Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 290
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 1 500
На мен въпросната рокля на Романтика не ми харесва.

# 1 501
NovemberRain, о, има хора и с по 5-10-20хил. лв месечен доход. )

# 1 502
NovemberRain, о, има хора и с по 5-10-20хил. лв месечен доход. )

А те са едни щедри...... Crazy

# 1 503
Абе едва ли са всичките, дето ги гледаме с рокли около 1000 лева родителите им с такива доходи. Някои вземат и заем и въпросния разход се планира и преживява от началото на годината.
 То аз да не отричам от сега, че не знам какво ме чака...

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 14:37 от Iris04

# 1 504
Да бе да ,то сега  с този facebook ,вече и късите рокли,с които ходя на разни поводи,после си висят в гардероба,най-много да ги дам на приятелка и тя да я сложи един път и са до там..Камо ли дълги официални...Хубаво ,че имам сестра ...

Няма нищо лошо да си вземеш рокля за един път,ако е хубава,на следващата година можеш да я дадеш на момиче,чието родители нямат много възможности,всички имат такива колеги,познати или съседи  Peace

Нека не разваляме темата с повече спорове,сега ако почнете и за доходи да се обяснявате....  ooooh!

# 1 505
Iris04, това вече си е семеен въпрос. )
Аз не бих направила подобно нещо като родител, както и моите родители не са правили.
И за моя бал и за бала на сестра ми не са хвърчали луди пари и необосновано високи разходи.
Бяхме с рокли ушити от леля им, която има модно ателие и не излязоха такива баснословни суми.

# 1 506
С тази рокля на Романтика видях поне 5 момичета.

Като е хубава роклята, не виждам проблем, виж модата с онзи парцал на Малина беше  Sick

# 1 507
Да си купиш едва ли не конфекция за 1000 лева или повече точно за деня, в който искаш да си единствена и неповторима, си е прецаквация каквито и доходи да имаш. Говоря по принцип. Иначе конкретната рокля е хубава, на живо е по-ефектна, отколкото на снимка. Видях едно момиче с такава в Плевен и ми хареса.

Няма нищо лошо да си вземеш рокля за един път,ако е хубава,на следващата година можеш да я дадеш на момиче,чието родители нямат много възможности,всички имат такива колеги,познати или съседи  Peace

Тук, в Плевен имаме едно дамско сдружение "Изида", което всяка година осигурява абитуриентски костюми и рокли на сираци и деца с един родител. Повечето рокли шият самите дами от сдружението или се даряват от фирми, но има и зрелостници, които си подаряват своите облекла от бала. На тях децата най-много се радвали, въпреки че са обличани веднъж, защото дрехите били по-специални.
Така че ако някой от вас има желание, ще му намеря координати.

# 1 508
Тук, в Плевен имаме едно дамско сдружение "Изида", което всяка година осигурява абитуриентски костюми и рокли на сираци и деца с един родител. Повечето рокли шият самите дами от сдружението или се даряват от фирми, но има и зрелостници, които си подаряват своите облекла от бала. На тях децата най-много се радвали, въпреки че са обличани веднъж, защото дрехите били по-специални.
Така че ако някой от вас има желание, ще му намеря координати.

Най-полезният пост в темата. Браво  Peace

# 1 509
Направо го давай !

# 1 510
# 1 511
  • Русе/София
има някои девойки,направо ти събират очите -страхотни недоразумения  #Crazy #Crazy #Crazy

# 1 512
На мен роклята на Романтика също много ми харесва. Наистина видях няколко момичета с такава, но на всички стоеше много добре и не го намирам за дразнещо, стига да не са в един клас/училище. Например както тази година в един клас имаше по 4-5 момичета с такива разкроени, дълги рокли, тип гръцка богиня и повечето даже бяха и един цвят...
    И аз съм против даването на много пари за бала, най-малкото, че ако момичето има вкус може да се облече добре и за средна сума. Най-лесно е да не разбираш нищо, но мама и тати като имат пари да взимат най-скъпото и лъскавото и да си "много красива" .

http://orionlessskies.com/abiturienti/2012/22sou/photos/IMG_3011.jpg
http://orionlessskies.com/abiturienti/2012/22sou/photos/IMG_3086.jpg
http://orionlessskies.com/abiturienti/2012/22sou/photos/IMG_3163.jpg
http://orionlessskies.com/abiturienti/2012/22sou/photos/IMG_3177.jpg

Хубави момичета. Последната рокля я бях виждала за първи път на една американска абитуриентка като аз имах бал. Много исках тогава такава, но тук започнаха след това да ги внасят. Тогава всичко май беше....Пиротска ?!  newsm78 #Crazy #2gunfire

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 17:16 от Princesa_Polly

# 1 513
# 1 514
Кой е първоизточникът на тази
Скрит текст:
препаска, че я виждам вече на няколко места? Ето други снимки само от този сайт
Скрит текст:

.
Поправям се, май е една и съща рокля.

Общи условия

Активация на акаунт