Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 654
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 210
  • Велико Търново
Чудя се да се изтипосам ли и аз тук. Опитвам се да намеря мои снимки на този компютър, но май нямам. Аз бях абитуриентка преди 2 години. На фона на показаните тук пелеринки, перца, крилца, къдрички и  всевъзможни други финтифлюшки аз си бях направо обикновена. Бях с малка черна рокля ( но не чак толкова малка, че да ми се виждат първичните полови белези) и ефектни обувки, които бяха доста високи, тъй като аз съм нисичка и исках поне този ден да изглеждам висока. И въпреки че визията ми беше доста по-отбрана от на повечето ми съученички, обрах повечето похвали за избора си на тоалет. И най-важното - беше ми адски удобно и съответно си прекарах чудесно, без да се притеснявам, че трябва да си придърпвам роклята или да я пазя някой да не я настъпи.

# 211
loril, е давай де. )
Аз пуснах снимки от преди 11г. ))))))  Laughing но явно наистина са потресаващи. )))) за днешния вкус...ама тогава така се ходеше.

# 212
Направо се стреснах да си пусна снимка тук, най-много да ме изядете Simple Smile

# 213
  • Варна
Хубава ти е роклята, Мирама. Нищо потресаващо няма в нея. Ти си била една хубава и стилна млада дама.

# 214
  • Велико Търново
loril, е давай де. )
Аз пуснах снимки от преди 11г. ))))))  Laughing но явно наистина са потресаващи. )))) за днешния вкус...ама тогава така се ходеше.

Никак не са ти потресаващи снимките. Дори напротив. Визията ти ми напомня на кокетка от 20-те години на миналия век. Не знам как да ти го обясня. Конкретна сцена от един филм, който гледах наскоро имам предвид, но не намирам подходящ снимков материал. Мисълта ми е, че тоалетът ти е много тематично подбран и много ми харесва.

# 215
  • Варна
Мирама, бтв, роклятата ти в момента в право в 10-ката, както отбеляза loril. Хем е в стила на 20-те, хем е винтидж. Можеш смело да я носиш.  Peace

# 216
Еее, благодаря ви. )))
Аз хич не я харесвах роклята и след бала я разделих на 2части (беше пола и горна част, но зашити заедно) и до днес нямам представа къде изчезнаха.

loril, кой е филма? ще ми е интересно да го видя.

# 217
  • Варна
Великият Гетсби?

# 218
Роклята на Мирама е класи над доста от (хубавото) показано до момента. Другото не го и коментирам
Наистина, бедни години, няма някаква кой знае каква идея например 'тип 20тте", но нямаше такива простотии и такова падение.
Това, което е в момента не е нормално.
Аз съм била абитуриентка 92ра, нямаше нищо почти, освен Бурда Моден и майка ми на една машина Сингер ми уши тоалета, с плат взет с връзки. И въпреки, че от 12 годишна съм с чашка С никога не съм си позволила пред себе си, какво остава пред роднини и приятели, учители и т.н да се показвам като магистрална жрица. Други баби отвориха  раклите за да извадят стари пазени платове и тн. И пак сме били  хиляда пъти по-хубави и стилни от това, което се вижда в момента.

Това е за клечка, което виждам. Извинявам се за крайното мнение, но е отчавйващо.

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 22:00 от 10 c's

# 219
10 c's, по времето на моя бал ги нямаше и тези истерии за скъпи тоалети, обувки, бижута и какво ли още не.
Не е да сме нямали пари, но някак си не беше типично да се хвърлят луди пари за подобни неща.
Модела за роклята ми беше взет от ревюто на някакъв известен дизайнер, който тогава хич нищо не ми говореше. )) Бяхме обърнали няколко града в търсене на дантела, която да не е бяла като за булчинска рокля. )))))
Всичките ми съученички бяха с мноооого обикновени рокли по сегашните стандарти. Имахме и 1-2 просто с топ и панталон.
Гримирах се в къщи сама, доколкото можех. Прическата ми направи леля ми, която и ши роклята както казах. )

# 220
Е,хайде стига, и сега има хубави момичета. Изкарахте всички днешни абитуриентки пълна трагедия.

# 221
Е,хайде стига, и сега има хубави момичета. Изкарахте всички днешни абитуриентки пълна трагедия.

Никой не оспорва на момичетата, че са хубави.
Но в повечето случаи начина им на обличане е лош.
Аз с нетърпение чакам снимки от софийските абитуриентки. ) Днес даваха репортаж по БТВ, но почти нищо не се видя от тях.

# 222

Има разбира се. Има много стилни деца, просто не ги обсъждаме в момента
Както казах се надявам да се появят и снимки на нормални хора Simple Smile

# 223
Това се чудя към коя категория спада...)
цък

# 224
това не е от тази година, за сметка на това  на жълтите павета
http://www.youtube.com/watch?v=SdjWtvVlLFA&feature=youtu.be

Общи условия

Активация на акаунт