Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 374
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 315
  • Балчик
Като обща визия- да, но плат на знамена- стилен? Rolling Eyes

# 316
Сега тази щампа е много актуална. Пък и това не е виенски бал все пак, според мен е подходящо.

# 317
  • София
благодаря за милите думи  Hug Hug Hug Hug

тази година на мода са пак платформи и дебели токчета, за това всички са с тях, от друга страна обувка на платформа е по-удобна от такава без, лично мнение и опит  Peace

# 318
Сега тази щампа е много актуална. Пък и това не е виенски бал все пак, според мен е подходящо.
дали е актуален, не знам, но е младежко, много дори. Наистина, не е виенски бал!

# 319
  • София

+1

# 320
valentink-a, сигурна съм, че е по-удобна....но за мен не е строго официална. Какъвто уж се смята бала...
Но пък при тези ужасии в облеклото, обувките са им най-малкият проблем на "дамите". )

# 321
Пускам ви една снимка със прическата и грима,за съжаление нямам снимка на прическата отзад и ме е много яд,понеже там беше акцента,от снимката се вижда само кока,а отзад фризьорката първо ни нави косата с преса и след това издърпа кичура нагоре и се получиха като розички,от грима също съм доволна,може ми малко в повече ми бяха сенките,а и цвета не ми е от любимите,но това са бели кахъри,важното е ,че се харесах и се получи точно това,което исках.
И съм й изключително благодарна за търпението,което прояви,за нервите,които й скъсах докато ме гримираше и най-вече за това,че наистина аз бях друг човек,все едно не съм аз.

http://zhenya93.snimka.bg/photos-from-gsm/hauaghf.598225.27337170

# 322
И една снимка от ресторанта на стълбите,тук съм вече с размазан грим,ама просто не се стърпях,то ми беше едно никакво спеше ми се ,забравих ,че съм с грим и си разтърках леко окото и се получи комична ситуация ;д http://zhenya93.snimka.bg/photos-from-gsm/hauaghf.598225.27337188

# 323
Само не знам защо масово са с тези обувки, сандали с огромни платформи. Честно, изглеждат ми вулгарно и като атрибут на танцьорка в нощно заведение.
А има толкова елегантни сандали и обувки на висок ток...

Мда има ама не всеки може да ходи на тях .
Последните страници са изпълнени с приятни за окото момичета .

# 324
На обработката на снимките ли се дължат странно наситеното в червеното и синьото?
Тaня67, там има само едно момиче с бяла рокля, но не знам как да покажа само негова снимка, защото не ми се получава копирането на отделна снимка.
С десен клик и open in new tab - така се отварят отделните снимки.

Momicheto e krasavica - Tova e Ilianka - Iliana Chernakova - model ot godini v chujbina.

http://www.google.ie/search?sugexp=chrome,mod%3D19&q=Iliana+ … 4zHNJSLhQfg_4z5CQ
Сега ще пробвам дали се вижда така:

# 325
Хмм,да ти кажа втората не е зле.Между другото първото момиче на третата снимка ми харесва,не мисля че прилича на *****.А на четвъртата-вярно е,че  роклята  е с по-ярки цветове,но пък е  е интересна.
Ооо, има далеч по-зле, така е, но е безумно хубави момичете насила да се правят на чалга диви.

Аз пък много харесах момичето от тази снимка (ето - въпрос на светоусещане). Екстравагантна е, но пък е много стилна! И колко много само прилича на Рейчъл МакАдамс.

Да,и аз много я харесвам и затова я сложих в предишния ми пост.Определено има прилика с Рейчъл. Peace

# 326
дали е актуален, не знам, но е младежко, много дори. Наистина, не е виенски бал!
Да,на мен ми допада,свежарско е и мисля,че е подходящо за млади момичета.

# 327
  • WonderLand
Ето малко от Димитровград (ез. гимназия).

Познавам момичето на втората снимка (син топ, черен тюл), много е стилна и прекрасна!

Ето и друга нейна снимка от ФБ, която не знам дали ще се отвори.

Познах си съученичките  Mr. Green Чесно казано нямаше много изцепки тази вечер - само 4-5 момичета не ми харесаха. Момичето от втората снимка, с бяло-зелената рокля беше единствената с обръч, но беше приказна!!!

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 10:50 от AnMary

# 328
  • Стара Загора
SilverDream, много си хубава! Поздравления!   bouquet Hug

# 329
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много красиви и двете Simple Smile, особено тази в бяло.

Общи условия

Активация на акаунт