Разделно хранене 51

• 31 966
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добър ден  bouquet.
Аз съм болничен до края на седмицата, някакъв вирус ме бори Crossing Arms.
sisi11 - весело изкарване, при бабите всяко прегрешение е оправдано и простено Joy.
За подуването - може някоя храна, например суровите ядки, да не ти понасят. Следи от кои храни се подуваш и кога и ще разбереш какво ти влияе зле. Подуването може и да е от някой вирус или неразположение.
gundie - от сега ти желая леко раждане и чакаме скоро да се похвалиш Hug Heart Eyes.
Гале - хубави са тия спортни новини, поне това да ни радва Peace.
Желая ви хубав ден, ще ви наглеждам Wink.

# 661
Здравейте и от мен! Hug

Официално обявявам опитите за 90-дневна диета за провалени.  Whistling Иначе днес и утре ще го карам по-разтоварващо покрай луната на плодове и цвекло (дотук). Но последните дни няма да ги коментирам.  Whistling
И аз съм на вълна олимпиада, както ми е мързеливо и почти ваканционно, идеално ми идва. В неделята дори се наканих за фитнес, тая вечер пак, ама чакам да свърши тенисът първо.  Laughing
Росито, и аз имам същия проблем последните няколко седмици. Преди време много ми беше помогнал Priorin, мисля, че междувременно го има и в България. Но му е малко солена цената. Сега пак изрових таблетките, които ми бяха останали, но сега ефект не виждам.
Хепи, бързо преборване на вируса!
Гунди, пиши по-често и очакваме скоро хубави новини!  Hug

Хайде изчезвам, че ми почва мачът.  Joy

# 662

Гледам днес сме без кафенце  Mr. Green За това каня на следбедно за вас, сутришно за мен  Heart Eyes
blaithy важното е ти да се чувстваш удовлетворена и добре след храненето, пък че се провалила 90-дневната - здраве да е!  Hug
Сиси11 весела ваканция при бабите  Peace
Хепи да оздравяваш бързо  Hug

А тези без Фейс, какво правят  Joy Представят си снимките  hahaha

И аз съм на олимпийска вълна  Grinning
И съм искрено възхитена от Йордан Йовчев. Този човек показа такъв дух. Шапка му свалям.

Лек и успешен ден   bouquet

# 663
  • България
надничам на бързо тук преди сън момичета
благодаря ви за мненията за косопада-май стреса ми е много,на него първо трябва да обърна внимание....нервите нещо ми правят номера...
хайде лека нощ на всички

# 664
  • София
Добро утро  bouquet.

Танче - искаш да кажеш, че не си в масовата истерия "фейсбук" ли Crazy.
Вие ходихте ли да почивате някъде?
Росито - позитивно мислене и хубава храна Peace. Как са щерките Hug.
Аз и днес ще си седя вкъщи, ще взема да пусна 1-2 перални. И две седмици няма да имаме топла вода Crossing Arms, почна се с къпането с канче Joy.
Хубав ден  bouquet.

# 665
Момичетаа да ви се оплача какъв е този мой корем не знам  Crossing Arms Аз само мисля как да ям добре, а той не спря да се подува. Днес закуска  към 9 овесени ядки и праскова, обяд към 1 - някаква салата от нещо като фаст фууд за здравословни храни  Laughing и за вечеря в 7 - 150 гр сурови ядки. Струва ми се не много количество, и разделно, а сега толкова ми е подуто, като балон, все едно съм изяла два хляба с 5 кебабчета  Joy newsm78

ЯДКИТЕ ПОДУВАТ КОРЕМА!!! Не е препоръчително да ги ядеш на вечеря - там е грешката - сутрин - по става - напримен единия вариант е за закуска шепа /твоя/ сурови ядки ги накисваш от вечерта във 250 гр. вода - сутринта на гладен стомах пиеш водата и изяждаш ядките - по този начин си набавяш полезните мазнини за организма+протеини+влакнини. Освен това това с кисненето на ядките е стара изпитана рецепта, която се прави с два ореха срещу остеропороза в продължение на 17 дена - след което се прави почивка от няколко месеца. Другия вариант за комбиниране на ядките е със салата или кисел плод - но това е индивидуално, тъй като зависи какъв ти е стомаха - лично аз не мога да ям тази комбинация, защото ми докарва сериозни проблеми и киселини!!! Ядките да са обезателно сурови!!! Например бадеми, лешници или орехи. Шепа слънчоглед или стрито ленено семе!! Слънчогледа и лененото семе може да се сложи в овесената каша или мюслите за прием на добри мазнини и влакнини.

Момичета - ХАПЧЕТА ЗА КОРЕМ - НЕ ПОЛЗВАЙТЕ!

Подходящо при подут корем е Шуслерова сол № 9 - прочетете инфо за нея в нета!!! http://www.schusslersalts.com/wcm/mb/schuessler/bg/schuessler-salts/index.html

Или можете вечер при усещане на дискомфорт да използвате Ензимил. Освен това имайте предвид, че трябва да следите за киселинността на стомаха си - средата в червата трябва да е алкална!!!

