Eлектронни четци - VI

• 58 718
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
... Притеснително за мен би било, че сензорният дисплей е доста по- крехък от останалите и това го прави по- чуплив. ...

hahaha И кое точно го прави  по- крехък от останалите  Thinking ???

# 676

Наистина не разбирам иронията ти. Rolling Eyes Най- честите повреди, свързани със сензорни дисплеи са: отлепване на дисплея; изгорели редове( правят "нечувствителни" засегнатите участъци от екрана), лоша калибраци, "бавене" на процесите след някакъв период от време; ако предишните са били "независими" от употребата, то: прашинки, песъчинки, друго замърсяване, се отразяват на работата на тъч скрийна. Последните са неминуеми, къй като не винаги, даже почти никога ползването на устройствата със сензорен дисплей не се осъществява с напълно чисти и сухи ръце. Надраскването на дисплея е по- скоро козметичен дефект, но също може да окаже влияние върху работата. Иначе: самият тъч дисплей е направен от няколко отделни компонента, които са доста по- тънки от не-тъч-а, което определено е по- чупливо. Най- малкото самото устойство е по- сложно и по- "богато" от не- тъч-а. Сега: за първите, независещи от потребителя проблеми "най- добрият" вариант е лошата калибрация. Друга "благоприятна" възможност при проблемите е "изплъзването" на пръста. Тоест да маркираш едно нещо, а в действителност друго да стане активно. Тези неща се оправят с преинсталиране на операционната система. Другите проблеми за съжаление се оправят с нов тъч скрийн. А както знаем, това е най- скъпата част.

# 677
Благодаря ви!   newsm51  Киндъла ще бъде предимно за четене на книги от Читанка и моят мъж се спрял на този
http://readerbg.com/електронни_четци/Amazon_Kindle/комплект_kind … _touch_3g_и_калъф
Този  хубав ли е, аз с другите им екстри не съм запозната, но искам ако е възможно да има връзка с интернет.

# 678

Наистина не разбирам иронията ти. Rolling Eyes

Точно в това е проблема и причината за иронията: "не разбирамLaughing

Цитат
Най- честите повреди, свързани със сензорни дисплеи са: отлепване на дисплея Thinking; изгорели редове Thinking( правят "нечувствителни" засегнатите участъци от екрана), лоша калибраци, "бавене" на процесите след някакъв период от време Thinking; ако предишните са били "независими" от употребата, то: прашинки, песъчинки, друго замърсяване, се отразяват на работата на тъч скрийна. Последните са неминуеми, къй като не винаги, даже почти никога ползването на устройствата със сензорен дисплей не се осъществява с напълно чисти и сухи ръце. Надраскването на дисплея е по- скоро козметичен дефект, но също може да окаже влияние върху работата. Thinking

Дългия списък от изброени повреди и проблеми по принцип е верен, но до колкото си спомням се говореше за Kindle Touch! Сама ще разбереш иронията когато си отговориш на следния въпрос:

Kindle Touch с какъв тъч скрийн е?

• капацитивен;
  • резистивен;
  • индуктивен
  • инфраред;

# 679
Искам да попита Киндъл 4 има ли часовник и къде е той  Blush?

# 680
  • София

На Киндъл 3 се появява най-отгоре на екрана, когато цъкнеш бутончето за настройките. Мисля, че и при четворката е същото. Peace

# 681

На Киндъл 3 се появява най-отгоре на екрана, когато цъкнеш бутончето за настройките. Мисля, че и при четворката е същото. Peace
Хм,  Thinking или не търся както трябва или нямам  newsm78

# 682
sailor, Laughing И? Това да не го прави по- здрав от не- тъч-а? Или пък да не му влияят прашинките? Няколко пост-а по- назад се дискутираше счупен дисплей, не сензорен, без изпускане. Или е по- здрав тъч-а от него  Laughing

# 683
sailor, Laughing И? Това да не го прави по- здрав от не- тъч-а? Или пък да не му влияят прашинките? Няколко пост-а по- назад се дискутираше счупен дисплей, не сензорен, без изпускане. Или е по- здрав тъч-а от него  Laughing

Със сигурност не го прави по-крехък, както твърдиш в поста си!
И да, не му влияят прашинките, стига да не е толкова запрашен, че да не могат да се виждат буквите по екрана  Joy

# 684
  • В друго измерение
Реа, цъкаш бутона за меню, над менюто, което се показва, в лентата със заглавието е и часовника - това, докато четеш  Hug
Пропуснах да спомена, че при мен си излиза без да съм правила аз самата някакви настройки, така че предполагам важи за всички четворки  newsm78

# 685
Със сигурност не го прави по-крехък, както твърдиш в поста си!
И да, не му влияят прашинките, стига да не е толкова запрашен, че да не могат да се виждат буквите по екрана  Joy

Joy Доста си забавен, признавам.

# 686
  • София

Пропуснах да спомена, че при мен си излиза без да съм правила аз самата някакви настройки, така че предполагам важи за всички четворки  newsm78

Да, не се изразих правилно- натиска се бутончето за менюто, не че трябва да се правят специални настройки. Blush

# 687
sweetkids_mam, Heartbeat , благодаря ви пак си помислих, че е нещо сложно и голямо пулене му се пулих, но го видях къде е.
Сага обаче трябва да му актуализирам часа, че е с 2 часа назад. Може ли да ми кажете как да го направя?

# 688
Излез от книга, ако си отворила такава, бутона за настройките, отиваш на Settings и на втора страница има Device time. От там  Peace

# 689
Излез от книга, ако си отворила такава, бутона за настройките, отиваш на Settings и на втора страница има Device time. От там  Peace

Нямам  Device time нито на 1-вата нито на 2-рата страница  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт