ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 26

• 40 326
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Руски активист изчезва след като разкрива план за глобална стерилизация (евгеника) чрез ваксини. Ваксината е "Гардасил (същата, която Лъчо-мозъка закупи за българските момичета на 12 годишна възраст). Александър Гончаров е получил информацията от лекари, които не са искали да участват в избиването и стерилизацията на собствения си народ под маската на ваксинация срещу рак на маточната шийка. Ефектите след ваксинация са предизвикване на спонтанни аборти в 3-4 месец. Ваксината съдържа инумоглобулин и ГМО препарати. http://info-wars.org/2010/11/07/russian-activist-disappears-afte … aine-and-belarus/
Какво е значението на имуноглобулина? По-точно вредата? До автоимунни заболявания ли води?

# 166
  • Бургас
Тук става все по-страшно.

# 167
Българският президент се срещна с Бил Гейтс и сключи договори за ваксини в БГ.
Честито!
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1375875

# 168
Честито!

Да произвеждаме ние гадните му ваксини и да ги слагаме на африканците. Много добра карма.... Sick

# 169
Честито!

Да произвеждаме ние гадните му ваксини и да ги слагаме на африканците. Много добра карма.... Sick
Мдаа,и в замяна:безплатни партиди за българските деца. #Cussing out

# 170
Колкото и да е трагично, в настоящия век на свободно достъпна информация, нещата опират до естествен отбор. Ако човек е буден и интелигентен достатъчно, че да разбере какво става, ще предаде гените си, ако не....

# 171
  • София - Варна - Бургас
Алекс и всички привърженици на хомеопатията.. какво ви е мнението за: http://download.vaksinite.info/ImpossibleCure.pdf

Мисля, че книжката не е издавана на бг, така че това е добър старт за издаване, ако някой има желание...

Благодаря ти!  Имам я но само на Английски.

# 172
Никой не ми отговори на горния въпрос, но пък аз имам още един  Joy

Може ли малко директно инфо (не линкове) за ваксината п/в тетанус. Примерно - не е поставена, какво става при нараняване с ръждив предмет? Как реагира неваксинирания организъм, какви са рисковете, каква е терапията? На другата везна - точно тази ваксина как се понася?

# 173
  • София - Варна - Бургас
Не непременно чрез ръждив предмет, а от предмет, до който няма достъп на кислород, на въздух. Например под вода или в земята, в пръстта. Алопатичната медицина има само ваксина, но не и лекарство когато вече са започнали тетаничните гърчове.
  Хомеопатията обаче лекува и в този напреднал етап на болестта.

# 174

Може ли малко директно инфо (не линкове) за ваксината п/в тетанус. Примерно - не е поставена, какво става при нараняване с ръждив предмет? Как реагира неваксинирания организъм, какви са рисковете, каква е терапията? На другата везна - точно тази ваксина как се понася?

Бактериите не се хранят с рьжда,с метал,с пластмаса и тн...

# 175

Настъпи ме по мазола... Против тетанус медиците слагат веднага тетадиф - ваксина срещу тетанус или друга, работеща на същият принцип.

Любимите ни медици гледат по един много стар и доказал се неефективен начин на болестта - имаме тяло (враг) и трябва да го убием! Същите хора разчитат на нашето тяло до произведе антитела, които да убият това тяло..

Уважаемите медици дали знаят, че болните от СПИН имат огромно количество антитела точно когато умират от болестта? Антителата са крайният резултат от борбата на телата ни срещу болестта. А знаят ли също, ЧЕ ВАКСИНАТА ТЕТАДИФ СЪДЪРЖА ЖИВАК?! Освен живак, разбира се, съдържа и Алуминиев хидроксид. Тук вече имаме синергичен ефект! Т.е. един невротоксин - живак и друг невротоксин - алуминий. Не знам как оцелява човек след вкарването им в тялото.. Не знам!

Друга важна точка:
Във ваксината има 1,25 mg AI(Алуминий!)
Това са 1250 мкгр алуминий! Максималното допустимо количество според FDA е 50-100 мкгр! - имаме над 10 пъти повече!!!

# 176
Руски активист изчезва след като разкрива план за глобална стерилизация (евгеника) чрез ваксини. Ваксината е "Гардасил (същата, която Лъчо-мозъка закупи за българските момичета на 12 годишна възраст). Александър Гончаров е получил информацията от лекари, които не са искали да участват в избиването и стерилизацията на собствения си народ под маската на ваксинация срещу рак на маточната шийка. Ефектите след ваксинация са предизвикване на спонтанни аборти в 3-4 месец. Ваксината съдържа инумоглобулин и ГМО препарати. http://info-wars.org/2010/11/07/russian-activist-disappears-afte … aine-and-belarus/
Какво е значението на имуноглобулина? По-точно вредата? До автоимунни заболявания ли води?
Не е задьлжително.Чужди и преработени белтьци винаги могат да предизвикват реакция.От най леката до най тежката.За трайни и тежки последствия общо взето ,аз лично не сьм чувал или виждал.

# 177
Благодаря за отговорите.
Сега подвъпрос - какво да правя, ако детето все пак се нарани с ръждив или друг рисков предмет (по описаното по-горе)? Трябва ли спешно да го заведа при хомеопат или да чакам и да реагирам само, АКО даде реакция?

# 178
Какво общо има ръждата с тетанус? Ааа, така са ни казвали в училище... ясно Sad

Нека докторите се изкажат тук - аз предимно събирам преводи и правя субс.

# 179
Благодаря за отговорите.
Сега подвъпрос - какво да правя, ако детето все пак се нарани с ръждив или друг рисков предмет (по описаното по-горе)? Трябва ли спешно да го заведа при хомеопат или да чакам и да реагирам само, АКО даде реакция?

Почисти и промий добре раната, особено ако е дълбока. Друго не е нужно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт