Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 175
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 1 650
  • В Космоса
Много нежно гащеризонче и телце. Оттам нататък мълча.

# 1 651
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мда, мацката с гащеризона е най-хубавото създание, което съм виждала в тази тема Heart Eyes

# 1 652
Стига де, Касита, може да си оригинален и без да се докарваш на отървана в афиша циркова атракция.

Ама, толкова си може! Сега какво, не става всички да сме с вкус, нали? Така разбира нещата, така се носи. В крайна сметка тя не е искала одобрението ни да се появи в този си вид на бала си.

Видях, че ти харесва момичето с гащеризона. На мен също. И я поздравявам за избора й.
Аз бях също с такъв на бала си, много сходен на нейния модел, но в черно. И  смея да твърдя, че бях най-различната на фона на роклите и цепките.

# 1 653
  • София
Ааа, имаше още една девойка с панталон и страхотни ментови аксесоари, мисля, че Лу я показа.

Мда, мацката с гащеризона е най-хубавото създание, което съм виждала в тази тема Heart Eyes

# 1 654
  • Варна
Стига де, Касита, може да си оригинален и без да се докарваш на отървана в афиша циркова атракция.

Ама, толкова си може! Сега какво, не става всички да сме с вкус, нали? Така разбира нещата, така се носи. В крайна сметка тя не е искала одобрението ни да се появи в този си вид на бала си.

Видях, че ти харесва момичето с гащеризона. На мен също. И я поздравявам за избора й. Аз бях също с такъм на бала си, много сходен на нейния модел, но в черно. И  смея да твърдя, че бях най-различната на фона на роклите и цепките.
Нейно право да се докара, както иска. Наше право - да го отбележим.  Mr. Green

Радвам се, че си била една различна абитуриентка.

# 1 655
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ааа, имаше още една девойка с панталон и страхотни ментови аксесоари, мисля, че Лу я показа.
Нея съм я пропуснала, но щом е показана от Лу, със сигурност е прекрасна Simple Smile

# 1 656
  • ...край Дунава
От всичките, които показах-и мен мацката с гащеризона ме "плени" ако мога така да се изкажа.

Момиче с тоалет от домашни по математика -да я бяха снимали и облечена Thinking

# 1 657
  • Sofia
Свършиха ли баловете...

# 1 658
  • София
Нея съм я пропуснала, но щом е показана от Лу, със сигурност е прекрасна Simple Smile

много малко хора я отразиха, бяха заети с обсъждане на голотиите.  Mr. Green
Може и мариша да е била  newsm78

# 1 659
От всичките, които показах-и мен мацката с гащеризона ме "плени" ако мога така да се изкажа.

Момиче с тоалет от домашни по математика -не са я снимали и облечена с нея обаче Thinking

Поне е имала домашни.) И то достатъчно, че да си направи рокля.) Само заради това, бих я поздравила. )

# 1 660
  • Варна
Ето това вече е оригинален тоалет.

# 1 661
  • Sofia
Като папие маше е....

# 1 662
  • Варна
От хартия какво да е? Шифон?

# 1 663
# 1 664

Общи условия