Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 466
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 675
Аз пак гледах снимки от изпращането на ГПЧЕ Плевен. Като им гледам роклите....чудя се с какви ли ще са днес на бала...
То сякаш не изпращане са правили, а същински бал.

# 676
  • Балчик

Навсякъде има от всичко. Няма значение дали е дълбока провинция или столица.

Именно, затова не виждам нищо чудно. Хора разни има навсякъде.

При нас повечето са много добре облечени, но има и изцепки. Тази година не съм с децата на бал- в Слънчев бряг са и се връщат днес. С нетърпение чакам да видя снимките, защото 3 от момичетата ходиха специално в Турция за рокли. Очаквам дракони и булки на дракони. Laughing

# 677
И миналата година силистренци се представиха добре. Много ми харесва, че си показват децата, как са измислили и дефилето. При нас е една ужасна блъсканица и нищо не се вижда.
Ммм да от много време е така (повече от 20 години). Всяко училище има място където всички се събират и после начело с директора минават през центъра на града. Преди години когато аз самата трябваше да минавам през този шпалир от хора това ми се виждаше тъпо и много ме беше срам, но сега ми изглежда много добре като замисъл  Grinning
Това с колите обаче е ново - по наше време го нямаше, всеки си отива както може, нямаше го този парад от лъскави автомобили

# 678
# 679
Джемма, е то в Турция няма само кич и ужас...) напротив....но зависи към какво са се насочили абитуриентките. )

Camile, мнението ми за първата снимка е много противоречиво....)))
За втората....хубаво момиче, хубава рокля....но защо това червено изпляскано там сякаш от нищото. Ужасно съчетание на цветове просто.

# 680
  • Варна
Младежът е готин!

# 681
Това вече коментирахте ли го ? Направо ме шокира до къде стига това безумие наречено бг бал.
http://-spam136-/plovdiv/plovdiv/narodat-poludya-plovdivska-abit … -na-bala_26052012

# 682
А прави ли ви впечатление мъжката част от абитуриентите.
Масово изглеждат като донаборници - каква е тази мода да са подстригани 1ви номер.
Нали няма вече казарма? Всички ми приличат на БойкоБорисовци или СлавиТрифоновци, което визуално скъсява и затъпява изражението, много рядко някой с коса...

# 683

Има няколко забележки, но иначе става. )))

# 684
  • Варна

Има няколко забележки, но иначе става. )))
Явно не е могъл да намери нискоизрязани обувки.  Peace На мен ми е много свеж, ексцентричен и стилен.

# 685
  • Балчик
Джемма, е то в Турция няма само кич и ужас...) напротив....но зависи към какво са се насочили абитуриентките. )

Simple Smile С моите камъни, по моята глава. Знам, така е, но познавам тричките хубавици и си представям избора им. Simple Smile Може пък и да греша, ще видим утре по снимките.

На мен младежът изобщо не ми харесва, пълен ужас. Само жълто и зелено му липсват, за да прилича на папагал.

# 686
В Силистра доста добре изглеждат абитуриентките.
Направи ми впечатление и по-едри момичета, които са облечени чудесно.

# 687
# 688
Camile, мнението ми за първата снимка е много противоречиво....)))
За втората....хубаво момиче, хубава рокля....но защо това червено изпляскано там сякаш от нищото. Ужасно съчетание на цветове просто.
И аз така.

# 689
  • Варна
Момичето с жълтата рокля е интересно. Букетът е ужасен обаче.

Общи условия

Активация на акаунт