ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 26

• 40 356
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Причини за аутизъм
Цитат
Има „слухове“, че аутизъм може да се развие като усложнение на ваксина срещу морбили, паротит и рубеола, но не е доказана такава връзка. Специалистите окуражават родителите да ваксинират децата си според имунизационния календар.

http://autismnet.ru/video.html

Тези "слухове" са по цял свят от родители, които виждат регреса на децата си.Но докторите продължават да отричат връзката.Докога?

Не е доказана врьзка,че ваксините причиняват аутизьм.
Сьщото важи и обратното обаче.
Няма доказателство,че ваксините НЕ причиняват аутизьм.
Всьщност изследванията,които не са в полза за ваксините не стигат нито до пресата,нито в научните списания.

# 136
  • Пловдив
 Blush Тази тема съвсем я изпуснах...

# 137
А мен днес ме посъветваха да поставим първо поне полиомиелитна ваксина и против Хепатит Б - били най-безвредни и безрискови Shocked. Обяснявам аз, че детето е с неясно по вид и степен увреждане, с дилатация в мозъка, че може да развие хидроцефалия - това нямало значение бе, хора. Сега издирвам невролог Wink.

# 138
  • София и там където не се пуши
А мен днес ме посъветваха да поставим първо поне полиомиелитна ваксина и против Хепатит Б - били най-безвредни и безрискови Shocked. Обяснявам аз, че детето е с неясно по вид и степен увреждане, с дилатация в мозъка, че може да развие хидроцефалия - това нямало значение бе, хора. Сега издирвам невролог Wink.

Нека си пишат съветите писмено и обосновано.

# 139
А мен днес ме посъветваха да поставим първо поне полиомиелитна ваксина и против Хепатит Б - били най-безвредни и безрискови Shocked. Обяснявам аз, че детето е с неясно по вид и степен увреждане, с дилатация в мозъка, че може да развие хидроцефалия - това нямало значение бе, хора.
Полио безвредна? Да бе - http://youtu.be/mK6cMQfqA6M !!!

За хепатит безвредна? ОК, нека си бие 30 ваксини (или една съдържаща 30), за да докаже безвредното съдържание на алуминий с пъти над допустимото (според FDA) само в ЕДНА ВАКСИНА!

# 140
Живеем по-дълго, но не сме по-здрави!
Вече може да се каже, че приключи епохата на ваксините Grinning

# 141
  • Tам през Атлантическия океан
Ако някой се чуди защо сме на описаното в последните страници положение - https://vimeo.com/41905347/

Ех, хората във велика Америка ето такъв живот си живеят! А ние тук се разправяме с ДМСГД и МЗ...

Абсолютно вярно! Peace
Споделям , въпреки че има малки промени и слава Богу де  Simple Smile

# 142
Може ли повече инфо къде се провежда комисията за отлагане в Сф, кога? Сговорчиви ли са, как минава?
Датата, която имам в друг град не ме устройва, може да сме на почивка.

# 143
  • Пловдив
dobra, няма нужда от твоето присъствие..Това е работа на ЛЛ: заедно с останалите да занесе и вашите документи...Освен това мисля, че по места минава по -успешно, отколкото в София.... Wink

# 144
Може ли повече инфо къде се провежда комисията за отлагане в Сф, кога? Сговорчиви ли са, как минава?
Датата, която имам в друг град не ме устройва, може да сме на почивка.

На ул. Найден Геров №2, всяка сряда между 13:00 и 14:00 часа. Не се записва час,  отива  се без детето и се чака ред.  Нашият ред дойде в 14:30 и реших, че ще бързат изнервени, но не беше така.  Попитаха с кой специалист се консултираме, с какво се храни детето в момента, какви реакции прави. След като ме изслушаха   Shocked се поколебаха  за какъв период да ни отложат. Мина отлично, бяха много внимателни, но и проблемите  ни са си сериозни.
  Само родители чакаха пред кабинета, нямаше ЛЛ.
Всички чакащи бяха отложени, с изключение на детенце, което беше преболедувало  коклюш и се колебаеха дали да го реваксинират с петвалентната ваксина.

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 19:33 от tiarra_abv

# 145
tiarra_abv, благодаря за разяснението. Ще си направя още един консулт със специалист и отивам.

*Бенджи*, нашата ЛЛ не става!!!! Няколко пъти говорихме за комисия, тя само пляска щастливо, че ще я оттърва от неприятности. Ние и тя сме от Сф, но мислех да мина в града на нашите, защото често ходим и щеше да ми е по-удобно. Съвсем законно е, само тази дата не ми пасва. Другата кой знае кога ще е, май след 2 месеца. Нашата работа е малко като на Мама Звярка, проблем с неясен произход. Детето блокира растеж и вече много изостана на ръст. Иначе, Слава Богу е съвсем добре  Praynig

# 146
Gardasil Може да причини рак
Оказва се, че тази ваксина, както и много други могат да причинят рак! преведена в гугъл

Всъщност всички ваксини могат да причинят рак!
Любима статия е тази

# 147
tiarra_abv, благодаря за разяснението. Ще си направя още един консулт със специалист и отивам.
Силно се оцени, че специалистът е "техен"  thumbsup

# 148
# 149
Алекс , виж на какво попаднах - тук . Ще се радвам ако те окуражи или ти бъде полезно по някакъв начин . Hug

Общи условия

Активация на акаунт