Nextdirect.com -2

• 58 765
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета.
Имам неуспешна покупка от сайта. Ето тези еспадрили -

Много са хубави, но и големи  Laughing . Уж гледах тяхната номерация, мерих... но обърках нещо. Номер 8 са, дължината на стелката е 16.5 см. Ако някой ги хареса, моля да ми пише. 

# 61
Здравейте момичета, бихте ли ми казали с какви карти плащате в сайта?
Аз се пробвах току-що с VISA на Първа инвестиционна банка и след това с VISA на кооперативна банка но ми изписва следното съобщение: There was an error whilst trying to take payment. Please try again.
Можете ли да ми дадете някакъв съвет....
Благодаря предварително smile3525

на мен ми изписва същото съобщение , картата ми е на ПИБ VIsa

# 62
Rossy-pm,от дете до дете има разлика.
Може да са на една възраст,но да имат 10 кг разлика в теглото или ръста.
Затова най-добре пиши колко тежи и колко е високо детето ти,така ще получиш най-достоверна информация.
Моят син,например,носи тениски 1.5-2год,а къси панталони-1-1.5год,въпреки,че е на 3 и половина почти.Но аз обичам късите панталонки да са наистина къси,а не до под коляното ,както и тениските обичам да са му точни,а не по-дълги и широки.

Права си , но аз го написах с оглед на това ,че момичето пише ,че са плътни, иначе щях да поръчам по-малък номер. НИе имаме някои блузки/тениски и 1 риза , всичките са 1-1,5 и са ни точно (и аз обичам да са точно).Така поръчвам сега тениски 1-1,5 .  Поръчах други панталонки ,пак 1-1,5 и ще пиша отзиви като ги получа  Hug
Инче Марио е около 83см, 11-11.300 кг.

# 63
При тези данни,сигурно 1-1.5 панталонки ще са му леко големки.Моят син е към 14-15 кг,98-100 см й са му точни.
А друго което забелязах - поръчах едни дълги ,ленени панталони ,размер 2-3 год и са му точни.А късите панталонки са 2 размера по-малки.
Но по-добрият вариант е да са леко големи,все ще им дойде времето,отколкото да са малки.  bouquet

# 64
  • София
е невероятни са от NEXT. В сряда късно вечерта направих поръчка и днес преди обяд пристигна. Simple Smile

# 65
mi6ettto......то ко щу успях да си направя плащането с карта VISA на кооперативна банка.В къщи пробвах през мозилата ако има значение/през деня пробвах с експлорер и не стана/
Успех....

# 66
dunaika ,можеш ли да ми дадеш линк с тези обувки,че не ги намерих,а ми харесаха доста Embarassed.

Благодаря предварително  bouquet

# 67
dunaika ,можеш ли да ми дадеш линк с тези обувки,че не ги намерих,а ми харесаха доста Embarassed.

Благодаря предварително  bouquet

Разбира се - ето ги.

# 68
  • Бургас
И аз имам едни сандалки, които са ни малки http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/shoes/13/1?pid=736 … %26nbsp%3bSandals - C 10.

# 69
# 70
  • София
Момичета,от тези дънки модел Slim Fit виждам само цвят индиго,нали? ConfusedДали случайно има и другите цветове в Slim Fit и евентуално аз да не виждам,или наистина няма? Thinking
Ох,бях забравила да дам линк,ето го и него:
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/older-girls/41/11

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 23:32 от barbie2009

# 71
момичета, има ли някой от вас която е връщала нещо до некст? кога си получихте парите?  Мина повече от месец, след като върнах артикул, а още не са ми върнали парите и взех да се притеснявам.  като ги питам ме карат да се обадя на телефон за справка или да чакам Sad

иначе доставката им е супер бърза, ама явно трябва да разработят връщането...Simple Smile

# 72
Опитвам се да си пусна поръчката и стигам до стъпка "Въвеждане на 3D security" паролата. Потвърждавам, приема ми паролата и след това сайта ми изписва, че има грешка и не може да ми завърши поръчката. Някаква идея имате ли къде може да е проблемът? С кредитна карта Visa съм на ПИБ. Мерси предварително.

# 73
момичета, има ли някой от вас която е връщала нещо до некст? кога си получихте парите? 

И преди съм писала, времето от връщането на артикулите до възстановяване на парите по картата ми, отнема малко над две седмици обикновено. Последно им изпратих неща по пощата на 05.05 и днес на 23.05 получих известие от банката, че са ми възстановени парите по картата  Peace Досега винаги съм връщала нещата с препоръчана поща и с максимално запазен вид при получаване - с етикети, опаковка и.т.н.

# 74
момичета, има ли някой от вас която е връщала нещо до некст? кога си получихте парите? 

И преди съм писала, времето от връщането на артикулите до възстановяване на парите по картата ми, отнема малко над две седмици обикновено. Последно им изпратих неща по пощата на 05.05 и днес на 23.05 получих известие от банката, че са ми възстановени парите по картата  Peace Досега винаги съм връщала нещата с препоръчана поща и с максимално запазен вид при получаване - с етикети, опаковка и.т.н.

Много ти благодаря за отговора, за съжаление ме притесни още повече. Аз изпратих обратно пратка на 2април, до този момент не съм получила пари.  Писах им няколко пъти и всеки път едно и също до 28дни трябва да чакам да стигне артикула до склада им и от там да задействат процеса за връщане на парите.

А изпратиха ли ти от сайта информация, че ти връщат парите, както от Javari например пишат мейл да те уведомят?

благодаря ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт