Нашите кухни - тема 43

• 94 514
  • 740
  •   2
Отговори
# 645
Vali Simple Smile страхотна е кухнята,а майстора ако можеш препоръчай на лични. Praynig  bouquet

# 646
Аз като една лаичка да питам каква е разликата между гранитогрес, фаянс и теракот? Долу-горе улавям разликите, но за по-сигурно  Laughing

# 647
  • Щастлива мама на 3 слънца
Ето кухня зебра, но може би трябва само плота да е зебра, а гръбчето нещо бяло, че така  в повече идва.Това е и мостра може би.Виждала съм в комбинация с черно и червено, но сега не ми се търси.Въпрос на избор е.

точо това е плота ,мисля гърба да е бял и кухнята да е бял лак или черен ,малко дразнещо идва ,но не мисля да прекравам много време в нея пък ми се иска да е нещо интересно комбинацията ор бяло и черно ми е претруфена Simple Smile) аз исках лилави кухня с черно или бяло ,той майстора нямал такъв цят и за това избрахме това като цвят пък да видим накрая какво ще снимам и ще ви покажа ,мерси за снимката предобих представа

# 648
ЦИТАТточо това е плота ,мисля гърба да е бял и кухнята да е бял лак или черен ,малко дразнещо идва ,но не мисля да прекравам много време в нея пък ми се иска да е нещо интересно комбинацията ор бяло и черно ми е претруфена Simple Smile) аз исках лилави кухня с черно или бяло ,той майстора нямал такъв цят и за това избрахме това като цвят пък да видим накрая какво ще снимам и ще ви покажа ,мерси за снимката предобих представа ЦИТАТ

Много ми е странно да чуя, че на пазара има еди какво си, но майстора не работи с него! newsm78
Майстора ще работи с каквото аз искам, не той ми определя как да ми изглежда кухнята, от какъв материал ще е наоравена.
Може да каже, че с еди какъв си материал ще епо-скъпо, по дълго ще отнеме, но да ми каже, че работи с ПДЧ само на Еггер и нищо друго примерно ми звучи някак... немайсторски  Laughing

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 12:05 от merrlyn

# 649
# 650
  • Раковски
Цитат
Много ми е странно да чуя, че на пазара има еди какво си, но майстора не работи с него! newsm78
Майстора ще работи с каквото аз искам, не той ми определя как да ми изглежда кухнята, от какъв материал ще е наоравена.
Може да каже, че с еди какъв си материал ще епо-скъпо, по дълго ще отнеме, но да ми каже, че работи с ПДЧ само на Еггер и нищо друго примерно ми звучи някак... немайсторски  Laughing

Нема две мнения по-въпроса.

# 651
  • София
аз искам да ви питам, шкафа за вградената фурна с две дъна ли ви е, защото ние явно имаме само едно, и предполагам е за под фурната, а отдолу чекмеджето си има собствено дъно и под него няма  newsm78 по принцип така ли се проектират или просто са го пропуснали Peace

# 652
  • Раковски
Трябва да е с две дъна и между тях чекмедже.

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 14:38 от shadowman

# 653
  • София
Благодаря   bouquet значи са изпуснали едното дъно  Tired

# 654
  • Русе
Елфичка, аз да си кажа и тук. Ще си кажа и тук, аз микровълновата бих я сложила вдясно от прозореца, като искаш на тази височина, поне дъното да го направят колкото трябва, а страниците да са 30 см, за да се слеят с шкафа, а не като кутия сега. Евентуално, ако направиш глух шкаф долу и има вариант да изместиш малко шкафовете на ляво, за да може да се получат нормални чекмеджета долу до миялната.Последно там ли остават фурната и котлоните, няма да ги буташ на плота под прозореца?

# 655
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Благодаря на Shadowman за отговора относно гланца - попитахме производителя и наистина се доставя с предпазно фолио, не знам, защо майсторът така се дърпа...
Отново се нуждая от съвет, макар и не за кухня, но е подобно. Поръчали сме шкаф, ала гардероб за коридора, ще го изработва същият майстор, който ни направи кухнята, но се чудим, дали част от чекмеджетата-контейнери (май тука ги нарекохте мета-бокси) да ги направим с дължина 1 метър или това ще създава проблеми в бъдеще - заяждане на лагерите на плъзгачите, разкривяване, опасност от разпадане, пропадане на дъното,... тъй като самите ще са тежки, а и поради голямото пространство вътре със сигурност ще са препълнени... Притеснява ме, че при всяко отваряне/дърпане/бутане може да се получава асиметрия (въпреки дръжките, опорната точка няма да се разпределя симетрично), която да натоварва чекмеджето и то да се развали с времето.

Посъветвайте ме, моля, дали да поръчаме такива мета-бокси или да намалиме размера (вместо дължина от 1 м, напр. 60 см и 40 см или 2 х по 50 см), при което обаче няма да се побират така удобно обемни и тежки вещи?

# 656
  • Раковски
Метабокса няма лагери, той е на принципа на ролковите водачи, носят по 25 кила, дрехите не са много тежки и не мисля, че ще тежат толкова, но пък дъното и гърба на метабокса са от ПДЧ и са около 7-8 кила.

# 657
Vali, ако това е селската ти кухничка, представям си каква ще да е градската...  Laughing поздравления и от мен - чудесна кухня си си спретнала  Peace може ли да кажеш тоя турски гранотогрес как се води точно, а също и за плотовете какви са, че съм заинтригувана  Wink

# 658
Загубила съм си книжката на хладилника и ме интересува за този модел http://www.technopolis.bg/b2c/details/667334/P11100302/Hladilnik … -AEG-S-53600-CSW0 дали може да се изключи фризера и да работи само хладилната част?

# 659
Vali, ако това е селската ти кухничка, представям си каква ще да е градската...  Laughing поздравления и от мен - чудесна кухня си си спретнала  Peace може ли да кажеш тоя турски гранотогрес как се води точно, а също и за плотовете какви са, че съм заинтригувана  Wink
Ми не му знам името.То го има в два цвята само и  фирмата е вносител.Така ми казаха.Плотът и гърба ми ги предложи майстора.Гръцки са и се казваха нещо като Антаркс или подобно.
Редактирам се.Плотът е на Акритас.Сега питах  Wink

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 21:09 от Vali :)

Общи условия

Активация на акаунт