Хайде цунем ви всичките и ще ви следя какви ги вършите - нали знаете, че в последно време само ви наблюдавам, но не ми се пише  Joy

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 13:50 от Dundy Sladurska

# 666
http://www.youtube.com/watch?v=zuPjEIa9Hbg&feature=related

Добро утро и от мен   bouquet С една руска песничка за поздрав  Laughing Че нещо съм на руски песнички напоследък  Mr. Green
(сложих я по стария начин, защото новия заема много място  Joy)

Хепи, имам си Фейс  Crazy разбира се.  Но влизам на викосна и не поствам почти нищо.  Изключително предубедена съм за него.  Blush Но ако ще поствате всички интересни неща там...... ще трябва да има изменение в плана  hahaha
На далечна ваканцийка тази година няма да ходим. Но събота и неделя обикаляме наоколо.
По-миналата седмица бяхме на Гръцки фестивал. Нещо подобно на наш бирен фес.  Mr. Green
Криско се изказа по  следния начин: Мамо, много хубаво и забавно е тук, но много те моля другата година не ме взимай с теб  Joy

Дунди  Hug как хубаво си го описала за девойките.

Алекс  Heart Eyes какво по-хубаво да си в градинката с приятели на кафенце.

Успешен ден на всички   bouquet

# 667
  • София
Криско се изказа по  следния начин: Мамо, много хубаво и забавно е тук, но много те моля другата година не ме взимай с теб  Joy
rotfImao rotfImao rotfImao
Ама колко е тактичен, а Mr. Green. Уникални са тия дечурлига, има защо да ги обожавам всичките Heart Eyes, докато порастнат Whistling.
Прати ми фейса си на лични, да те издиря smile3530
Дънди, пък представям си какъв роман ще произведеш, ако ти се допише Joy. Много си те Heart Eyes.
Аа, и, ако ВяраВики не пише скоро, ще я издам как хайманосва по планини и морета hahaha Mr. Green.
Такам, ние за Гърция не сме готови Joy. Не знаем къде отиваме, нито къде ще спим, нито за колко време. Знам, че тръгваме в събота рано сутрин Crazy. А, и бански нямам Mr. Green.
Утре стиснете палчета да си намеря + едни за един доФтор, уж профилактика, ама знае ли човек... Laughing.
Лека нощ  bouquet.

# 668
 Mr. Green Joy hahaha

Ха, дзак от мен hahaha

Браво на Криско, добре си го е казал Joy
Хепи  Joy весело и дано намериш, а за дофтора, нали знаеш проблемите са само в нашите глави Wink Вярвам, че всичко ще е ОК.

цунем ви

# 669
Момичета мюсли с какво могат да се комбинират? И може ли за  закуска сандвич с масло и пастет/пилешки/, а не от маслини или от гъби. Благодаря Ви.

# 670
Момичета мюсли с какво могат да се комбинират? И може ли за  закуска сандвич с масло и пастет/пилешки/, а не от маслини или от гъби. Благодаря Ви.

Мюсли накиснати с топла вода или чай или друг добър вариант е мюсли накиснати с овесено мляко, бадемово мляко, оризово мляко - намират се в био магазините. Не е препоръчително да ползваш соево мляко, освен ако не си сигурна, че ти действа добре и не е от Щатите!!!
Препечена филия с масло става
Без пастет - избягвай полуфабрикатите а месо от съмнителен произход + въглехидрат - не става!!!
Филия+ зеленчук /краставица, зелена салата листа/+ маслини+ ленено семе или слънчоглед - може+ песто от босилек, който сама си направила или е с проверен произход също става  Joy

# 671
Благодаря!

# 672
Добро утро  Hug.
Току що изпратих момичетата на моренце.
Първо ще бъдат на Китен за няколко дена ,после-любимото Приморско .
Ще се поразходят и до Созопол.
А аз мисля да поразтоваря малко, че тези дни само кулинарствам ...
Хепи, какво стана, намери ли дофтор? Как мина профилактиката?
При мен нещата са на приливи и отливи - тъкмо реша един проблем и нещо още по ми се стоварва на главата ooooh!. Вече започнах да си се смея, май съм на път да откача hahaha.
Сладурска, как си, душицо мила?
Роси, за косопада освен външно ,трябва и вътрешно да се лекуваш .
Ето една маска ,но трябва да си упорита - преди всяко измиване да я правиш. Знам, че е доста ангажиращо, но това е положението.
Смесете 1 с. л. мед с рициново масло, 1 жълтък, 1 с. л. ром и комбиниран витамин А и D. Маската се нанася в корените и по дължината на цялата коса. След като го направите, обвийте косата си в найлон и затоплена кърпа. Сместа трябва да престои около 2 часа, в края на които измийте косата си обилно с вода.
Хайде на кафенцето. Приятна неделя на всички Hug

# 673
  • София
Днес правих баница със спанак. Много добре стана и си я хапнахме!

# 674
  • TX
Днес правих баница със спанак. Много добре стана и си я хапнахме!

Peace и аз много обичам това кулинарно чудо убедена съм, че е била м,м,м,ммммм вкусна

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 20:35 от Murka

Общи условия

Активация на акаунт