Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 381
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 300
  • Стара Загора
Преди малко попаднах на снимка на дъщерята на Ивана във фейсбук и докато прочета за какво иде реч, очаквах да видя нещо натруфено и тежък грим, който свързвам със самата Ивана, но уви. Теодора е станала много хубава и роклята е страхотна. Семпла, но красива.

http://mamita-bg.com/2012/05/26/%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D1%82%D1%83%D … 0%B0%D0%BD%D0%B0/

# 301
Ето и още малко снимки от друг бал, отново фотограф Васил Николов.
цък две дами
още веднъж
роклята отзад
още веднъж
отблизо
още веднъж

На мен пък не ми харесва роклята. Тези въжета по деколтето ми изглеждат мн грубо и не на място на иначе ефирната рокля.  Peace

# 302
Шушулче, е, то ако говорим за избора и аз съм съгласна....най-малкото такава рокля би трябвало да се носи от момиче с по-голям бюст, за да има с какво да я "напълни" от пред...)

# 303
Преди малко попаднах на снимка на дъщерята на Ивана във фейсбук и докато прочета за какво иде реч, очаквах да видя нещо натруфено и тежък грим, който свързвам със самата Ивана, но уви. Теодора е станала много хубава и роклята е страхотна. Семпла, но красива.
http://mamita-bg.com/2012/05/26/%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D1%82%D1%83%D … 0%B0%D0%BD%D0%B0/
Много е хубава. И роклята е много хубава.

# 304
  • София
Моделите с обръчи ги свързвам точно със сватбените рокли. А иначе не съм съгласна, че само те прикриват недостатъците. Според мен дори в някои случаи правят една едричка дама да изглежда огромна. Разбира се, всичко си е до модел, кройка, цвят и прочие. Но една по-пълничка девойка съвсем спокойно може да облече нещо ефирно и така хем няма да прилича на торта, хем ще е скрила това, което не си харесва.
абсолютно съгласна съм.

За мен е абсолютна глупост това с обръчите и крушовидната фигура.
обръчите отдавна не са актуални - нито като начин на изработка на роклите, нито са модерни, нито пък са удобни за бал.
Да не говорим, че повечето са скроени така сякаш първокласник се е упражнявал в труд и техника.
Аз също съм с крушовидна фигура и може би трябваше само като торта да се нося  ooooh!

# 305
Много е хубава. И роклята е много хубава.

роклята и да не е съвсем по вкуса ми е точно такава каквато трябва да е за една абитуриентка-свежа, младежка, момичешка дори, и не на последно място НЕчерна и НЕдълка. Съжалявам за новоизмислените думи.

# 306
....
...:

понеже аз споменах крушовидната фигура, да допълня, че обръчите наистина не са необходими, но при всички положения лекия обем отдолу, или поне А-образното винаги помага.
Последните години все повече се набутвам в съвсем прави модели и съм доволна, но съм много, много по-внимателна при този избор.

# 307
  • София
Валентинка, много ми харесва тоалета ти.
На Мирама също страшно много ми допада, както и девойката със синята рокля от миналата година.
Харесва ми и показаното от Росито (дано не бъркам ника)
Да, определено видях и хубави момичета и се успокоих  Hug

....
...:

понеже аз споменах крушовидната фигура, да допълня, че обръчите наистина не са необходими, но при всички положения лекия обем отдолу, или поне А-образното винаги помага.

Едно е обемът отдолу и съвсем друго обръчите. Просто това са две различни галактики.
И ако А-образното винаги помагаше много от момичетата нямаше да приличат на бъчви с тия торти по себе си.

# 308
Още 2чки абитуриентки. )

цък
и пак

# 309
 Laughing,
хм, ще минат години и в най-добрият случай ще мислят по друг начин.
Моята рокля за бала например беше черна и дълга, за справка два поста по-горе,относно коментара ми за Иванината щерка.
Но вкусът за щастие подлежи на промяна, изграждане и развитие.

# 310
# 311
И внимание - грозотата продължава и тази година
Скрит текст:

[/quote]
Хмм,да ти кажа втората не е зле.Между другото първото момиче на третата снимка ми харесва,не мисля че прилича на *****.А на четвъртата-вярно е,че  роклята  е с по-ярки цветове,но пък е  е интересна.

Да ви кажа,че направо съм възмутена и аз.Не мога да повярвам  на това,което поствате.Просто без коментар.Тук обаче не съм съгласна.https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/538671_4345 … _2050743485_n.jpgДа,може цепката да бъде по-малка,но пък момичето и роклята са хубави,не се виждат нито гърдите,нито задните й части.Докато за девойката до нея не мисля така. Tired

http://orionlessskies.com/abiturienti/2012/25-mai/small/IMG_2806.jpg Simple Smile

# 312
  • София
Хмм,да ти кажа втората не е зле.Между другото първото момиче на третата снимка ми харесва,не мисля че прилича на *****.А на четвъртата-вярно е,че  роклята  е с по-ярки цветове,но пък е  е интересна.
Ооо, има далеч по-зле, така е, но е безумно хубави момичете насила да се правят на чалга диви.

Аз пък много харесах момичето от тази снимка (ето - въпрос на светоусещане). Екстравагантна е, но пък е много стилна! И колко много само прилича на Рейчъл МакАдамс.

# 313
И аз я харесвам, много е различна от другите.

# 314
Само не знам защо масово са с тези обувки, сандали с огромни платформи. Честно, изглеждат ми вулгарно и като атрибут на танцьорка в нощно заведение.
А има толкова елегантни сандали и обувки на висок ток...

Общи условия

Активация на акаунт