ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 26

• 40 276
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Завърших с този така силен филм! Препоръчвам го горещо на всички:

Lethal Injection - Вградени BG субтитри
До часове слагам линкове към описанието за теглене на ДВД версия.

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 20:51 от XVisible

# 301
А, не мисля изобщо да се разправям. Предучилищна успя да изкара. На 6 г., чете и пише, пращам я в училище, не ми се занимава да се разправям. Тя самата иска в училище.
За съжаление, неваксинираните не може да посещават ПГ в ДГ, пише го, естествено, ще го намеря, но сега бебето реве. Наредбата я изтеглих, ще я намеря и ще цитирам.
И ваксините по закон са задължителни, и това ще цитирам точно.
В тази тема се пишат и недотам верни неща, което кара голяма част от хората да гледат с недоверие...

# 302
Останаха по ЗК рехабилитациите, уж докато минем комисия. Невроложката каза да ваксинираме. Аз отказах. Тук в града която мама се уреди с лекар, си го крие, което е разбираемо.
Андонова, със сестрата в градината не се справих. Ваксината на 6 г. не поставих. Детето заминава в първи клас. В градина без ваксина не може да остане.

Ако детето е карало рубеола,морбили и заушка ,но няма ваксини пак ли не може да посещава градината?

# 303
  • Пловдив
Тандонова, имате време от 6 до 7г.! И можете да я сложите във всеки един момент! Какво толкова има да се справяш? Казваш, че ще я сложите и ще й занесете бележката и толкова! Когато -тогава! Какво има да се разправяте? Та така и ще дойде първи клас... Wink

# 304
  • Пловдив
Тандонова, имате време от 6 до 7г.! И можете да я сложите във всеки един момент! Какво толкова има да се справяш? Казваш, че ще я сложите и ще й занесете бележката и толкова! Когато -тогава! Какво има да се разправяте? Та така и ще дойде първи клас... Wink

Да,така ще правя...ама тая лелка е много  Whistling и си мисля,че ще прави проблеми...като ми дава зор.

# 305
Кристиан, не, не може, ако ще да ги е карало.
Аз съм ваксинирана против рубеола - нямам антитела Laughing. Де е ефектът, питам.
Допълвам се. Познавам неваксиниран, и увреден от полиомиелит човек. Доста е зле.
Запознах се с майка на дете, увредено от полиомиелитната ваксина. Дотогава не бях нито ЗА, нито ПРОТИВ. Дори го писах в една предишна тема. Но случаят с това дете за мен реши нещата.
Дъщеря ми има всички бебешки ваксини.
Синът ми има две в родилния дом - Хепатит Б и БЦЖ. Беше 5 месеца с билирубин 250/реф.18/. Умирах от ужас всеки ден. Личната лекарка съвсем спокойно ми обясняваше, че ваксината няма нищо общо и препоръчваше фенобарбитал и прекратяване на кърменето, и също така спокойно ми разказваше що е билирубинова енцефалопатия.

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 17:09 от Мама Звярка

# 306
Аз съм ваксинирана против рубеола - нямам антитела Laughing. Де е ефектът, питам.
Допълвам се. Познавам неваксиниран, и увреден от полиомиелит човек. Доста е зле.
Запознах се с майка на дете, увредено от полиомиелитната ваксина. Дотогава не бях нито ЗА, нито ПРОТИВ. Дори го писах в една предишна тема. Но случаят с това дете за мен реши нещата.
Синът ми има две в родилния дом - Хепатит Б и БЦЖ. Беше 5 месеца с билирубин 250/реф.18/. Умирах от ужас всеки ден. Личната лекарка съвсем спокойно ми обясняваше, че ваксината няма нищо общо и препоръчваше фенобарбитал и прекратяване на кърменето, и също така спокойно ми разказваше що е билирубинова енцефалопатия.
Сигурна ли си,че изкарването на шарките не компенсира ваксиниране?
Защото,ако наистина е така,тогава преминаваме кьм тежко доказуемо престьпление....

# 307
Хм, стана ми интересно кое е престъплението, че не се сещам да има такъв състав по НК Wink.
Сигурна съм, виж листовките на ваксините. Да пише нещо за преболедували? В понеделник ще питам на детската консултация все пак.

# 308
Телесна повреда, а степента зависи от увреждането. Конкретно става въпрос за случаите, в които не си имал право на избор, както е според нашия закон.  Peace Може да бъде и неумушлено причиняване на смърт.
Но е трудно доказуемо, както (впрочем) всичко, свързано с медицината.  Confused

# 309
Хм, стана ми интересно кое е престъплението, че не се сещам да има такъв състав по НК Wink.
Сигурна съм, виж листовките на ваксините. Да пише нещо за преболедували? В понеделник ще питам на детската консултация все пак.
Ами помисли.
Ваксините се крепят на хипотезо-теорията,че предпазват от определени заболявания.
Ако тези заболявания са изкарани от детето и то е имунно за цял живот,то какво представлява изискването да се сложи ваксина с риск за всякакви стр.реакции като при условие,че няма от какво да предпазва?

# 310
# 311

Сори,че се намесвам, но наистина има един вид бебешка жълтеница, при която лекарите наистина препоръчват спиране на кърменето. Но тя няма нищо общо с ваксините. Ето тук има инфо:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=195234

П.П Дъшеря ми има всички ваксини без МПР, не смятам да й я слагам. Това е моето виждане по въпроса. ПО принцип съм ЗА ваксините (моля ви, не скачайте срещу мен, защото всеки има право на свое мнение), защото около мен имаше достатъчно случаи на туберкулоза (една съученичка, позната, която работеше в голям магазин, приятел и братовчед, заболели от Хепатит Б, като братовчед ми се зарази чрез кръвопреливане.)

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 23:33 от Morgensternchen

# 312
Тази съученичка и продавачка в магазин много вероятно са имали ваксина против туберкулоза и въпреки това пак са се зарази, а?

# 313
Позната лекарка ми обясняваше, че някакви деца имали положителна проба за ТБИ бактерии, не били болни, но 6 месеца ги лекували с антибиотици, за да не се разболеят.  newsm78
Децата били ваксинирани по календар.

# 314
Позната лекарка ми обясняваше, че някакви деца имали положителна проба за ТБИ бактерии, не били болни, но 6 месеца ги лекували с антибиотици, за да не се разболеят.  newsm78
Децата били ваксинирани по календар.
Добро попадение Aludra *  Hug
Трябва да мине доста време, докато хората разберат лъже-защитата, която ваксините дават. Сякаш са някакви деца! Приемат всичко само за тяло (враг) и антитяло...

Честно - МНОГО СА ЗЛЕ!

Общи условия

Активация на акаунт