Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 509
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 195
Ето едно ниско момиче с дълга рокля на мен ми харесва

# 196
# 197
  • густо майна Филибето
Ljuboznatelna, оооо и сред представители на елитните гимназии има доста изцепки. Разбира се, не чак такива като да тръгнат полуголи.
А вкус и стил се формира от семейната среда, приятелски кръг...

Така е, но където има изцепки, изцепките са много. Като че ли има някаква надпревара кой ще е по-гол или по-кичозен. А и наблюденията ми по баловете по училища са такива.

# 198
  • bulgaria
Абе момичета, не спряхте да казвате, че на ниски момичета не подхождат дълги рокли. Дългата рокля издължава силуета, а късата прави фигурата още по-набита. Изключение са слабите телца, на които всичко стилно стои добре. Една пълничка фигура със сигурност ще изглежда по-добре с нещо, което скрива сланинките и издължава фигурата.
По темата- плаша се от повечето абитуриентки и по-точно от крещящата комбинация на силен грим и ярки дрехи...бе все едно гледам снимки от парада в Рио де Жанейро Grinning

# 199
  • София
B & C, далеч не се опитвам да те убедя в нещо, просто фактите са такива Mr. Green

Ето няколко полезни съвета, за ниски момичета, които искат да изглеждат по-високи.

# 200
Moже ли малко ретро снимки  Mr. Green

Ето ме на изпращането цък . Много тежък ден беше, неудобни обувки, полата ми се сцепи  Laughing Но пък сакото го сцепих от носене след това  Wink

Ето от бала, ниска съм, не знам добре ли ми е роклята, не е ли, но аз се харесвах.  Wink цък . Всъщност снимката не е от бала, а от вкъщи в деня след като си купих роклята, за скромните 150лв. между другото  Grinning Снимките от бала не са в този компютър  Wink

# 201
Моята беше 80 или 90 с поправките само защото била от новогодишната колекция. Нямам снимки на този компютър, за да се постна. Е, правила съм го, но в миналогодишни теми.

# 202
С риск да бъда заклеймена тотално, ще се покажа от бала и изпращането в училище. ))))
За съжаление, роклята беше абсолютна приумица на леля ми, доста авангардна....само че тя изхождаше от нейната си фигура - 160см и 47кг, а моята тогава беше с около 10кг отгоре и няколко сантиметра....
На снимките изглеждам по-зле отколкото на живо...)

цък от изпращането
Аз съм в дясно с кафеникавия костюм (до светнатата със светкавица мацка в кремаво).
от бала - няма как да ме сбъркате. ))))) с роклята тип пердето на баба ми (всъщност много скъпа дантела беше).
Това се случва 2001г. )

# 203
  • Варна
Чудни "абитуриентски" рокли има по линковете.

# 204
Богиня, за избора на абитуриентките ли говориш...)

Ето от Варна, изпращане и бал. )
Руската гимназия, изпращане
още една
и пак
абитуриентка

# 205
  • Варна
Да, Мирама.
С всяка година става все по-отчайващо.

# 206
Да, Мирама.
С всяка година става все по-отчайващо.

Е те не си купуват сами роклите....за това плащат родителите. И ако една майка, или поне близък не каже на момичето, че избора е грешен....и не би трябвало да се появява така пред хора....то няма кой друг.

# 207
  • Варна
Е, нали не само майките, но и абитуриентките списват тук? Защо пак резултатът е такъв? Микс между лилав дракон, магистрална труженичка и розовопръста фея? Бодиартнатите са за разкош.

# 208
  • София
Ето ви една малка абитуриентка,племенничката ми,днес засрами всички каки Peace

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=444426605570211&set= … ype=3&theater

# 209
Богиня!, и те списват, но трудно се възпитава и постига вкус за 2-3-4месеца. Колкото и да им се показват подходящи тоалети, то като не е възпитано в стил, как да му харесат? Ако не са разголени и т.н...

Общи условия

Активация на акаунт