Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 136
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 1 710
и едно от момичетата, събрали най-много гласове в конкурса за най-красива абитуриентка...
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/555167_1 … _1515314194_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/547374_1 … 4_782471731_n.jpg
такъв си е масовият вкус..
Е да като мина и аз през фотошопа знаеш ли каква ще стана  Laughing
И честно да ви кажа 30 или 20 лв за изчистен потник са смешни пари  Laughing Ти с какъв акъл трябва да си, че да изръсиш за потник 30 лв, пък и супер изчистен на всичкото отгоре, кво като пише Сисли ???? Баба ти Чок Гюзел ги е шила всичките в Турция!!  Shocked
Аз написах цената за да отбележа, че не е висока. Защото много хора не влизат в определени магазини от предразсъдъци, че цените са високи, а често това не е така. На фона на цените в Бианка, Гери Вебер и др., където също има хубави потници, цената е ниска. На фона на пазарите и кварталните магазинчета, в сравнение с качеството и вида, пак не е висока. Аз не ангажирам никого с моето мнение, с моя акъл и с моята преценка за мен това не са много пари за ежедневен хубав потник. Марките ги написах единствено за да ориентирам къде има хубави потници, по-лесно е за някой от София да се ориентира, отколкото да кажа от Варна в еди кой си мол, на кой етаж еди кой си магазин. И аз искам хубав потник за 2 лв, но няма.

# 1 711
Баба ти Чок Гюзел ги е шила всичките в Турция!!  Shocked
Много неща се шият в Турция, но това не означава, че всички те са с еднакво качество  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 18:06 от B & C

# 1 712
Баба ти Чок Гюзел ги е шила всичките в Турция!!  Shocked
Много неща се шият в Турция, но това не означава, че всички те са с еднакво качество  Rolling Eyes
Toчно така. Преди 2 години работих в 1 детска градина и едно момченце идваше с тениски на Д§Г джуниър. Дядо му имаше шивашка фирма, а тениските му били дадени от приятел, който ги шиел за Д§Г.

# 1 713
И аз съм на същото мнение за фотошопа защото е прекалено, а даже и с него момичето не е чааак толкова хубаво колкото го изкараха. А роклята и хартиения букет са под всякаква критика.  При първата забележка, че прекалено са я нарисували и махнаха всички не-фотошопнати снимки от профила, защото разликата беше очевидна и казаха, че са долни лъжи Grinning

# 1 714
# 1 715
# 1 716
На мен пък, да си призная честно, всички са ми еднакви /като изключа явните изцепки/- млади жени, усмихнати, гримирани, с прически, с официални дрехи.
Малцина се отличават, независимо дали в положителна или отрицателна насока.

# 1 717
Най-важното е, че децата са хубави, а за рокли, прически и грим - мама и тати ще дадат отново парички  Laughing
За магазините в София - наистина е много трудно, когато човек търси нещо определено  Rolling Eyes Обикновено нещата са почти едни и същи във всички магазини. Като се появи някоя нова мода и щеш не щеш ще трябва да си модерен  Laughing

# 1 718
В София не съм била от много време, не може да няма бутици. Или са измислени, а тези, които не са, са с прекалено високи цени? Миналата година бях намерила американски сайт със страхотни рокли за около стотина долара, колкото и да се опитвах после да го намеря, не успях, но все ще има и други такива. По едно време се бях запалила да търся сайтове, в които се продават рокли, обличани в някои филми или по веднъж от някоя звезда за някакъв повод, но нещо ме беше отказало, не помня какво.

# 1 719
По едно време се бях запалила да търся сайтове, в които се продават рокли, обличани в някои филми или по веднъж от някоя звезда за някакъв повод, но нещо ме беше отказало, не помня какво.
Цената предполагам  Joy

# 1 720
и едно от момичетата, събрали най-много гласове в конкурса за най-красива абитуриентка...
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/555167_1 … _1515314194_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/547374_1 … 4_782471731_n.jpg
такъв си е масовият вкус..
никак не ми харесва, нито тя е хубава, нито роклята й.

На мен пък 30лв за обикновен паму4ен потник ми се струват много, особено като се има предвид, колко 4аса някои от българите работят за тях. Но е факт, 4е и тук по-скоро ще си намеря копринен потник намален от 120€ на 10-20€, отколкото паму4ен от 7-10€ да е намален на 1-2€  Peace

# 1 721
Не цената на потника е висока, а заплатите на хората са ниски   Rolling Eyes
Според мен 30лв си е нормална цена, е ако взимах 400-500лв заплата щях да си помисля дали да си купя потник  Confused

# 1 722
Това за стандарта е друга работа. Моята заплата за един месец не стига да платя данъка на апартамента и колата, а ако аз плащам тока за година у нас, няма да ми стигнат 3-4 заплати. Проблемът не е, че нещата са скъпи, а че получаваме малко пари. Това е друга тема, обаче.
А, сега гледам, че B & C  е писала подобно преди мен.

# 1 723
Момичета, помагайте. От къде/каква марка беше жълто-черанта рокля, която така нашумя напоследък !?  Confused Не се справих да открия сама Embarassed

http://www.pausejeans.eu/

# 1 724
  • Belgium

Това е една моя позната, много сладка девойка  Heart Eyes

30 лева за мен е средна цена за потник, ако е от добра материя. Тези митове как има качествени дрехи за 5-10 лева, но видите ли само балъците купуват по-скъпо, са пълна глупост.

В София има и магазини с хубави рокли, но не са по масовите търговски улици обикновено. Има и много добри млади български дизайнери, които продават предимно онлайн или във Фейсбук.

E-bay също е много добър вариант за купуване на официални рокли.

Общи условия

Активация на акаунт