Nextdirect.com -2

• 58 720
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Liyan,  благодаря:) ХУбави тениски си набелязала...И аз искам да взема тази с крушката и камуфлажната пола, но по-нататък.
Разгледах Pumkin patch - страхотни модели има. Само с посредник ли се пазарува? Препоръчайте някой, да се прежаля Simple Smile

КОд не съм получавала, и каталог не ми пратиха (
Patelina, от Пъмпкин се пазарува с бг карта до английски адрес. Регистрирай се и ще ти пращат оферти всяка седмица - за БД до англ.адрес и някакво намаление правят постоянно. Дрешките са много добри и на мен страшно ми харесват. Новите колекции са скъпи, но след това ги намалят доволно.
Момичета, аз направо ги питах некстдирект как стои тая работа с кодове за първа поръчка, но те ми казаха, че такива кодове се дават само в техните магазини, с две думи нищо, така че ако някой си има от каталога е станало много много добре.

# 721
  • Добрич
Аз днес получих този бански размер 36 (ук Sunglasses но за мое голямо учудване ми идва малко къс и ми се свлича надолу, та май ще си поръчам 38 с надеждата да ми е по-добре. Ако някой има интерес да пише, че и без това го пускам в продавалника.

http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/women/swimwear/2/1?pid= … s%3dcustom%26w%3d*%26af%3dgatt2%3a1%20cat%3a498%20cat%3a539%20cat%3a501%20cat%3a500%26isort%3dbst%26method%3dand%26view%3dgrid%26nxtv%3d000%26nxti%3d0%26lang%3den%26country%3dbg%26curr%3dEUR&bct=%26quot%3bAll%20Items%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bWomen%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bBikinis%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bKaftans%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bTankinis%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bSwimsuits

# 722
Здравейте,

Искам да поръчам тези сандалки на дъщеря ми. Някой дали ги има? Също може да ми помогне дължина на стелката на номера 7 и 8 обувки на Некст.   bouquet

# 723
Доколкото знам сандалите с коркова подметка са умалени с един номер, но не съм абсолютно сигурна. Беше коментирано някъде. Така че трябва да ти измери някой с такива подметки , а не от другите.

# 724
Благодаря! Няма да поръчвам значи. Ще чакам някоя добра душа да измери   bouquet.

# 725
Orchids Flowers  ние имаме от този тип сандалки, но 9-ка, ако това ти върши работа. Сега измерих подметката от край до край е 17 см., а мястото за крачето доколкото мога да измеря е около 16 см. Преди да ги купя и аз доста четох, но попадах на различни размери, та девятката ни дойде малко големичка, но въпреки това дъщеря ми си ги носи и й бяха много удобни, вероятно защото са доста лекички Simple Smile В момента все още са й точни, а крачето й е 16 см.

# 726
nikol ivanova, много ти благодаря за информацията   bouquet! Значи наистина са умалени. Пускам  поръчката  Party.

# 727
  • вече в собствен дом
Извинявам се , ако е коментирано вече, но аз ли не мога да разбера или Нексдиректа имат доставка от 5 евро до  адрес? newsm78

# 728
От доста време доставката е безплатна, независимо от сумата на поръчката  Peace

# 729
  • вече в собствен дом
Delivery
Home delivery is €5.00 per order and will be despatched within 3 working days, subject to availability of the products you have ordered.
Това прочетох в сайта. за това и питам. Simple Smile

# 730
  • Бургас
На мен си ми изписва безплатна доставка  newsm78 Последната ми поръчка е от вторник и не съм плащала за доставка...

# 731
Laura B, в сайта пише , че доставката е 5 евро, но доста отдавна е безплатна. Можеш да се увериш в това ,след като си сложиш желаните неща в кошницата. Ще видиш ,че нямаш начислена доставка.

# 732
Здравейте! За първи път поръчах в неделя от сайта, но нямам имейл за проследяване. Изпращат ли такъв? Как мога да разбера кога ще получа нещата и къде се намират в момента? Благодаря!

# 733
  • София
Получих каталог и има два кода за -10% от първа поръчка. На който му трябват, да пише:)

# 734
  • София
здравейте,харесах едно яке на Некст за бебчо,но има само размер 3-6м.Той е на 3м.,но преди 2 седмици беше 66см. 7300гр.Може ли да ме ориентирате,какъв р-р да взимам.Май повече сме за 6-9.Ще съм благодарна,ако някой има тези р-ри дрехи да ми измери.

Общи условия

Активация на акаунт