Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 365
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 1 470
  • UK
Както казах, не смятам бала за особено специален празник, не го смятах и тогава. Просто е ден в който трябва да си облечен официално. Иначе никой ден не е по различен от всеки друг и няма значение дали ще съм с домашна рокля или такава на Кристиан Диор...

Голямата разлика между мен тогава и мен днес е, че тогава си мислех че трябва да изглеждам по даден начин заради останалите. Сега знам, че е само заради мен и никой друг. Както когато ми кажат "защо се гримираш, нали сме си наши хора", те не разбират, че ако се гримирам, то е заради себе си, и ако облека разкошната рокля на Кристиан Диор, то е заради мен и НИКОЙ друг. В този ред на мисли нито чалгата, нито свирките (между другото свирките и викането 1, 2, 3... във Варна ги нямаше, когато аз завършвах), нито панелните блокове не биха ми попречили да го направя, ако реша. Естествено тук не говорим за физическата възможност да облечеш такава рокля или финансовата да си я купиш. Просто днес знам, че ако изглеждам като пълен идиот, то това е единствено мой проблем, и ако изглеждам страхотно, това е единствено заради мен, а не заради това какво биха си помислили хора, които не ме интересува какво си мислят. Това е.

Една италианска актриса, Анна Фалки. Simple Smile Тя ми е нещо като запазена марка, обикновено никой не е чувал за нея и не я е виждал, та си я нося само аз по форуми, сменям си аватарите много рядко и в крайна сметка винаги се връщам към нея. Simple Smile

# 1 471
  • Велико Търново

Една италианска актриса, Анна Фалки. Simple Smile Тя ми е нещо като запазена марка, обикновено никой не е чувал за нея и не я е виждал, та си я нося само аз по форуми, сменям си аватарите много рядко и в крайна сметка винаги се връщам към нея. Simple Smile

Невероятно красиво създание!

# 1 472
  • UK
Мерси. Simple Smile Знам, че е глупаво да благодаря за комплимент, направен на актриса, която не познавам, но от толкова години съм с нея по аватари, че го приемам лично. Simple Smile Наистина е прекрасна.

# 1 473
Не харесвах съучениците си, нито те - мен
Малката Госпожица Мърморана, ето това е твоят проблем.
Ако беше облякла червената рокля, щеше да е същото - пак щеше да се чувстваш ужасно, да ти е адски горещо и щеше да ръкомахаш.   Rolling Eyes
Ако си мислиш, че поведението ти и чувствата ти биха се променили само заради една рокля, то грешиш.  Laughing
Подобни рокли на фона на панелните блокове са доста смешни и нелепи.
Постигни нещо в живота си, измъкни се от панелките и тогава си купи желаната от теб бална рокля. С този така наречен абитуриентски бал не свършва животът.  Simple Smile

# 1 474
  • София
като ви чета почвам да се чудя аз ли съм единствения човек доволен от бала си.  newsm78

МГМ, да ти кажа права си! и като се замисля много се радвам, че на моя бал се облякох заради себе си, отидох заради себе си, чувствах се различно без лимузини и излишен блясък, танцувах, празнувах и така.

# 1 475
Аааа Ваня Vanya_I, още един на твоето мнение - аз  Mr. Green
Писах някъде назад, аз пък съм доволна, харесвам си съучениците, мине не мине година (месеци) и си правим събирания  Party
Не бях с рокля, защото не ми харесваше да съм с такава, не отидох на едната вечер на ресторанта, а направо се събрахме да караме втора, трета и н т вечер с една част от класа, втората се присъедини после, прекарахме си добре, нашите не хвърлиха сума пари, които за мен са абсолютно излишни разходи.

# 1 476
  • София
о, аз моите съученици не съм ги виждала изобщо.
Поддържам връзка с 1-2 колкото да знам, че са живи. За един друг знам, че вече има бебче. Не бяхме най - задружния клас, но пък страшно се забавлявахме на бала. изобщо нямаше значение какви са били отношенията ни през годините.

# 1 477
  • UK
Половината ми съученици имат бебета, даже и по две, а някои вече успяха и да се разведат. Повечето са ми във Фейсбук, виждала съм ги по веднъж след бала, някои изобщо не съм.

# 1 478
Досега се чудех откъде ми е позната роклята на Диор и се сетих-  много ми прилича на тази рокля на Оскар де ла Рента от сериала Gossip girl, страхотна е.

Аз също си харесвах съучениците и абитуриентската, но аз по принцип гледам да съм в добри отношения с колектива винаги.
Освен това не разбирам много много аргумента за  неподходящата среда. Една рокля на Диор не става по грозна защото си с нея в метрото или пред порутена къща ( да не говорим колко много фотосесии са правени точно въз основа на този контраст). Ако изглежда зле това е защото момичето не може да я носи или не му подхожда.
Последният път, в който носих дълга официална рокля, съвсем умишлено използвах метрото за транспорт  Party

# 1 479
  • UK
Ама си ходила и на виенски бал, нали? Simple Smile

# 1 480
  • София
 аз също не се разбирах мн добре със съучениците си, но на бала беше весело, опитах се да не обръщам внимание на всички онези, които се правеха на големите звезди и даже и едно здрасти не казаха и отидох със супер настроение и се забавлявах за себе си, за да запазя хубав спомен от този ден  Peace

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 12:11 от valentink-a

# 1 481
Дълга и къса.....едната прилича на чувал....)))

# 1 482
  О, аз бих облякла червената рокля за моя бал, и щях да се чувствам прекрасно. Много ми отиваше да съм принцеса на 18. За съжаление тогава беше модерен минималистичтния стил на черни елегантни рокли и всички бяхме като лелки.
  Но все пак има и някаква обща мода която е за конкретната година - сега кринолините са изоставени за сметка на драперии, цветя и финтифлюшки. Като цяло еклектиката ми харесва и мисля, че няма строго разграничение дълго става, късо- не, или обратното. Като гледам всичко става. Бих се съобразила да ми отива на фигурата и лицето, а ако сега ми беше бала щях да ида в готик.

Щях да се изтупам в нещо такова

http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2011/050/3/0/gothic_dress_by_l … tinha-d39xl1d.png

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 13:06 от Iris04

# 1 483
Дълга и къса.....едната прилича на чувал....)))

Ти такава снимка си избрала  Wink

# 1 484
Реших да проверя за какви успехи ни беше писала Габи и така се натъкнах на конкурса Мис България Сезони 2012, а там ето какво видях:
Една доста позната рокличка  Mr. Green
Другото, което ме впечатли беше публиката - дебели чичковци, тениски, разкопчани ризи  Laughing
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=435545733139800&set=a … 153105&type=3
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=435545053139868&set=a … 153105&type=3
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=435547046473002&set=a … ype=3&theater

Общи условия

Активация на акаунт