Nextdirect.com -2

• 58 747
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
  • в Надежда-та
  bouquet Peace

# 16
  • Пловдив
За съжаление няма промоционални кодове и намаления! Rolling Eyes

# 17
Успешни покупки на всички!  bouquet

# 18
  • Варна
Да не ви изпусна  Crazy

Аз днес реших да направя по-голяма поръчка, но много от нещата са свършили  Tired

# 19
Да не ви изпусна  Crazy

Аз днес реших да направя по-голяма поръчка, но много от нещата са свършили  Tired

Затова следващия път като харесаш нещо поръчвай,ако чакаш да поръчваш точно когато започва сезона,почти винаги всичко е изчерпано  Laughing

# 20
  • Варна
Някой да е поръчвал този модел момчешки сандали http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/shoes/19/5 Дали е много твърда подметката, и ме притеснява около глезена на свивката дали няма да му се притърква... и тъй като сме 28 номер дали 10тка да поръчам или 9-ти размер  ooooh!

# 21
    Здравейте!
 Вчера сутрин пуснах една поръчка от интернационала,но все още нямам мейл,че е изпратена.Нормално ли е толкова време да се бавят с шипването? newsm78

# 22
Здравейте, имам следното питане: Пазарува от Лондон от магазина на Некст и ми дадохда талонче за 10 паунда отстъпка при първа поръчка от сайта на Некст, но знаете ли дали важи за този сайт? или е само за Некст.ко.ук?

# 23
miss_74,
точно.  Peace Ако много искате конкретни неща, трябва да ги поръчате най-късно началото на април, конкретно за лятната колекция. После не се знае, какво ще остане. Макар, че още има неща от новото зареждане, които така и не станаха налични, още при пускането им.

# 24
    Здравейте!
 Вчера сутрин пуснах една поръчка от интернационала,но все още нямам мейл,че е изпратена.Нормално ли е толкова време да се бавят с шипването? newsm78

Аз не получавам мейл за пращането, но точно на третия работен ден получавам нещата  Peace

# 25
    Здравейте!

Аз не получавам мейл за пращането, но точно на третия работен ден получавам нещата  Peace

bouquet

# 26
Аз поръчах в сряда следобед и днес звъннах на DHL и разбрах, че пратката ми е вече в София. Но за Бургас чак в понеделник. Много са бързи от некст - браво!

# 27
  • Добрич
Момичета, имам излишно от това панталонче в сиво.
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/younger-boys/33/2? … 3fnxti%3d0%26nxtv
 Ако някой го иска да пише.  Peace

# 28
Момичета, имам излишно от това панталонче в сиво.
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/younger-boys/33/2? … 3fnxti%3d0%26nxtv
 Ако някой го иска да пише.  Peace

линка е за блузка. ако е за момченце 4 годинки кажи кави парички е.

# 29
steli-ssd и от мен       bouquet

Общи условия

Активация на акаунт