Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 184
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 1 635

Охххх, много е яка....)))  Joy

Аз днес половин ден си плакнах окото с ревюта на Оскар де ла Рента. ))) еххххх, ако абитуриентките ни избираха такива рокли....

# 1 636
М, да. Винаги съм се чудела какво ли не правят някои пълни жени в стремежа си да прикрият пълнотата с ефекти разни.

# 1 637
  • ...край Дунава

Дрехата е била нейно дело Rolling Eyes

# 1 638
М, да. Винаги съм се чудела какво ли не правят някои пълни жени в стремежа си да прикрият пълнотата с ефекти разни.

Абе аз съм си направо дебела, ама така няма да тръгна облечена. )))) да не цитирам едно сравнение, че пак моралистките, ще кажат че се обиждат нищо неподозиращите момичета. )

# 1 639
  • Варна
По-добре да си го беше спестила.

# 1 640
Е, сега пък дебела си. Не си.

Просто масово съм забелязала стремеж у по-пълните да прикрият това с комични ефекти. Даже днес на улицата видях едно такова момиче, което ако махнеше грима-маска и облечеше прилични дрехи, щеше да изглежда повече от добре.

# 1 641
  • Варна
Проблемът не са килограмите, а този потресаващо уродлив парцал, намотан около тялото й в опит да се докара на принцесо-прилеп-млад танкист.

# 1 642
  • В Космоса
Е, айде сега да ми кажат тези дето смятат за грозно да се обсъждат абитуренткитии как да си замълча при подобен феномен! Rolling Eyes

# 1 643
Е, не е моят стил  Mr. Green, но момичето буди уважението ми с опита си да бъде различна на фона на всичкото римско рокля, на което се нагледах този сезон.  Grinning

# 1 644
  • София
Aз съм от тези, които обикновено не съдят много, но и аз бих казала "Умопомрачително!"  Wink 

Сред нашите абитуриенти имаше 2 момичета с рокля като синкавата с перцата от първата снимка на ╚Sisley╝. Едната беше същият цвят, а другата червена. Синята си беше добре, но червената пускаше навсякъде перца. Където и да се обърнеш в двора на училището, виждаш червени перца. Пред хотела си личеше, че вече е минала.  hahaha  Много ми е любопитно дали на сутринта по роклята все още са се срещали перца или е останала само по подплата?  Laughing

# 1 645
  • Варна
Стига де, Касита, може да си оригинален и без да се докарваш на отървана в афиша циркова атракция.

# 1 646
Таня67, пускат перца, защото са от евтин материал. )
Оригинала едва ли пуска перца...))))

Касита, хубаво е един човек да е наясно с фигурата си и да не прави подобни изцепки.)
Слаб, дебел...има начини, човек да изглежда добре. )

# 1 647
  • Варна
Ето това момиче е оригинално, красиво, различно, но без гореупоменатите атрибути на нереализиран клоун.

# 1 648
  • София
Аз забелязах момичето с гащеризона - светлия, да уточня. прекрасна визия.   Heart Eyes

подобна визия би седяла с модификации добре и на по - пълничко момиче.

# 1 649
Оххх, всичко хубаво....ама като започнат да се снимат с тези колци, подобия на траурни венци....направо ми иде да им го изтръгна от ръцете и да ги бухам, бухам по главата...)

Богиня, иначе да, момичето е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт