Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 461
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 1 425
Правя разлика, благодаря за интереса. Ако си направя нощница от естествена коприна, може ли да ида с нея на бал? Simple Smile

И такива случаи имаше, така че защо не?

Абитуриентски "бал", а не абитуриентски коктейл. Освен в името и в облеклото, има разлика и във времето на провеждане.
[i]Може да го наричаме бал, но си е купон в ресторант. Иначе трябваше да се да се танцуват само валсове. Хм, дали има 10 "% от завършващите, които могат да танцуват валс?

# 1 426
  • Ланкър, планините Овнерог
Тук е станало бойно поле......  Thinking

Есен, дъщеря ти е супер свежа

# 1 427
# 1 428
  • UK
Това с валсовете е виенски бал. Simple Smile Той не е виенски, понеже се провежда във Виена.

На мен ми харесва роклята, но без презрамката.

# 1 429
  • ...край Дунава
Тук е станало бойно поле......  Thinking

Тук просто е станало отвратително. Няколко страници назад се нуждаят от метлата яко!

# 1 430
  • В Космоса

Роклята - ммм...мда, може да се каже, но по-скоро моделът я прави така атрактивна. Heart Eyes

# 1 431
МГМ, ако смяташ, че ще си оригинална с пижама, кой те спира?

Вероятно и това ще причислиш към неподходящите рокли за бал. ) Нищо че е Haute Couture. )

# 1 432
  • София
Язък за хубавите момичета, които се показаха в темата.
Нямам търпение след 15-ина години да видя как ще се чувствате, когато в някакъв си форум тръгнат да одумват избора на дъщерите ви,. наистина е грозно!

И само да вметна, че лъскавите коли абитуриентите не си ги наемат сами, уискитата, с които се напиват още в къщи - също. Работа на родителя е да помогне в избора и да слага спирачки на нездравите, пошли желания у децата си.

# 1 433
  • Burgas
Язък за хубавите момичета, които се показаха в темата.
Нямам търпение след 15-ина години да видя как ще се чувствате, когато в някакъв си форум тръгнат да одумват избора на дъщерите ви,. наистина е грозно!

И само да вметна, че лъскавите коли абитуриентите не си ги наемат сами, уискитата, с които се напиват още в къщи - също. Работа на родителя е да помогне в избора и да слага спирачки на нездравите, пошли желания у децата си.

Peace И избора на неподходящ тоалет  Peace

# 1 434
Или освен рокля, трябва да купят и луксозна къща за бал, та да са им по красиви снимките.
Ами като ще взимаме луксозни автомобили под наем , що пък да не им наемем и една луксозна къща  Laughing - за снимките  Sunglasses Нали завършват веднъж в живота си.  А тези дето няма да завършат, те защо ходят на бал? Те какво празнуват?

# 1 435
Акаша, моделът е много красив, роклята е на Гергана Симеонова ,харесвам колекциите и  Peace.
Мирама, роклите са хубави и подходящи за бал според моето скромно мнение.
И не е ли време да се спре този ненужен спор?

# 1 436
  • Варна
Съгласна съм с Мирама за нелепостта на балните рокли с шлейф на фона на излющените панелки. Всяко нещо трябва да е според ситуацията и случая. Помпозните "сатени" са просто смешни. А завършването на средно образование като повод за вселенска драма още повече.

Ване   bouquet

# 1 437
А тези дето няма да завършат, те защо ходят на бал? Те какво празнуват?
И да паднем (да не завършим), и да бием (завършим) пак ще се напием!
... ей това  ги води  Laughing Laughing Laughing

Черната рокля и аз я харесах, макар тези модели да ми се виодат мн непрактични, все се чудя как ходят с тях, ако не ги скъсат и долната част не стане на парченца, то поне ще е толкова мърлява, че не ми се мисли  ooooh! ... да де, да, вдигат ги, но това означава, че едната ръка все тр да държи роклята  newsm78

А роклетата показани от Mirama и аз ги искам, нищо, че балът ми отдавна е минал  Laughing

# 1 438
  • UK
Това, че са Haute Couture ги прави подходящи за бал ли? Струва ми се, че твърде много робуваш на етикети... Ами то и това е Haute Couture, него би ли го облякла?
http://www.millionlooks.com/images/jean-paul-gaultier-haute-cout … pring-2012-21.jpg

Ето това е разкошна пола, бих отишла с нея на бал. Ама си представям коментарите тук, ако се появи момиче с такава...
http://www.bloginity.com/wp-content/uploads/2012/01/Christian-Di … -Spring-2012.jpeg

Роклите с шлейф са единици сред балните. Балните рокли като правило нямат шлейф, сватбените имат.

# 1 439
  • В Космоса

Миналата година се показах аз на моя бал и никой не ме одума грозно, може би са били доста деликатни участничките в темата тогава, благодаря за което. Но от сега съм сигурна - никога няма да покажа дъщеря си, колкото и прелестна да е. За мен някак не ми пука, достатътъчно се харесвам, че да се депресирам от някакво си висящо мненив, но ако се намерия няко крива шунда да оплюе щерката, тогава ставам бяс. Close

Общи условия

Активация на акаунт