ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 26

• 40 252
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Кой е зле?

# 316
А ти кой мислиш? Медиците Grinning
Не всички, но повечето...

# 317
Позната лекарка ми обясняваше, че някакви деца имали положителна проба за ТБИ бактерии, не били болни, но 6 месеца ги лекували с антибиотици, за да не се разболеят.  newsm78
Децата били ваксинирани по календар.

Една позната тук,също си води детето за проба ,защото е задължително за детска градина и се оказа с положителни бактерии и изписаха антибиотик за 6 месеца на детето,но тя само фективно  му го дава,защото е убедена 4е заради БЦЖ и показва теста положителен.Дали е вярно това или детето е възможно да е заразено newsm78

# 318
За немско-говорящите интересни статии:

Начален увод и вьвеждане в тематиката,както и "доказване" на действието на ваксините.

http://www.impfkritik.de/themeneinstieg
http://www.impfkritik.de/wirksamkeitsnachweis/

Последни изследвания показват симптоми на аутизьм при ваксинирани примати (маймунки).
Инфо-Гугл.

# 319
Здравейте!
За вредата от ваксините от личен опит - дъщеря ми беше на два месеца, когато  направи атопичен дерматит. Следващата година започна пролет и есен да прави уртикарии с много неприятен сърбеж. Не съм правила и най-малка връзка с ваксините и продължих да ги слагам по план. Последваха напикавания, цистити, пиелонефрит и всичко това гарнирано с непоносимост към антибиотиците(първо разстройство, после повръщане), даже счупи крак от обикновено скачане от люлка. Чак до 7-мата и година, когато попаднах на кадърен хомеопат и бях втрещена, когато ми препоръча да се въздържаме от ваксини. Чак тогава погледнах здравната книжка и установих,че няколко дни преди да направи атопичния дерматит са правени ваксини за полиомиелит и ДТК, сложени в един ден.
Не знам дали ваксините отключиха  всичките ни проблеми, но съвпадението е налице.
Сега имам момченце на 10 дни и не желая да си правя експерименти - в болницата отказах хепатитната и БЦЖ-то. Но сега започват административните проблеми - веднага ми изпратиха покана от Регионалната здравна инспекция. Помогнете да намеря личен лекар в Пловдив, който да ми вписва ваксините. Ако не успея до края на м. юни 2012 на 02.07.2012 ще трябва да се явя в инспекцията, предполагам, за връчването на акта.

# 320
  • Пловдив
kork,май е доста трудно...ако има някой успял трудно дава координати,сещаш се защо Tired
И аз търся доктор...

Пиши ми,моля те,на лични при кой хомеопат сте. Peace

п.п.Да ви питам нещо друго...Къде да прочета и имали го законово написано това,че мога да отлагам 1 год. ваксината(напр. в нашия случай от 6 до 7 г.) поради това,че е болен,напр. без да могат да ми се "скарат" Grinning

# 321
kork,май е доста трудно...ако има някой успял трудно дава координати,сещаш се защо Tired
И аз търся доктор...

п.п.Да ви питам нещо друго...Къде да прочета и имали го законово написано това,че мога да отлагам 1 год. ваксината(напр. в нашия случай от 6 до 7 г.) поради това,че е болен,напр. без да могат да ми се "скарат" Grinning
Законовото отлагане доколкото аз знам е само до 6месеца,но нека и други по запознати се включат.

# 322
ТАндонова, ако е болен от какво!? Ако е нещо хронично - да, но ако са леки неразположения, хреми , кашлици, пак няма как да посещава детска градина.
Не разбирам защо се притесняваш за ДГ. Като гледам детето ще стане на 7 чак през лятото. Тогава вече няма да е на градина и готово. А докато навърши 7 години може да отлагаш защото например искаш да прескочиш зимния период.

# 323
  • Пловдив
ТАндонова, ако е болен от какво!? Ако е нещо хронично - да, но ако са леки неразположения, хреми , кашлици, пак няма как да посещава детска градина.
Не разбирам защо се притесняваш за ДГ. Като гледам детето ще стане на 7 чак през лятото. Тогава вече няма да е на градина и готово. А докато навърши 7 години може да отлагаш защото например искаш да прескочиш зимния период.

Ами притеснява ме точно каква причина да измисля за пред сестрата в ДГ Confused Та затова исках,ако го има някъде написано,да и го покажа...

Мерси за идеята,написана в последното изречение Peace

# 324
На сестрата в ДГ може да кажеш, че ЛЛ е преценила по-късно да сложи ваксината, примерно кръвните му изследвания не са много добри и т.н. Догодина и мен това сигурно ме чака. Успех!  Peace

# 325
Да ви допълня за сестрата в градината. Една приятелка чак сега постави на детето си ваксината за 6 г., от градината не са имали претенции към нея. И детето не е било болно. Просто тя споделила  с ЛЛ, че в есенния и зимен период се притеснява да я сложи именно защото има риск от настинки и прочии, нейната работа е свързана с много хора, искала пролетта и тя и уважи решението. Сестрата не е имала претенции. Аз не съм слагала съвсем умишлено, но и направих нещо. То се носи бележка за мерене , теглене, и разни др. глупости .На ваксина пише името и и в скоба нашата писа (-). Аз сложих една чертичка (+). Нито календар са искали, нито нищо. smile3533 И какво я мислите толкова, сега понакашля, после киха-приха, чакай да мине есента - в къщи сме болни, после зимата ни е страх, аз съм болна, баща му болен, ако е заразен после пак кашля. Много важно някаква сестра. Никой не може да ви изгони. Тя се слага от 6г. Не е казано в първия ден като навърши 6

# 326
  • Пловдив
deni05, точно.  Peace

tandonova79, освен това, ЛЛ си има определени дати за ваксинации, не може по всяко време когато на теб ти хрумне, и тя да е готова с ваксината...
Просто има случаи, в които и без да се отказват ваксините, се получава по- късно поставяне /поради изброените по- горе причини + това че, когато пък заведат детето, няма ваксинация, а точно когато има дата обявена дата за въпросната ваксина, родителите не могат.../
В ДГ в групата на сина ми, с две деца така се случи, че изкараха цялата 4 гр. без ваксината на 6г...сложиха им ги лятото, когато вече бяха приключили с ДГ и бяха почти на 7г....

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 19:12 от *Бенджи*

# 327
Извинявам се, ако вече е задаван такъв въпрос, но бих искала да попитам следното: само по нелегален път ли мога да спася детето си от ваксини? Предполагам, че има и официален такъв, макар и свързан с бюрокрация, предполагам? Ако някой има опит в тази посока, моля да обясни какво трябва да направя. Благодаря!

# 328
  • И аз не знам къде...
Въпреки, че ми е рано да мисля за тази ваксина и аз ще имам същия проблем!
Синът  ми е роден месец 05 и ще трябва трябва цяла година да отлагам ваксината  Rolling Eyes!

# 329
Радвам се, че все повече хора осъзнават убийственият и опустошителен ефект от ваксините върху човешкото тяло!
Изобщо не се учудвайте, ако медиците стават все по-агресивни.

По този начин правят и мен агресивен Wink Смених хостинга с по-надежден, по-бърз и с повече място. Утре очаквайте нови линкове във вторият линк от подписа ми.
Щом те атакуват - хората също атакуват и засега само пасивно, отказвайки скапаните им и развалящи здравето манипулации.

По въпроса за отказването на много хора тук мога само да кажа - стойте колкото е възможно по-далече от всякакви лекари, включително и зъболекари!(дентална медицина)

Общи условия

Активация на акаунт