Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 430
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 1 545
Аз съм мазохистка, докарах го поне до 20та секунда...Виенските балове ще вият, като видят подобно нещо  Joy Тук ми изниква пак писаното от съфорумки в темата за облеклото, обстановката и чалгията, която се вихри...
Имам въпрос
 Mr. Green Анкета: Кой плаща на оркестъра?
а) училището (Боже, кажете, че това не е възможно, 99% залагам, че не е правилният отговор)
б) някой абитуриент (еднолично нает е оркестърът за/от него)
в) общо абитуриентите събират пари и си го наемат
г) никой не плаща, доброволци го играят
Обикновено са навлеци посрещащи абитуриентите в училището опитвайки се да заработят някой друг лев, но  не  са наети от никой.

# 1 546
Спомням си по-миналата година 1 отбор юнаци дойде с трактор Булгар със закачено ремарке, с маси и пейки и цигански оркестър. А познайте дали някой си спомня кой с какъв модел мерцедес е дошъл, или си спомня за трактора на Данчо.

# 1 547
Както казах, не смятам бала за особено специален празник, не го смятах и тогава. Просто е ден в който трябва да си облечен официално. Иначе никой ден не е по различен от всеки друг и няма значение дали ще съм с домашна рокля или такава на Кристиан Диор...

Голямата разлика между мен тогава и мен днес е, че тогава си мислех че трябва да изглеждам по даден начин заради останалите. Сега знам, че е само заради мен и никой друг. Както когато ми кажат "защо се гримираш, нали сме си наши хора", те не разбират, че ако се гримирам, то е заради себе си, и ако облека разкошната рокля на Кристиан Диор, то е заради мен и НИКОЙ друг.

Абсолютно съм съгласна с теб!
Не може цял живот да си ходила с гуменки и дънки, а на бала да отидеш с ултра високи обувки и рокля на принцеса... (изгледайте цялото видео - http://www.youtube.com/watch?v=3iqpLLTnnCk&feature=relmfu) Просто това са някакви глупави, ужасно глупави рамки! Трябва да се облечеш еди как си... Ама защо трябва?!? Отиди както на теб ти е удобно и както го чувстваш! Какво е цялото това суетене, паники, какви са тези рокли за над 1000 лв., при положение, че досега си обличала тоалетче най-много за 50 лв.?!? Какви са тези събирания с роднини по-големи от сватба? Това ли е най-голямата радост в живота? Ами ти, ако искаш да си стилна би си купила и за рожденния ден елегантна рокля и би се нагласила, би изградила свой собствен стил.
На тазгодишните балове най-много ми хареса един пич, който отиде с ежедневните си дрехи, просто беше прибавил цветни очила. И не облеклото му ми хареса, а начина на мислене...

# 1 548
Училищата трябва донякъде да контролират тази излагация.

# 1 549
  • София
Родителите също е трябвало да контролират отрочетата си...когато му е било времето.

Надявам се, че все още има младежи, които слушат рок.

# 1 550
  • Belgium

Има, има  Laughing

Бях с цял клас разкошни рокаджийчета след бала им в бар Rock It  Laughing

Има надежда за младите  Wink

# 1 551
  • Балчик
Родителите също е трябвало да контролират отрочетата си...когато му е било времето.

Има, има. Аз имам ученици, които слушат рок.  superuu

# 1 552
Има хора, слушащи рок, но преобладаващите са чалгари и... мнозинството печели в повечето случаи.  ooooh!

# 1 553
  • Once there was a Hushpuppy...
Има хора, слушащи рок, но преобладаващите са чалгари и... мнозинството печели в повечето случаи.  ooooh!
Да, така е!
А, понякого дори печели простотията и безвкусицата също......някак си по-лесно се налагат, защо ли?
Риторичен е въпроса ми Mr. Green

# 1 554
Аз продължавам да обитавам паралелна реалност и позовавайки се на близки срещи с тинейджърския вид в лицето на племенници, съседчета, деца на близки и познати, да твърдя, че масово чалга в лицето на 15-18 годишните не се слуша. Поколението на Ивана и Анелия е вече с поне пет до осем години по-старо.

# 1 555
  • Варна

Не съм чела какво пише на татуса? Или трябваше според теб?
Какво значение има дали е цитат на Христо Ботев, или друг?
Ама не разбирам защо ми скачаш! Нищо лично към теб  Peace

# 1 556
Прилични младежи - http://i.id24.bg//im/g/8665_79.jpg
Една симпатична двойка - http://i.id24.bg//im/g/8665_87.jpg
Аз оставам тук без коментар - http://i.id24.bg//im/g/8665_97.jpg

# 1 557
# 1 558
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз продължавам да обитавам паралелна реалност и позовавайки се на близки срещи с тинейджърския вид в лицето на племенници, съседчета, деца на близки и познати, да твърдя, че масово чалга в лицето на 15-18 годишните не се слуша. Поколението на Ивана и Анелия е вече с поне пет до осем години по-старо.

Ето, Касита - браво!!! Много се радвам, като прочета един такъв пост и отново ми се връща надеждата в младите, надеждата, че те ще бъдат по-различи, че няма да пушат и пият 2литрова бира в двора на училище през междучасието, че няма да си викат оркестър на бала....да си слагат джуки и ц..и......
Много ми е приятно да слушам подобни неща, които ни споделя Касита! Искам скоро всички да говорим като нея!Пожелавам си го Praynig
Дано за нашите деца положението да е коренно различно,когато стане времето им за балове!

# 1 559
Ради, че на младите просто трябва да им се даде шанс, без да ги обявяват за брак на 18 години.

Колежка на майка ми имаше абитуриентка тази година. Момичето е много разочаровано от масовата нагласа към завършващите. Защото плювките и храчките не са само тук, във форума. А колкото и да ги мислите за идиоти, тези млади хора все пак могат да четат. Поне повечето от тях.

И видиш ли, вашата представа за бала вярно е като за виенски такъв. Пък и ще рече човек, сите от мода и стил разбират тук, а и са надарени с вътрешен аристократизъм и усет към дрехата. А пък навън само излющени чепици и безумни съчетания на дрехи наблюдавам. Да де, тези не пишат тук.

Елитарността компанията тук винаги ме е карала да се чувствам поне като баронеса.

Общи условия

Активация на акаунт