Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 531
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 240
Румънски абитуриенти
цък
едно клипче
http://www.poptent.net/media/35328

# 241
  • Варна
Доста са обрани румънките.  Peace Браво на тях.

# 242
Доста са обрани румънките.  Peace Браво на тях.

Не са зле, макар да има какво да се желае. )

# 243
  • Варна
Нека бъдем добри Mr. Green

Предпочитам ги така вместо с розовите крила.

# 244
  • София
Потресена съм от всичко, което виждам, а най - лошото е, че дори и добре облечени момичета се носят като все едно са пияни каруцари. Ми не, не е достатъчно да си облечеш рокля и да се качиш на висок ток. Трябва да съобразиш походката си, маниера, приказките, най - малкто да не ходиш прегърбена като въпросителен знак... това по повод вчерашно вечерно излизане и тълпите абитуриенти по улиците.  ooooh!
А за висенето по колите и опасното каране... да не започвам.

А най - лошото от всичко е, че има родители, които са допуснали децата им да изглеждат по този начин. 

Наистина искам да видя нещо хубаво.  Praynig

# 245
  • Пловдив
Записвам се да ви следя Simple Smile
Аз самата бях абитуриентка преди 3 години,но още си спомням всичко все едно беше вчера.Имах много перипетии с роклята и се наложи два дни преди бала да я сменям,в крайна сметка всички много харесаха крайния вариант.От вечерта също си спомням много хубави моменти,макар че не бяхме най-задружния клас.
Колкото до сегашните абитуриентки,вече дори не им се учудвам.50% от нещата са грозни и кичозни,но явно такъв е вкусът на момичетата.Радвам се,че от моята гимназия нямаше такива изцепки(само за справка-завършила съм едно от елитните училища в Пловдив).
А по въпроса с дългите рокли-аз съм висока 165 см,обувките ми не бяха с повече от 10 см ток и бях с дълга рокля.Съвсем спокойно мога да кажа,че седеше много добре и не ме правеше да изгледам по-нисичка Peace

# 246
  • София
На мен много ми се иска и ще ми бъде безкрайно интересно да видя абитуриенти и от други държави.  Simple Smile
До сега намерих само испански абитуриенти.

Една интересна статия по темата.

Румънките не ми харесаха, вярно, че са по-добре от голите и драконите в БГ, но пък са супер безвкусно облечени, а обувките им са отвратителни!

# 247
# 248
# 249
като стана дума за обувки - за част от т.нар. платформи имам усещането, че дизайнерите са се вдъхновили от налъмите на бабите си. Ужасно изглеждат.

# 250
# 251
  • София
Ето малко от Димитровград (ез. гимназия).

Познавам момичето на втората снимка (син топ, черен тюл), много е стилна и прекрасна!

Ето и друга нейна снимка от ФБ, която не знам дали ще се отвори.

# 252
  • Балчик
Бях се разтърсила за снимки от моя бал /1989г/, ама намерих само 1 и то портретна. Сигурно останалите са в апартамента на нашите. Изглежда ми много странно, правени във фото и не знам защо са черно-бели. Освен че и при нас бурда-модата беше единствена, ни беше завладяла и диско-вълната и всички ходехме накъдрени. Сега ми е смешно, толкова ни е бил акъла тогава. Но бяхме и с 1 год. по-малки от сегашните абитуриентки. Аз нямах навършени 18 години, а сега дъщеря ми е почти на 19, без 2 месеца.
И моите от 89 година са черно бели, само 1 имам цветна- в ресторанта.

# 253
# 254
Ето малко от Димитровград (ез. гимназия).

Познавам момичето на втората снимка (син топ, черен тюл), много е стилна и прекрасна!

Ето и друга нейна снимка от ФБ, която не знам дали ще се отвори.

И аз познавам това момиче. Много хубаво и добро дете.  И  момичето до нея ми харесва / с роклята в бяло и синьо /.

Общи условия

Активация на акаунт