Нашите кухни - тема 43

• 94 519
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
vali много,много хубава кухничка.спретната и прибрана.браво.хубави дни в нея

# 631
Моят майстор си го та4а от около7-8 години и съм с преференции в цените.Излезе ми  около 3000лв за 8м. кухня  Wink

# 632
Може ли някой да покаже снимка на този зебра плот?  newsm78 Като чуя зебра и си мисля за бели и черни ивици ...  Thinking

Вали, хубава ти е кухнята.  Peace Единственото, което не ми харесва (но това си е вече въпрос на вкус), е че няма много цвят. Аз обичам да има цвят, дали ще е на вратичките, на гърба, на плота, в детайлите, цвета на стената ...  Blush

# 633
Може ли някой да покаже снимка на този зебра плот?  newsm78 Като чуя зебра и си мисля за бели и черни ивици ...  Thinking

Вали, хубава ти е кухнята.  Peace Единственото, което не ми харесва (но това си е вече въпрос на вкус), е че няма много цвят. Аз обичам да има цвят, дали ще е на вратичките, на гърба, на плота, в детайлите, цвета на стената ...  Blush
Цвета ще го докарам от натурии,като кафе машина,тостер,посуда и нещо друго.
И аз бях против бяла,но сега си ми харесва много.Доверих се на майстора.Той ми даде идеи за цвят,плот и др. според местото.Все пак е тясно ,дълго и по-ниско  и се търсише и идея да се разтвори някак си местото.Според мен се полу4и  Peace[/color][/b]

# 634
  • Раковски

Този ще трябва да се види на живо щото снимката е малка част от него.

# 635
  • Пловдив
според мен *АДРЕНАЛИНКА* е имала предвид плот зебрано, защото този зебра не ми изглежда като за кухня, а като за фризьорски салон  Laughing

# 636
Vali Simple Smile , честито и от мен! Много ти е хубава кухнята!

# 637
  • Щастлива мама на 3 слънца
според мен *АДРЕНАЛИНКА* е имала предвид плот зебрано, защото този зебра не ми изглежда като за кухня, а като за фризьорски салон  Laughing

ааа айде сега за фриз.салон това е цвета мислите ли 4е няма да стой хубаво за плот Sad((((( само си ме4тая и незнам мисля да го съчетая с черен или бял гланц ,но и аз незнам искам да стане оригинално но не е смешно

# 638
Ето кухня зебра, но може би трябва само плота да е зебра, а гръбчето нещо бяло, че така  в повече идва.Това е и мостра може би.Виждала съм в комбинация с черно и червено, но сега не ми се търси.Въпрос на избор е.

# 639
  • Пловдив
Да, аз намерих сега същата снимка на кухня зебра и тъкмо щях да я публикувам.
*Адреналинка*, права си че става и за кухня, не знам защо съм решила, че тези плотове са за заведения, фриз. салони и изобщо помещения, които трябва да изглеждат атрактивно.
И според мен е добре гърба да е изчистен
 Hug

# 640
Vali, казвай от къде са взехте този турси гранитогрес. Аз скоро ще покажа снимки докъде сме стигнали - до кривата круша  Mr. Green Съгласих се да бутаме стената , за която ви говорех и сега е мазало.
Уредите от промото на Лекс ли са? Мивката?

# 641
  • Раковски
Тоя плот ми е голяма чалга...  #Crazy

# 642
Тоя плот ми е голяма чалга...  #Crazy

А на мен ми се завива свят!

# 643
това ЗЕБРАНО показаното ми идва прекалено натруфено.много ще измаря като си непрекъснато там.поне за мене де.....

# 644
Гранитогресът е от Аквалайт до Жп гара до Е ОН по-то4но.Цената е 14лв и ст.
Уредите и мивката са от Лексгруп,но са на специални цени.Просто сме малко колеги и затова Wink
Въпреки това цените им са много добри.Сръвних преди това и с други магазини.Особено газовите котлони , и аспиратора.
А тази зебра и на мен ми идва в пове4е,та 4ак ми дразни окото Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт