Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 661
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Лали,стискам палци за хубави резултати в петък .Много премеждия премина ,ти си герой Hug.
Ния,спокойно си пий хапченцата щом док ти ги е изписал .
Ивче,и аз ще ти се карам заради тези лоши мисли,ще видиш че този път ще е твоят  Praynig.
Ние растем ,аз видимо не забелязвам ,обърнали сме ноща в ден  заради  колики и така  Grinning.
И да знаете че всеки ден влизам да ви прочета и ви стискам палци .Вие бяхте до мен винаги щом имам нужда ,сега аз ще ви подкрепям и ако мога с нещо ще помагам .

# 241
Пантерка, Ния, Лали, Гига, Коце Боце и всички които не съм изброила Hug големи благодарности за подкрепата и големи прегръдки.

# 242
Пантерка, радвам се, че всичко с вас е наред. Ако можеше и аз по-скоро да имам твоето безсъние! Hug
Ивче, кога трябва да правиш тест? Praynig

# 243
Лали ,почакай мила има време за безсъние ,после ще ни се иска да можем да си поспиваме Hug

# 244
Момичета, няма внос на утрогестан. Тук вече се е изчерпал от аптеките. Ако има някъде останал- запасявайте се!

# 245
Да наистина няма утрогестан никъде. Почти в цялата страна е така. Вчера се сблъсках със същия проблем. В една забутана аптечка в родния ми град открихме. Според вас дали е голям проблем ако не се приема. Като се обадих на доки, той ми каза, че ако го намерим е по-добре, но след като го няма, да приемам само дуфастон.
Момичета, аз си почивам, но не усещам нищо. Притеснена съм от резултата и на всичкото отгоре се пада почивен ден за кръвния тест, а аз не съм от Пловдив и ми се искаше да не пътувам. Дали мога да го пусна един ден по-рано. Как мислите. И да ви питам отново за някакви симптоми, които сте забелязвали. Моля ви ще чакам отговорите ви.

# 246
Наистина има проблем с доставките на утрогестена. В аптеки "Марешки" все още се намира.
Ивче, един ден по-рано няма да се отрази съществено на крайния резултат, защото тестът е кръвен и след 10-ти ден вече е показателен. Кога ще правиш теста? Praynig

# 247
Ивче, аз също правих теста в почивен ден- неделя. В събота вечерта почти не спах, но и от вълнение, защото пикливия, който направих в събота след обяд имаше бледа черта. Аз държах да си направя теста в Селена- то и в моя град няма къде де:). Сутринта в 7 вече пътувахме. Обадиха ми се за резултата към 14 часа. Но ти си решаваш, а и ако има къде в твоя град, можеш и там да го направиш Peace. Моите симптоми се изразяваха в придърпвания и от двете страни, но пък момиче, с което комуникираме и което е бременно с близнаци, казваше, че не усеща нищо. Така че, много е различно и индивидуално! Важното е да запазиш спокойствие, да имаш още малко търпение и да вярваш!

# 248
Ивче,направи си теста в града в който живееш,след положителния резултат се обади в Селена да им кажеш,и те ще те информират как да процедираш нататък.Аз така направих и нямаше никакви проблеми.Стискам то палци Peace

# 249
Никакви симптоми нямах , нито придърпване , нито болка , чувствах се като всеки друг месец , ама аз си правих уринен тест и то около 5 дни преди датата за МЦ  Peace

# 250
момичета да ви питам някой от вас да е лекувал хламидий че ние пихме 2 седмици дуфастон и доки ми каза че сега трябвало 2 месеца да чакаме и чак тогава да направя нови изследвания и през това време няма да пием нищо та се чудим нормално ли е че нещо не схващам логиката??

# 251
  • София
Дуфастона какво общо има с хламидиите? 2 месеца след антибиотика се изследват, когато са кръвни изследванията- да...

# 252
Здравейте на всички. Благодаря за отговорите, чета ги и сравнявам със себе си. Направо умирам от страх да си направя тест в края на седмицата. Уж не усещам придърпване, но не мога да отрека, че от време на време и то вчера и онзи ден усещах май нещо такова, но не постоянно. Днес например както Ния е написала-не усещам нищо. Ден като ден и така. Вечер от два дни имам главоболие, но нищо друго. Температурата варира от 36,9 до 37,3. Много се страхувам мили момичета от теста. Добре, че ви има, че с вас най-добре си споделям. Стискам палци на всички ни.

# 253
Ивче,аз имах ужасни болки ,срязваше ме ниско долу ,дърпаше опъваше и какво ли още не .Не се притеснявай мисли положително,всичко ще е наред.За главоболието на този етап, не можеш нищо да направиш,ще потърпиш!С Hugтискам палци

# 254
А болките и дърпането постоянно ли бяха. И от началото ли, или малко по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт