ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 26

• 40 238
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
може ли да обясниш така по-просто какво да правя след като всеки  мъдрец ми израства с възпаление и се налага вадене, понякога даже и с операция
ето сега е на ред последният, 4ят
адски болки 3 дни, натрових се с медикаменти, докато отида на зъболекар
тези дни ще го вадят, щом овладеят инфекцията
Понеже е към мен - отговарям Wink
Може да вземеш мен - човек с 95% тр.н.тр. и с все по-честото заболяване МС.
Предя ~2 месеца реших да си направя зъб - пулпит, според зъболекарите. ОК, не разбирам - щом е така - умъртвяваме го, но моля не с арсен, че имам близо половин година (преди ~18 месеца) лоши спомени от него... Върна ме на легло, неспособен почти на нищо, направо не искам да се сещам!
Този път с някаква вълшебна упойка, не беше арсен и познай! Сложиха ми някакво производно на формалин, не знам какво точно и сега ще ме държи вероятно толкова време...
Вече взех решение вече да лекувам зъби само с хомеопатия! Няма да позволя на зъболекарите да вземат още една година от живота ми...

не смяташ ли, че прекаляваш с такива постинги
Какво общо има денталната медицина с ваксините тук  newsm78
или аз с моите проблеми да се гърча от болки докато възпалението тръгне от венеца към сърцето направо
Не смятам, че прекалявам, дори се сдържам да не пиша много по-често тук.

Денталната медицина има общо с конвенционалната по метода на работа - отстраняване и убиване на части от нашето тяло с цел да облекчим нежелани от нас проявили се крайни резултати.
Само ако променим диетата си ще имаме здрави зъби. А за вече развалените може да се обърнем към хомеопат. Доста интересно е как зъбите се само възстановяват при правилен живот...

# 346
понеже продължаваш с небивалиците би ли обяснил както помолих какво се прави при такава инфекция с денонощни болки

за пояснения към поста ти
когато ми правиха дентална операция на 2я мъдрец се хранех точно вегано-вегански, странно нали
сега с 4я - нисковъгл., т.е. захар и брашна нямам отдавна в стомаха (едно 4год вече)
и въпреки това израстна болен

така че преекспонираш с диетата тук
вярно, че откакто минах на НВХ нямам нови дупки
но това не попречи на некадърно запълнените да направят гангрена напр

чакам все още отговор, конкретен:
какво да правя в такава ситуация с непосилни и непрекъснати болки и силна инфекция
благодаря

# 347
Не решавам избирателно кои ваксини да поставят...Като сравнително здрав човек със здрави хора около себе си (да чукам на дърво) не бях имала причина да се съмнявам в медицината.
Много сериозна грешка!
Целият метод за лечение на съвременната медицина е погрешен - рязане и убиване с цел облекчаване на крайният симптом (Тук харесвам ГНМ) Не може да лекуваме примерно сополи, което е крайният етап от някаква настинка или грип! Тялото изхвърля ненужни течности от него, но ние му пречим, като "лекуваме"  течащ нос...

Освен това и аз на 15-18 бях най-здравият човек на света, но докога? Знаем ли какво правим, когато се "лекуваме" при доктори? Сещам се за зъболекари, които на 50-60 са обвити в памперси, лелки зъболекарки, които пак на толкова им трепери цялата глава и челюст (живака в амалгамните пломби не е шега работа!) Почти ослепели млади сестри и най-вече - ХОРА С МС, сред лекари!

# 348
понеже продължаваш с небивалиците би ли обяснил както помолих какво се прави при такава инфекция с денонощни болки

за пояснения към поста ти
когато ми правиха дентална операция на 2я мъдрец се хранех точно вегано-вегански, странно нали
сега с 4я - нисковъгл., т.е. захар и брашна нямам отдавна в стомаха (едно 4год вече)
и въпреки това израстна болен

така че преекспонираш с диетата тук
вярно, че откакто минах на НВХ нямам нови дупки

какво да правя в такава ситуация с непосилни и непрекъснати болки и силна инфекция
благодаря
Натоварват ме мнения на хора вярващи в медицината... Там всичко е просто бизнес!
Не искай от мен да ти кажа как да реагираш при дадена ситуация. Аз мога да ти кажа по-скоро как да я избегнеш...

Освен това, моля те, не забравяй, че зъбите са отражение на части от тялото ни. Ако имаме проблеми с тях, то вероятно и части от тялото ни имат проблеми. При мен е доста показателно - Сериозни проблеми с доста от зъбите ми, когато МС-а ми се засили! Мога много да говоря, но предпочитам на скайп или ICQ.

# 349
XVisible - благодаря за линка към сайта - много поучителна информация

# 350

благодаря

Инфекцията се е появила от некадьрно запьлнени корени ли?
В такава ситуация или се вади зьба или се спасява,ако зьболекарят е добьр.В Швеция имате добри зьболекари и едни от най добрите еко дентални материали.
Ще се оправиш!

Когато се стигне до подобни ситуации като твоята,вече е кьсно да се тьрси "мека" алтернатива на лечение.Превенцията е по важна,за да не се допуска това.

# 351
XVisible - благодаря за линка към сайта - много поучителна информация
слагам там предимно преведени на бг и удобни за сваляне... Както и с вградени субс към вимео или youtube Wink

# 352

благодаря

Инфекцията се е появила от некадьрно запьлнени корени ли?
В такава ситуация или се вади зьба или се спасява,ако зьболекарят е добьр.В Швеция имате добри зьболекари и едни от най добрите еко дентални материали.
Ще се оправиш!

Когато се стигне до подобни ситуации като твоята,вече е кьсно да се тьрси "мека" алтернатива на лечение.Превенцията е по важна,за да не се допуска това.

благодаря
да, именно вследствие на лошо запълнени канали, не добре почистени преди това
всички правени при една и съща зъболекарка, уж супер специалист
а 8 год след това сменям наред всичко, което ми завеща
добре, че попаднах на човек, който знае какво прави и полага усилия да запази зъба

може ли да попитам каква превенция имаш предвид, когато става въпрос за мъдрец?
(така си порастнаха и 4те, с оголени нерви и възпаления, както и този последният преди няколко месеца)
какво напр се прави, за да не растат така при наследника? newsm78

# 353
Не мога да кажа какво се прави при "наследника" ,за да не се получи сьщото.Laughing
Писах за превенция в конкретния случай с инфекцията ти,а не за мьдреците.
Моите мьдреци израстнаха легнали под други кьтници и единственото решение беше операция.
Единият ми мьдрец не успя да се оформи дори като зьб и организмьт го капсулова в синусната кухина,от кьдето в момента ми прави проблеми.(болка).
От 20 години ме натискат да го оперират,аз все отлагам.
Наслушах се на всякакви специлисти и мнения,които ме карат да се вьздьржам от интервенцията.

Ако мьдреците ти могат да бьдат спасени е хубаво да се спасят.Нищо,че излизат с кариеси.
За да излизат мьдреците така развалени има причина.Каква е при теб,не мога да кажа,не сьм специалист.

# 354
  • Бургас
Обръщам се към Вас с молба, да изкажете своето мнение, да оставите поне някакъв коментар в тази тема, която пуснах вчера: Защо здраво дете изведнъж се разболя и си отиде?
 Hug

# 355
  • Пловдив
Аз пак да питам...като продължение...
Като откажа да слагам ваксина,ЛЛ ме докладва дори и без да съм подписала ИС или...

# 356
Като откажа да слагам ваксина,ЛЛ ме докладва дори и без да съм подписала ИС или...

Ти не отказваш ваксина,просто не искаш този лекар да я слага Wink
Казваш,че ще отидеш  на частник.

# 357
  • Пловдив

По какъв предтекст по-точно...Ще иска довод ииии...вероятно бележка,че друг я е поставил newsm78

# 358

По какъв предтекст по-точно...Ще иска довод ииии...вероятно бележка,че друг я е поставил newsm78

Ама той може да иска много неща.Кой е той,че да иска нещо от вас изобщо?
Както той иска доводи,така и ти искаш сьщите ЗА ползата от ваксините.
Ако само ти повтаря,че са задьлжителни кажи му,че това за теб не са доводи.
Някои родители стряскат ЛЛ..ако детето ми се увреди от ваксината лично ще ви потьрся за обезщетение и наказание. Wink
Недей да ходиш при него сьс страх.Той го усеща това,че не си уверена и го използва.
Бьди малко по нахална.Копирай неговото поведение. Peace

# 359
tandonova79, по последни данни Simple Smile районните съдилища признават, че не си изпълнил задължението си да се ваксинираш, ако си бил/а поканен/а писмено и то за конкретна ваксина, а не изобщо. Устни покани или писмени от рода "елате да ваксинираме детето", на които си отказала, не се уважават от съда. Т.е. приема се, че отказът не е неправомерен.

В случай че все пак ти връчат такава писмена покана, е добре се отиде, защото по закон си длъжна да осигуриш присъствие на детето, но ако не ти представят писмено ИС за конкретната ваксина, спокойно можеш да откажеш с този довод. И дори е хубаво да го впишеш, в случай че ти поискат да удостовериш отказа си с подпис.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт