Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 40 090
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
ivankaka грешката е моя доксициклин те станаха много и взех да ги бъркам вече   Grinning ами взеха ми вагинален секрет уж за по точно не са ми взимали кръв дали е нормално пак да чакам 2 месеца

# 256
  • София
За вагинален секрет мисля, че и 1 месец е достатъчен. За кръвните е добре да се изчака поне 40 дни.

# 257
Не ,не бяха постоянни,но си ги имам от самото начало.

# 258
Благодаря ти Паола. Hug

# 259
Сега искам да Ви помоля за палци , днес си записах час за преглед при друг доктор, тъй като снощи имах много силни болки в корема , в целия корем за около 1 минута като прорязвания и спазми , много се уплаших и сега съм уплашена за бебо.Д-р Минев ми каза, че имам отлепване на плодното сакче и може да получа кървене, но за болката, незнам дали има връзка. Надявам се да няма проблем  Praynig

# 260
Niq_23  всичко ще е наред стискаме ти палци   Praynig

# 261
Ивче, при всяко момиче симптомите или ги има, или няма, просто си е строго индивидуално. Опитай се да се отърсиш от това и всичко ще е наред.  Hug
Ния,  Praynig Hug

# 262
Ния,бъди по-смела,всичко ще е наред.Стискам палци Praynig

# 263
Ния, стискаме ти палци  Praynig Praynig Praynig

# 264
Ния Praynig,всичко ще е наред.

# 265
Ния, стискам палци и няма да ги пусна докато си лежа. Ще се моля само за хубави резултати за всички чакащи момичета.Всичко ще е наред мила. Най-трудното е минало, а именно зачеването. Сега се успокой, и си вдъхни сама много сила и положителни мисли.

# 266
Благодаря Ви за палците момичета , вълшебни са  Hug
Бебето е добре , а болката е била най-вероятно от бъбреци или пикочно възпаление , така каза доктора. Много време го оглежда , не видя нищо тревожно , вече сме 34мм  Grinning
Успокоих се , сега си почивам.
  bouquet

# 267
Браво, Ния! Само хубави новини да се чуват! Сега си лежи и не се тревожи за мъничето. Hug

# 268
Ния, страхотни новини. Почивай сега.

# 269
Браво Ния,радвам се ,че при вас всичко е наред,кураж и повече почивка!

Общи условия

Активация на акаунт