Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 264
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 795
Много ви благодаря, момичета. Аз бях подготвена за критики, че не сме съвсем официални и бални  Laughing
При нас преобладаваха лилавите рокли, не знам защо. Хубавото е, че нямаше еднакви. А два дни по-рано повечето абитуриентки бяха заложили на синьо - съвсем светло или тюркоазено.

# 796
# 797
За мен пък това се е ежедневна рокля ,явно така е усещала събитието и важно ,че се е чувствала добре .
Simple SmileWink............. сладурка си ,семпла и стилна.
На Ивана щерката също е много сладка нищо нищо фолк не виждам .

# 798
+ 1 - и като цвят, и като модел, и като излъчване. Браво от мен!

# 799
  • София
На Ивана щерката също е много сладка нищо нищо фолк не виждам .

И на мен ми харесва!

# 800

И ти си много сладка и естествена Simple Smile.
irenapleven, миналата година синът ми категорично отказа да си купи обувки и строго официален костюм. На бала беше с по-ежедневен костюм и кецове и се чувстваше удобно. Естествено, тук не го одобриха някои от модните корифеи Mr. Green

# 801
Не държите на одобрението на всички ,нали ?Няма как да стане .
Важното е ,че децата са се чувствали добре .

# 802
  • WonderLand
irenapleven не мога да видя снимките, показва ми "Няма албум" Confused

# 803
Не държите на одобрението на всички ,нали ?Няма как да стане .
Важното е ,че децата са се чувствали добре .

Естествено. Просто от коментарите досега останах с впечатление, че с много пишещи във форума имаме различен вкус. В което няма нищо лошо.
irenapleven не мога да видя снимките, показва ми "Няма албум" Confused
На последния линк, който съм дала, би трябвало да се отваря.

# 804
  • софия
До сега само ви четях, но сега се включвам с линк, пуснат в съседна тема  ooooh! ooooh!
Коментарът не е нужен.

# 805
До сега само ви четях, но сега се включвам с линк, пуснат в съседна тема  ooooh! ooooh!
Коментарът не е нужен.

Ужас, дори не го догледах докрай. Добре, че при нашите не е имало чалга. Чак след 3 ч в дискотеката пуснали и компанията на дъщеря ми моментално се изнесла в друго заведение. А в ресторанта имало "поносимо малко" чалга. Като знам колко нисък е прагът на търпимост на дъщеря ми към подобен тип музика, наистина е била малко  Laughing

# 806
  • софия
И, за да не копирам, пускам следващ пост с шведски абитуриенти. Явно, все пак, има нещо като дрес код.
Тук имаш усещането, че до бала и след него, повечето от девойките са ходели забрадени и забулени, та дай сега да се покажем. Пошлост и грозота.

# 807

Познайте коя е класната.

# 808
Благодаря на всички  bouquet.Нали не е извращението с фолиото?

# 809
Не че нещо, ама някои от шведските момичета изглеждат поне на 35.

Общи условия

Активация на акаунт