Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 415
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 510
  • Балчик
Момичето вляво прилича повече на булка, отколкото на абитуриентка.

http://www.news-yambol.info/cache/multithumb_thumbs/10___images_ … 52012_01-0023.JPG

На мен пък много ми харесва и не ми прилича на булка.

# 511
dollface, по-добре като булка, отколкото с нещо грозно.
На мен ми харесва, роклята е хубава.

# 512
На мен също ми харесва, но за булчинска рокля, не за бал.  Laughing

# 513

Ееее, бялото не е запазено единствено за булките. )
Това че от известно време насам се е наложило бялото като цвят за сватба е съвсем различно...)

# 514
  • ...край Дунава
На мен не ми харесаха няколко форумски момичета, но просто не го отбелязах. И аз мразя лицемерничето.

# 515
И аз не казах нищо за няколко момичета от тук. Не ми харесаха роклите.
А и по принцип не за всяка снимка изказвам мнение, включително и на показаните от мен.
В крайна сметка всеки си има вкус, глава на раменете и огроооомен избор, за да изглежда добре. Ако не умее да го използва....ами надявам се, че все някога ще се научат. Явно родителите им не са успели, дано поне от тук нататък да имат от къде да взимат добър пример как да се обличат. )

# 516
  • някъде по морето
Още малко красота!http://tatiana61.snimka.bg/graduates/abiturienti.595934.27355150

# 517

Това че от известно време насам се е наложило бялото като цвят за сватба е съвсем различно...)

Не само цвета, а и модела, кокът, обиците, цялостната визия. Първата ми асоциация беше - булка.  Mr. Green

# 518
Не само цвета, а и модела, кокът, обиците, цялостната визия. Първата ми асоциация беше - булка.  Mr. Green

То вече не може да се каже коя рокля е за булки и коя не. На мен повечето бели абитуриентски ми изглеждат като сватбени, а тези на булки - като за друго мероприятие. В което няма лошо, де. Аз на сватбата си бях с червена рокля, която после много пъти съм я използвала за официални събития и въпреки, че беше шита от дизайнер на сватбени рокли и конкретно за сватба, не изглеждаше типично сватбена рокля.

# 519
Ами аз всъщност никого от форума не познавам, освен виртуално Simple Smile)) Ако има някоя с рокля с обръч или тип ханъма, да знаете, че ще я "оплюя" Laughing

# 520
Аз пък не мога някой като покаже нещо и ако не ми харесва, да кажа, че не ми харесва пред свършен факт. Мога, ако ме попита директно точно мен, иначе мълча. Обаче пък ако за някого не казвам хубаво, не значи, че не ми харесва, а или вече много хора преди мен са хвалили и няма какво и аз да се добавям или нещо друго.

# 521
По-добре на абитуриентския с такава рокля, отколкото на сватбата на твой роднина  Laughing
Иначе и момичето и модела са много хубави, но за мен това си е панаир на суетата.
С месеци изнервени дъщери и техните роднини обикалят магазини, мерят рокли, ходят на пробни прически и грим  ooooh! Купища пари и нерви за 20 готини снимки и после следва яко чалга и бонус - една дузина бели петна  Joy
http://www.potarsi24.com/novini/538-20-snimki-na-abiturientki Тука днес имаше ужасийки ама нещо май се е случило със сървърчето newsm78
И все пак да са живи и здрави децата пък кой с каква рокля е - маловажо.
Както казват ... 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 jobs.bg !!!

# 522
Бях абитуриентка миналата година. Не харесвам натруфените, лъскави рокли. Исках нещо колкото се може по-семпло и изчистено. Прическата се получи близо до това, което си представях, но пък на гримьор не случих и се гримирах сама Laughing Докато чакахме пред хотела, някакви хора обсъждаха, че май съм изпращала някой, а не съм била абитуриентка Mr. Green Ами то на фона на останалите...
Според мен е важно да има мярка и в облеклото, и в обувките, и в грима и прическата. Тогава гафове трудно биха се получили.

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 00:04 от Рюя

# 523
  • ...край Дунава

п.с. Изтрити, кой видял, видял Mr. Green

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 23:33 от ╚Sisley╝

# 524
  Ето ме и мен с късата рокля.

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 23:53 от Galka1606

Общи условия

Активация на акаунт