ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 26

• 40 084
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Скандал с болница Доверие - източване на ЗК като са премахвани здрави органи и не само (грешни диагнози и лечение).

http://tv7.bg/dobro-utro/news/8627552.html

Предупреждават, че не е за хора със слаби нерви.
Това го пиша от години тук в този форум,за което получих безброй обиди и заплахи.
Нека го гледат колкото се може повече хора и разберат,че днешната медицина не е това,което трябва да е и днешните лекари не са това,което си представяте,че са.

# 61
На мен ми е известно кой какво пише/е писал т.е. знам позицията му. Simple Smile
И разбира се, че и държавните болници точат!
Пуснах линка/новината, защото нали всички хора (всички ние) искаме уж да се говори, да не се мълчи и т.н.

# 62
На мен ми е известно кой какво пише/е писал т.е. знам позицията му. Simple Smile
И разбира се, че и държавните болници точат!
Пуснах линка/новината, защото нали всички хора (всички ние) искаме уж да се говори, да не се мълчи и т.н.
Знам,знам... Wink

# 63
А аз си нафлудих скайп приятелчетата с това линкче преди няколко дни Wink

# 64
  • на Земята
Дано тук да не става така

http://www.saprotiva.com/v-kaliforniya-bez-vaksina-nyama-uchilishte/

# 65

В южна калифорния не е така.нищо не те задължават,а и вярвам 4е и северна е така.Както бях казала и преди се подписва формуляр за отказ на ваксината и готово,никой не е задължен,а е препоръ4ително.Противозаконно е някой на сила да те накара Peace
За да съм сигурна даже преди няколко дни се посъветвах с админ стафа на у4илището на дъщеря ми и няма проблем,все още си е валиден закона,а и ако някой задължи,гладните адвокати то4но това и 4акат тук Laughing

# 66

Отново  подвеждащо заглавие. Ето какво пише накрая на статията:

Всеки родител в Калифорния има правото да знае истината за “Tdap” и “Dtap”, да не споменаваме за други ваксини, които децата са задължени да имат преди постъпване в учлище. Също така, имат правото да знаят, че могат да освободят децата си от ваксинациите по лични или здравословни причини. За съжаление повечето не знаят нито едното, нито другото, което показва защо е важно тази информация да се разпространява навред.

Т.е-нищо не е задължително. Друг е въпроса, че шипълите ще ваксинират мислейки, че е задължително.

# 67
Mайко мила, тия изроди от "Доверие"!?! Аз един гинекологот там преди 3 г.бях описала в Черния списък, лабораторията им също е под всякаква критика, ама това... Как се търпи тоя, как спи, как диа изобщо? Мен са ме хоспитализирали в Пирогов гинекологичното - пак съм описвала в Черния; абсолютно ненужно и безрезултатно, разбира се... Ужас,  не знам какво да кажа/права в случай на нужда от лекар (да пази Господ). А тая "болница" трябва да се затвори от полицията.

# 68
Surgery Needed For Morbid and Malignant Obesity
www.bariatric-surgery.info/... #2gunfire

# 69
# 70
  • София и там където не се пуши
Ама и хора които са под 170 кг да търсят такова отслабване, ами и те нямат акъл.

Този вид си е за хора над ама наистина много над килограмите, които не могат да станат от креватите от дебелина.
В нашия род имаше прибегнали до тази болница, доволни останаха.  За тези случаи сега го чух и дори също го постнах във ФБ

# 71
Здрвейте!
От доста време следя темата, и имам един въпрос към по запознатите със здравната система.
Ако реша да сменя личния лекар на детето си, как новият разбира какви ваксини има сложени? Има ли единна информационна система, където може да се провери? Или просто нося имунизационният паспорт на новият лекар?
И също трябва ли личният лекар на дете да е задължително педиатър?

# 72
  • София и там където не се пуши

И също трябва ли личният лекар на дете да е задължително педиатър?

Само на това мога да отговоря, не е задължително, но за ваксините всеки лекар си има свой начин. Някои ги пращат на педиатър да им сложи ваксините.

# 73
Ако реша да сменя личния лекар на детето си, как новият разбира какви ваксини има сложени?
Иска им се да посочат тези без ваксини! "Да им се не знаят на отворковците.. само ни развалят бизнеса.." вероятно си мислят Wink
НО, на много високите нива се знае, че целта на ваксините съвсем не е, така нареченото, "имунизиране и предпазване от инфекциозни заболявания", а убиване и осакатяване на населението... Но това е на мноого високите нива, където аз и всички пишещи тук никога няма да бъдем!

Факт е, че така наречените титри не винаги са налични след имунизация!
Факт е, че епидемии избухват след ваксинации!
Факт е, че ваксините не са били НИКОГА причината за "елиминирането" на епидемии от страшни болести!
Факт е, че всички имунизирани имат натрупан живак в депата за съхранение в тялото или мастната тъкан на мозъка.
Факт е, че живакът не се отделя лесно от тялото и махането му от депата там често води до ужасяващи последици и тежки неврологични заболявания.

Мога да продължа много, но ще спра дотук...

Цитат
Има ли единна информационна система, където може да се провери? Или просто нося имунизационният паспорт на новият лекар?
Доколкото знам няма, но може и да се опитват скоро до направят. Не им се пуска кокалът на власт/пари имащите..

# 74
Xvisible, аз съм наясно с вредата.

Интересува ме чисто практически как става - отивам, нося имунизационният паспорт (където може да няма всички ваксини, и евентуално аз да ги допълня) и новият лекар приема, че са направени?

Общи условия

Активация на акаунт