Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 266
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 1 515
От всички - момичето с бялата рокля и дългата коса - чаровна, естествена, страхотна!

# 1 516
  • Русе/София
Кой е първоизточникът на тази
Скрит текст:
препаска, че я виждам вече на няколко места? Ето други снимки само от този сайт
Скрит текст:

.
Поправям се, май е една и съща рокля.
http://www.google.bg/imgres?hl=bg&sa=X&biw=1366&bih= … p;tx=97&ty=39

# 1 517
# 1 518
# 1 519
# 1 520
  • Belgium

smile3544

Е, пак добре че не е Only God Can Judge Me  Whistling

# 1 521

Не съм чела какво пише на татуса? Или трябваше според теб?
Какво значение има дали е цитат на Христо Ботев, или друг?

# 1 522
Е как какво, избрало е рокля момичето, така че да може да се прочете  Laughing
 newsm78 Горната част става само за бански, макар и тогава да ми идва в повече показваното  Mr. Green

Аз се впечатлих от зелената от горния линк Wink http://orionlessskies.com/abiturienti/2012/22sou/

Иначе ми харесват белите рокли от тези, просто сред другите те са най...най-най-добре примерно.
С изключение на това, ама пък и него трудно бих нарекла рокля: http://orionlessskies.com/abiturienti/2012/22sou/small/IMG_3077.jpg

# 1 523
anny_, ами аз съм си недоскив, а и в надписи по татуси не се задълбочавам изобщо да чета. )

Зелената рокля е....интересна да речем. ) Поне е нещо по-различно.

# 1 524
  • Belgium
Зелената рокля не е лоша, но обувките към нея са ужас  Sick

# 1 525
Кой е първоизточникът на тази
Скрит текст:
препаска, че я виждам вече на няколко места? Ето други снимки само от този сайт
Скрит текст:

.
Поправям се, май е една и съща рокля.
Гледах едно интервю с девойка, която беше с такава рокля и заяви, че това и е третата рокля за бала и другите не и харесвали, та се наложило да купят три, докато се хареса момичето  ooooh! Laughing

# 1 526

^ ТОва си е до възпитание и родители. Да дойде у нас да види това дали ще стане... ooooh!

Ама и на Жизел, въпросната рокля и седи като на абитуриентките (не особено добре)....

# 1 527
B & C, то пък тази е много за харесване...)

И вярно, че е въпрос до възпитание.
Но се чудя друго...как се сещат да хвърлят луди пари за рокли, обувки, чанти, прически и т.н. А не се сещат да се запишат на курс по обноски примерно, или такъв за добра стойка.
И най-красивата рокля да облечеш, като си се изгърбил и превил на две, налапал свирка и разкривен в крещене на 1, 2, 3....кел файда, че си дал толкова пари да изглеждаш добре.

# 1 528

И най-красивата рокля да облечеш, като си се изгърбил и превил на две, налапал свирка и разкривен в крещене на 1, 2, 3....кел файда, че си дал толкова пари да изглеждаш добре.

точно поради тази причина хич не съм се изхвърляла за моя бал.
Леко изгърбена и винаги бойна походка не си се представям с нещо изтънчено и елегантно

# 1 529
Цитат
Гледах едно интервю с девойка, която беше с такава рокля и заяви, че това и е третата рокля за бала и другите не и харесвали, та се наложило да купят три, докато се хареса момичето   
И аз я гледах тази.Никога не бих изцеждала така родителите си.
Друга от същото клипче пък говореше за ,,xoт котюр". ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт