutunamamış insanların yaşadığı dramı da ekrana getirecek.

Hürriyet

http://sinematelevizyonlifestyle.com/?p=29618&utm_source=dlv … m_medium=facebook

# 335
  • София

Yapım :In the D House

Yönetmen :Cevdet Mercan

Proje Tasarım :Tomris Giritoğlu

Senaryo : Yıldırım Türker, Murat Uyurkulak, Seray Şahiner, Hakan Bıçakcı, Leyla Olça

Müzik : Demir Demirkan

Oyuncular : Gökçe Bahadır (Aysel), Nik Xhelilaj (Kadir), İlker Kaleli (İrfan), Nazan Kesal (Meryem), Uğur Polat (Ethem), Cansu Tosun (Zehra), Elifcan Ongurlar (Seher), Tugay Mercan (İsmail),Taner Ölmez (Sadık), Şebnem Hassanisoughi (Zeynep), İhsan Berk Aydın (Hakan) ve Ahmet Mekin (İsmail Dede)

# 336
Ваня, Тина, благодаря ви.  bouquet  bouquet

Дано този път Фахрие и Гьокче имат повече късмет и не спрат сериалите им, без време. Praynig Praynig Praynig

# 337
Здравейте момичета.Влизам с една малка молба. Търся една песен на Тойгар. Беше в последният сезон на листопад. Няма я в заглавната ви страница. Ако някоя от вас се сети ще съм много благодарна   bouquet  bouquet  bouquet  Искам да знам само името на песента   Praynig

Тази ли е?

http://www.dailymotion.com/video/xdr0ll_toygar-iyykly-sonunda-2010_music

# 338
·٠•Snejka•٠·   Благодаря ти много. Тази е   bouquet

# 339
Дано този път Фахрие и Гьокче имат повече късмет и не спрат сериалите им, без време. Praynig Praynig Praynig

Дано! Peace

# 340
Момичета, може ли за невежите като мен някакво резюме на инфото на бг
В момента гледам Лъжовна пролет, харесва ми, но на мен ми харесваше и Без теб не може....Нз защо са успели да предизвикат зрителския интерес newsm78

# 341
  • София
http://www.btv.bg/seriali/zvezdi%20ot%20serialite/story/10083072 … v_nov_serial.html

Гьокче Бахадър, която много зрители помнят като малката дъщеря Лейля на Али Ръза Текин, след доста дълго отсъствие се завръща на телевизионния екран с нов сериал. През 2011 година Гьокче се омъжи за голямата си любов актьора Али Сунал. Бракът им обаче не издържа и една година и двамата се разведоха тази пролет. През това време Гьокче остана далеч от телевизионния екран.

След продължителното отсъствие обаче популярната актриса през новия сезон ще изпълнява главната роля в нов сериал. Поредицата се нарича "Изгубеният град" и на нея се възлагат
надежди да бъде "бомбата" на Канал Д. Подробностите около този проект обаче засега остават в тайна.

Новият телевизионен сериал ще запознае зрителите със "задните улици" на Истанбул, където властват бедност и дискриминация. В центъра на действието е семейство Топташ, което
по неволя се преселва от родното си място на черноморието в големия град. Сериалът ще пресъздава на екрана борбата на семейство Топташ за оцеляване в суровите условия на големия град и житейските драми на хората в "задния двор" на мегаполиса. Режисьор на сериала е Томрис Гиритлиоглу, а музиката е на младия музикант Демир Демиркъран.

Гьокче ще участва в поредицата с нова визия - тя вече промени външността си, отслабна и изсветли косата си.

# 342
Благодаря Hug Hug HugЗвучи обещаващо...Новата визия на Гьокче много ми харесва....

# 343
  • София
По диема Фемили дават в момента "Мач за двама" с Фахрие Евджен ... сещате се предполагам за това сладко филмче  Crazy Crazy

# 344
жива е още темичката   Whistling
колкото повече турски сериали гледам толкова повече си затвърждавам мнението че ЛИСТОПАД си е най ! Naughty
 на никой друг филм не съм плакала (но това да си остане тайна ,само между нас)

п.с.
Естел много ме кефи новата ти дрешка  , пу да не ти е уроки!
Snejka, Koricimu   Hug

Общи условия

Активация на акаунт